Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 477 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Matr, Avatar, sem že miselna, k si mal manjkal, da si tisto pištolo o kateri si govoru, pač nameru in buuuummmm…..hahahahaahaha….no, ja …….prou fajn, da si se mal oglasu, pa te zadeve….hahahahaha
    hahahaha…….. dragi naš Avatar……hahahaha……ti si simply the best na tistmu tvojmu valu…..hahahahaha……to so pač tvoja prepričanja……hahahahaha……in pač izvirajo iz človekovega lajfa……kakor pač človek živi, taka prepričanja ga rolajo, al pa kakršna prepričanja človeka rolajo, tako pač živi in razmišlja………hahahahaha…….bravo stari……hahahaha……sej recimo, če tkole pogledava situacijo tako, kot je……hahahahaha…….ti recimo mal srfaš po forumu, niti ne bereš postov, kuker si sam izjavu……in pač prjavlaš….hahahaha…….jst, kot norc res ne vem, komu je zdej dolgčas in hudo v lajfu……..hahahaha……..hahahahaha…….matr je fajn ane…..????????…….hahahahaha……drgač pa hudo-dobro…….hahahahaha……..hahahaha………….dolgač-nedolgčas…….hahaahaha…..to je pač vsebina človekove zavesti….hahaahahaha……..je treba vsebino detaljno spoznat…hahahahaha……z vsemi čustvi in mislimi……hahahaha……..in ne samo misliti, da človek pozna svojo zavest……se mi zdi, da, če ima človek razumevanje samo iz mentalne ravni, potem pač ne more izkušati “duhovnosti” niti notranje, niti zunanje……..hahahaha……..ma, ja, sej veš stari, pač spet mal žlobudram, sej mogoče se bom pa kakšno delavnico inelektualizma prjavla…..hahahahaha……..pa bom spet lohka mal žlubedrala…..hahahaha…..nikad kraja……hahahahaha

Ejga, Avatar, ti se sam ne pust motit…..hahahaha……..hahahaha……..jst se tut ne….hahahaha……I love you, stari…..hahahahaha……..pol mi je pa čist useen, kva si ti zdele misleš……hahahaahaha…..hahahaha…….hahahaahaha…..Wacko

Lepo je če deliš
    Član

Eh ni sile…orožje je tako že od nekdaj moj spremljevalec…Tadeju treba včasih nekaj servirat v drugačnem stilu…da se malo zamisli nad njegovimi nisko in visoko vibraciskimi polji…ter razumom…ki ga ne more prebaviti

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Buh dej…..

ejga. kva dogaja………hahahaha….kle pr men je mirno, tut vetrčka ni…….hahahaha…….sem dons že taprvo redkvico pojedla, k sem jo pred dobrim mescem usjala…..hahahaha…..matr, jst mam rada redkvice…hahahaha…….bom v naslednjih dnevih prou z veseljem jedla tele moje redkvice……pa se mi zdi, da si bom čez kakšen teden lohk fletno mlado berivko nabrala, pa te stvari…..pa čista zmaga je, k mi je špinačka vun pokukala……hahahaha……matr, pa piše na semenih, k sm jih kupla, da špinača ne sme bit posjana v sveže pognojeno zemljo……hmmmm….pa sem mal špinače posjala v sveže pognojeno zemlo, mal pa na drug konc vrta, k ni bil sveže pognojen…….no, pa mi je špinača vun pokukala ravno iz sveže pognojene zemlje……hahahahaha…..zgleda, da pr men velja lih nasprotno……..hahahahaha…..hahahhaha……..

No, pa seveda sem tut po forumu z veseljem posrfala, je prou fajn mal prebrat……hahahahaha…….hja, sej sm povedala, da sm odvisna od foruma…….jst sm svojo odvisnost z veseljem sprejela…..hahahaha……sej kolk časa bo zdej ta moja odvisnost zdej obstajala, pojma nimam…..hahahaha……me tut nč ne zanima…..zdej je tko…..hahahahaha……..

Sej tkole, k začnem pisat recimo post, umes tut kakšen čajček pijem, al pa kavico, pa mal kej tut pojem….hahaha….hahahah…………hahahahaha…….tk, da dogaja……hahahaha

Sej, če tkole pomislemo, je v bistvu kuker čist normalno, da imamo otroke ane…….tko je blo v naši zgodovini in kle sploh ne mislem, da bi se kej velik v bodočnosti spremenilo, sej človek se je vedno razmnoževal in se verjetno tudi bo……hahahahaha…….sem enkrat prebrala na forumu, da, če se človek pač ne poroči kot mlad al pa sploh ne, da ima verjetno blokade…….hahahahaha……hja, seveda jih ima, sej jih ima vsak v pogojenem umu, blokade in ideale…hahaha………hahahahahahh…….recimo jst sm že kot otrok govorila, da se ne bom poročila in, da otrok ne bom imela, no, ja otroka mam, to je dejstvo………hahahahahahaha……sej, da sm si tako prepričanje naredila, je bila pač posledica življenja, ki sem ga poznala…….hahahaha…….fotr je večina mojega otroštva in mladosti dost pil in seveda delal dva šihta, tk, kot večina …….hahahaha……mama je pa bila velikrat slabe volje zarad fotra in tut delala dva šihta, pa fotr je bil še ljubosumen……tk, da sm jst že kot otrok recimo šest-sedem let stara, pač bila polno vključena v vsakdanja opravila, kuker kuhanje, pospravljanje……hodit v vrtec po brata, pa še bajto smo delali……hahahaha….. sem večkrat mamci rekla, da se jst ne bom poročila in ne bom imela otrok, ker to je čist preveč dela…….hahahahaha……pa še tih smo vsi mogel b bit, če je fotr uletu domu pjan……hahahahaha…..se pravi, da sm že kot otrok skozi izkušnje ugotovila, da pomeni family za mene samo delo……in zakaj….a zato ker sem bila že kot otrok polno vključena v domača opravila…….hmmmm………takih, kot jaz je bilo veliko, pa so se vseen poročili, no, ja, pa tut večina ločili……….hahahahahaha…….hahahahaha………..in pr nas je blo treba vse zlo hiter narest in pol takoj drugo stvar……hahahaha…..sej za mene niti ni bil problem, ker sm bla hiperaktivna……hahahahhahaha…..ampak, ko sm pa hiter vse nardila in vzela knjigo v roke, da po svoje preživim pač svoj cajt, je pa fotr čist znoru, da čas stran mečem in, da nej rajš okol bajte kamne pobiram, bom vsaj kej koristnega nardila……in, če zdele tkole pogledam na svoje otroštvo čist tko hladnokrvno ……..hahahaha…..bom rekla tkole…..hahahhahahaha…….pač sm se rodila v svoji familji….hvala, hvala……in, ko sm bla še bejbi in začenjala čutiti življenje okoli sebe, dogajanje…….sem ga itak spoznavala skozi reakcije drugih……..hahahahahha…tako, kot vsak otrok………hahahahahah……in okoli mene je bila pač situacija taka, kot je bila……..opravljat delo zato, ker se ga more in to hitro………se pravi opravljati dolžnosti samo zato, ker se jih mora in ne zato, ker jih radi, z veseljem…..z radostjo……..hahahahaha……ne, zato, ker to mora biti narejeno……..hahahahahaha…….sej živimo, torej kuhamo, likamo, hodimo v službo, ali pa tudi ne……pač naš vsakdanjik……in če ta naš vsakdanjk živimo samo zato, ker moramo, če hočemo to in to………in seveda se spominjamo na čas, ko smo živeli kuker brez takih dolžnosti……in hrepenimo po nekih svojih uricah, ki bi pomenile pač, da imamo spet tisti čas nazaj, brez sedanjih dolžnosti…….hmmmmm……pol skoz neki primerjamo in smo mal zadovoljni, pa mal ne ne…..pa seveda spet srečni, ko se mal zaigramo z otrokom…….hahahaha…….se pravi, da mi dejansko ne živimo tukaj in zdaj z vso svojo pozornostjo, ampak, mal v preteklosti, pa mal v prihodnosti, pač v idealih….v bistvu se pogovarjamo s svojim spominom in avtomatično delamo stvari v vsakdanjiku za kao boljši ali varnejši jutri……..hahahaha…. mamo pa občutek, da moramo biti hitri…..hahahhahhahhaha……..vsaj tako sem jo jst rolala skoz lajf s svojo hčerko….hahahahaha………in tako itak večina ljudi rola……hahahaha……to je pač naša kolektivna energija, ki jo ustvarjamo s svojo zavestjo………hahahaha……..in zdej, kako nej se zavest človeštva kar tko dvigne, če človek sam pri sebi ne začne iskati izvore svojih prepričanj, strahu, nezadovoljstva, pa te stvari…….včasih slišm, hja, jst bi tut meditirala, pa nimam čassa…….hahahaha……..hahahahaha…..men je to čist smešn……kuker, da morš zdej kakšen posebi cajt imet za meditacijo…….hahahahaha…….hja, mogoče morš res kakšen posebi cajt imet za neko namišljeno stanje……ampak za meditacijo pa res ne…….hahahahaha……..meditacija je za mene pač stanje kuker naše največje pozornosti in mi moramo prouzaprou trenirati pozornost v vsakdanjem lajfu, delovanju…..torej pozorno opazovanje sebe…….svojih misli, občutkov, besed, reakcij……svojega notranjega in zunanjega življenja……hahahaha……..samo opazovanje…….pol je pa vseen al človek kuha, pospravlja, gre v šolo, trgovino, službo……pa te stvari…..le tako si po moje lahko širi zavest o samem sebi……oziroma spoznava kaj vse je v njegovi zavesti…….kuker recimo opazovanje svoje jeze, ali občutka osamljenosti, ali strahu, žalosti, sramu,…….ko začnete resnično opazovati svoja, čustva, kuker negativna….se potem sčasoma tudi to, kar opazujemo spremeni v nič, izgubi energijo in človek dobi razumevanje kasneje…..najprej se je treba potruditi in se opazovati…..kuker samospoznavati……in nobeden ne more tega naresti namesto vas…….hahahaha……hahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Alohaaaa…….

sem si lih kar zakurla v pečki……fletna tale toplota od ogenjčka…..hahahhah……polenčk na polenčk, pa je ogenjček…….hahhaha…..pa je toplo…..hahahhahaha….

hahahahah……pa tale mačor Metalc, je definitivno Metalka…….matr je lepa muca, z neverjetno modrimi očmi…….pa res je scrklanka……zdej je že tko,ko me zagleda, se že vrže po tleh, kuker čohi me…..hahahaha…….hja, pa tut tamlade bo imela………hahahaha……..se pa drži tale Metalka dogovora in sicer ne gre v hišo……..tut, če je hiša odprta, me počaka pred vrati…..hahahaha…….pa ziher pride ene trikrat na dan mal pogledat, kva dogaja……hahahaha……

Ejga, Avatar…..hahahaha……a si ti tut dobu svoj podforum……..hahahahaha……..ani fajn……hahahaha……a kakšen bi zdej mogu bit naš dragi Avatar……hahahahaha……..evo, Avatar, boš dubu direktna navodila…….hahahaha…….hahahhahhaha……mat, je fajn, ane…….hahahaha……Tadej prau, da si črnogled…….hahahaha…….se pravi, da ne vidiš barv, kuker colors, pa te zadeve……hahahaha….kuker vidiš sam črno barvo……..hahahaha…..hahahaha……kuker, da maš na tistem tvojem otoku sam črn teve…..hahahahaha…….a vsi drugi ga imamo pa v barvah……..hahahaha……..matr je fajn, tale tehnologija……hahahahaha……pr men so barve zadnje dve leti velik bolj svetle in polne, pa mam zlo star teve, no, ja, mogoče mi bo kmal crknu……..hahahaha…..ejga, Avatar mogoče bi blo pa fajn, če bi televizijo zamenu…….hahahaha…….sej, zdej se dobi že cel hišni kino, tk, da, vse je mogoče…….hahahahaha……hahahahahaha…..kuker u smislu, da če maš hišni kino…..hahahaha……da pol mogoče lahko vidiš širšo sliko…….hahahaha…..in pol marbit čllovek ni izgubljen v svojem svetu iluzij……hahahahaha……kvapavem, norc, kt norc……hahahhaha….hahahahah……

Pa sm prebrala na forumu, da se ljudje počutjo mal užaljenega, pa, da nimajo nč slabe vesti, če užalijo naprej, kuker v smislu, če je nekdo mene užalu, lahko pa še jst njega…….hahaahhahahahhha……hahahahahhahah………kere hude…….hahahahah……….sej, če se človek počuti užaljenga…….to je čustvo……hahahaha…..in iz čustva izhaja misel…….hahahaha…….ampak, zakaj bi se pa človek sploh počutu užaljenega…….iz katerega prepričanja izhaja užaljenost…….hahahaha……tole bi blo fajn raziskat……..hahahaha…….zakaj sploh užaljenost…….hahahaha……na kaj se nanaša……hahahaha…..pa ne samo na razumu……hahahahaha……..bi blo fajn, če bi se človek, ki se počuti užaljenega mal al pa velik opazoval…….recimo, da zelo pozorno opazuje svoj občutek užaljenosti, samo opazuje s kar se da zbrano pozornostjo, samo opazuje občutek, misli, reakcije………samo opazuje, kaj se mu dogaja znotraj sebe……kako se užaljenost največkrat spremeni v obrambo……..hahahaha……..ti notranji občutki so važni…….zakaj užaljenost, zakaj obramba…..iz kerga prepričanja…….samo pozorno opazovati občutek, takoj, ko se pojavi……..in kar resnično s pozornostjo opazujemo, pač sčasoma izgubi svoj energetski naboj in mi pridobivamo na razumevanju………hahahahahaha……hahahahaha……ma, ja norc, kt norc…….eni pač raje pošiljajo nevem že kere barve svetlobo, drugi si bodo nalimali čipe na telo, tretji bodo raje prosili nevem že kerga, da posreduje za njih pri Bogu, ali angelih…….hahahahaha……hja, sej vem, tako je najlažje…….hahahaha……tko smo navajeni……hahahahaha……..a vse se dogaja znotraj nas…….užaljenost, jeza, strah, bolečina…….vse se dogaja znotraj nas…….a se vam ne zdi marbit logično, da človek opazuje z vso pozornostjo, ki jo premore, pač svojo notranjost……a se vam ne zdi mogoče, da bi s spoznavanjem samega sebe, z opazovanjem sebe, pač najbolj sebe spoznavu…….sej s tem spoznavamo svoje mehanično delovanje……in bolj, ko se opazujemo, bolj se spoznavamo……hahahaha…….ma, ja, sej veste, to so nebuloze in to je pač nebulistični pristop……podoživljanje svojih čustev, opazovanje v dogajanjih, pa te stvari………..hahahahaha………hahahahaha…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

matr, pr men jo prou luštno ščije, kuker dežuva, pa te svari……hahahaha……… moj gašperček je naravnan na ogenjček in je fletkano toplo…….hahahaha…….tele polenčka prou glasno prasketajo, k jih začne ogenj kurt…….hahahaha…….mi saund paše……hahahaha……saund dežja, saund gorečih polen….hahaha…..lušten, ane……hahahaha…….hahahahaha…..

Hja, Avatar, tamle na tvojmu oddelku je pa živo…hočm rečt udarno…..hahahaha…….čestitam……hahahahha……..hahahaha……..sej tkole res lohka beremo, da imamo ljudje mišlenja, ki izvirajo iz našega znanja in izkušenj naše osebne zgodovine, ki pa je spet naše znanje…….hahahaha…….tk, da vsako mišlenje, je pač tako, kot so izkušnje človeka in pa znanje,ki ga je skonzumiral……hahhahahaha…….se prau, da so naše reakcije skupek izkušenj in znanja …….hahahahaha…….vsaj tk jst to zastopm……..hahahaha……..sej vem, to je verjetn preveč enostavno, ker je treba verjetn še nevem kere segmente upoštevat…….ampak, evo v nebulizmu je vse še veliko bolj enostavno….hahahaha……hahaha….

Pa se pogovarjamo o umu, pa da imamo pogojeni um in nepogojeni um……in seveda je verjetn vsem jasno o čem se pogovarjamo…….hahahahahaha…….a pa je res jasno…….hahahaha…….sej, zdej se jst kot norc lohka sprašujem, če je meni jasno…….hahahaha……..ne vem……..pa beremo, da je moderna znanost ugotovila, da smo pač en zlo nizek procent v lajfu pač zavestni, pozorni, da pač vse delamo nekako avtomatično in, da nas rola v dejanjih v bistvu podzavest, pa te zdeve……..hahahaha……….ja, zgleda, da tko je…..da je to je stanje pogojenega uma…..se pravi, da je prprosto pozornost je razpršena na pogojevanje, na nekaj v preteklosti in na bodočnost…….hahahahaha………se pravi ni zbrane pozornosti v sedanjosti……..se pravi, če pelem svoje razmišljanje dalje, da je stanje brezpogojnega delovanja lih nasprotno, torej stanje z vso pozornostjo v zavesti, po domače rečeno stanje ostrega zavedanja sedanjosti…….hahahahaha……..sej, jst nisem zdej pametna, kuker intelektualna, pa te zadeve…….hahahahaha……jst sm en norc……ampak se mi zdi loogično, če je pač normalno stanje zavesti v katerem človek danes deluje pač pogojeno in v tem stanju zavesti zgleda, da človek deluje z samo nekaj procentno pozornostjo v delovanju ……pol je pač nasprotno stanje, torej brezpogojno, pač stanje s fulll zbrane pozornosti, se pravi stanje ostrega zavedanja sedanjosti……hahahaha……to je logično ane Wink……..hahahahaha………hahahahahaha…….hahahaha…..sej vam je verjetn to že vse logično……sej veste, jst sm kao zaostala, pa te stvari…….uf, uf, še dober, da me ni avto povozu, pa, da je zdej tole še men logično…..hahahaha……hahahahahaha……..

Ajd, fajn se mejte, grem zdele palačinke pečt…..jih obadva s pesjanarjem obožujeva…….hahahahahaha……

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer…..

res lep večer zuni……brez vetrčka….mal oblačno…..sem in tja svetleča zvezda……mmmmm…….ni lunce……..temna noč…….mmmmmm……lepota noči in jst zraven, ki jo doživljam…hvala, hvala………hahahahhaha….hahahaha……pesjanar je zleknen čez celo sobo kt krava, al pa kt recimo koža od medveda…hahahaha……hahahaha…..v gašperčku pa prasketajo polenčka, ki jih nežno liže ogenj…..hahahaha……hahahaha…….hja, jst mam rada ogenj……hahahahaha….ziher ste vit tut kot otrok kdaj strmeli v ogenj, ki ste ga kurili v naravi……jst sm vedno rada kurla, tut pr tabornikih mi je skor zmeri ratal ogenj narest….in res sem najraje strmela v ogenj……sm se počutla mogoče mal zmaknjeno, ampak neverjetno živo in čist prisotno…..hahahaha…..sej vem, jst mam pač svoje kontradiktornosti….kuker, zamaknjena…..pa pol čist živa in prisotna….hja, kva pa vem, včasiih je težko najdet taprave besede, ki bi opisale preprosto občutek, ki ga človek doživlja…….hahahaha……pa tolk enih besed mamo……hahahaha…..hahahaha….hja, seveda pa lahko jst tut ne znam opisat, kuker ne poznam še vseh besed……hahahahaha………ma, ja, kar pa še ne znam, se bom pa še naučila…..hahahaha……ali pa tudi ne………hahahahaha…..who cares, pravi naš forumski Brezo…..hahahahaha……ampak mene za mene čist briga, za vas mi je pa čist vseeno……..matr, ker ego, ane….hahahaha…… in čist z veseljem prevzemam odgovornost v situaciji za sebe in to z vso pozornostjo, ki jo premorem……hahahaha…….hahahaha…..sm pa en norc, torej buh ve, kolk pozornosti ma lohka en norc…..hahahahah…..hahahahaha…..kle je verjetn še en kup podnivojev in subtilnih teles o katerih se mi verjetn niti ne sanja….hahahaha…..hahahaha…..

Pa naša draga Strelka me je spet narežala tam v podforumu o tem pač kakšen nej bi bil naš dragi Avatar, ……hahahahahaha……….da sm padla prou u smejalno meditacijo….hahahahaha……hahahahaha……hvala, hvala,so ble skoncentrirane visoke vibracije……..hahahahahaha……..Strelka prau, da mam svojo vero, ki se imenuje samospoznavanje…..hahahaha……..hahahahaha……a si predstavljate na vhodnih vratih v kao cerkev piše….zavestno srat…zavestno kozlat…..pa s sabo prneste jajca, pa ne od soseda……hahahahah….hahahaha……hmmm…..sej če tkole razmišljam bi takle naslov na cerkvi bil v bistvu komercialno mogoče prou bomba, seveda v teh cajtih, kuker tukaj in zdaj….hahaha…bi ziher telvizija pršla, pa cajtngi bi pisal…hahaha……hahahahaha……..matr, Strelka, ti ga pa strelaš….in zdej pa poglej kva dela domišlija…….hahahaha…..seveda moja……hahahaha…..v sodelovanju s tvojim razmišljanjem….hahahahahaha…..ma, ja, to je pač moj film…..hahahaha…

Pa lohka mal preberemo po forumu sem pa tja za kakšno delavnico, pa pol komentarje, pa te stvari…..hahahahaaha…..prou fletno…..jst rada mal berem razmišljanja ljudi….hahahaha……in pol tkole preberem, da človek ne bi smel preveč dvomiti, pa te stvari……..hahahaha……hahahaha……..hja, to je bilo moje prepričanje desetletja…….hahahaha…….sploh nisem preveč dvomila……sem čist verjela in zaupala, desetletje je bil to samo moj svet………hahahaha……… pol sem pa v moji zgoščenki samospoznavanja čist zavestno povabila dvom v vsa moja prepričanja, povabila sem dvom direktenga v srce……povabila sem dvom v vsa moja dogajanja…kuker čustva- misli in bila sem sama sebi največji naci………..hahahaha……..jst se nism šla sam kao doživljanje, sprejemanje, prepuščanje, analiziranje, rekapituliranje………hahahahahaaha…..ampak sem zraven še z vsem dvomom preiskovala svoje notranje dogajanje tega sprejemanja in prepuščanja…hahahaha……..kuker čustva- misli……..kuker subtilizem…….hahahaha….hahahaha……al pa guna…..hahahahahah….jst mam pa astral blues ….vsak dan……hahahaha…..pol pa saksofon, pa te stvari…..hahahaha…..ma, ja, norc kt norc, lohk tut rockni ga rol, al pa rave, al pa hip hop, al pa tagoveje, al pa sakralne….hahahahaha…….hahahaha…..al pa kakšni cigani so tut oredu…..hahahaha…..al a guna, kdor ne skače, ni Slovenc…..hahahahah….hhahahha….

Mogoče bi se blo pa fajn mal zastrmet v živi ogenj…….tut, če se v tem momentu ne morete, pa če ste se že kdaj zastrmeli, si lahko ta občutek prikličete v zavest…..vse, kar smo kdaj doživeli, si lahko prikličemo, še enkrat podoživimo……hahaahhahaha….in ogenjček, ki prijazno prasketa in greje in ima vse te žive ognjene barve, ki v nenehnem valovaju dajejo občutek notranjega miru in prisotnosti…..hahahaha……čeprou mal zamaknjeno……..hahahahaha…..love you Heart

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile
    Kaj bi ti brez tvoje drage Strelke…
    Na za dober juterček tole pesmico …eno klasiko …rockaBig smile
    poznaš 100%
    http://www.youtube.com/watch?v=Aa5ElZNgJ5o&feature=related
    Give a little bit …SupertrampBig smile
    ( bo nalagalo ..brez skrbi , tud če je instantBig smile)

Mej se Rezina …Smile

strelka2010-10-09 08:34:51

Lepo je če deliš
Prikaz 477 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.