Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Alohaaaa…….
sem si lih kar zakurla v pečki……fletna tale toplota od ogenjčka…..hahahhah……polenčk na polenčk, pa je ogenjček…….hahhaha…..pa je toplo…..hahahhahaha….
hahahahah……pa tale mačor Metalc, je definitivno Metalka…….matr je lepa muca, z neverjetno modrimi očmi…….pa res je scrklanka……zdej je že tko,ko me zagleda, se že vrže po tleh, kuker čohi me…..hahahaha…….hja, pa tut tamlade bo imela………hahahaha……..se pa drži tale Metalka dogovora in sicer ne gre v hišo……..tut, če je hiša odprta, me počaka pred vrati…..hahahaha…….pa ziher pride ene trikrat na dan mal pogledat, kva dogaja……hahahaha……
Ejga, Avatar…..hahahaha……a si ti tut dobu svoj podforum……..hahahahaha……..ani fajn……hahahaha……a kakšen bi zdej mogu bit naš dragi Avatar……hahahahaha……..evo, Avatar, boš dubu direktna navodila…….hahahaha…….hahahhahhaha……mat, je fajn, ane…….hahahaha……Tadej prau, da si črnogled…….hahahaha…….se pravi, da ne vidiš barv, kuker colors, pa te zadeve……hahahaha….kuker vidiš sam črno barvo……..hahahaha…..hahahaha……kuker, da maš na tistem tvojem otoku sam črn teve…..hahahahaha…….a vsi drugi ga imamo pa v barvah……..hahahaha……..matr je fajn, tale tehnologija……hahahahaha……pr men so barve zadnje dve leti velik bolj svetle in polne, pa mam zlo star teve, no, ja, mogoče mi bo kmal crknu……..hahahaha…..ejga, Avatar mogoče bi blo pa fajn, če bi televizijo zamenu…….hahahaha…….sej, zdej se dobi že cel hišni kino, tk, da, vse je mogoče…….hahahahaha……hahahahahaha…..kuker u smislu, da če maš hišni kino…..hahahaha……da pol mogoče lahko vidiš širšo sliko…….hahahaha…..in pol marbit čllovek ni izgubljen v svojem svetu iluzij……hahahahaha……kvapavem, norc, kt norc……hahahhaha….hahahahah……
Pa sm prebrala na forumu, da se ljudje počutjo mal užaljenega, pa, da nimajo nč slabe vesti, če užalijo naprej, kuker v smislu, če je nekdo mene užalu, lahko pa še jst njega…….hahaahhahahahhha……hahahahahhahah………kere hude…….hahahahah……….sej, če se človek počuti užaljenga…….to je čustvo……hahahaha…..in iz čustva izhaja misel…….hahahaha…….ampak, zakaj bi se pa človek sploh počutu užaljenega…….iz katerega prepričanja izhaja užaljenost…….hahahaha……tole bi blo fajn raziskat……..hahahaha…….zakaj sploh užaljenost…….hahahaha……na kaj se nanaša……hahahaha…..pa ne samo na razumu……hahahahaha……..bi blo fajn, če bi se človek, ki se počuti užaljenega mal al pa velik opazoval…….recimo, da zelo pozorno opazuje svoj občutek užaljenosti, samo opazuje s kar se da zbrano pozornostjo, samo opazuje občutek, misli, reakcije………samo opazuje, kaj se mu dogaja znotraj sebe……kako se užaljenost največkrat spremeni v obrambo……..hahahaha……..ti notranji občutki so važni…….zakaj užaljenost, zakaj obramba…..iz kerga prepričanja…….samo pozorno opazovati občutek, takoj, ko se pojavi……..in kar resnično s pozornostjo opazujemo, pač sčasoma izgubi svoj energetski naboj in mi pridobivamo na razumevanju………hahahahahaha……hahahahaha……ma, ja norc, kt norc…….eni pač raje pošiljajo nevem že kere barve svetlobo, drugi si bodo nalimali čipe na telo, tretji bodo raje prosili nevem že kerga, da posreduje za njih pri Bogu, ali angelih…….hahahahaha……hja, sej vem, tako je najlažje…….hahahaha……tko smo navajeni……hahahahaha……..a vse se dogaja znotraj nas…….užaljenost, jeza, strah, bolečina…….vse se dogaja znotraj nas…….a se vam ne zdi marbit logično, da človek opazuje z vso pozornostjo, ki jo premore, pač svojo notranjost……a se vam ne zdi mogoče, da bi s spoznavanjem samega sebe, z opazovanjem sebe, pač najbolj sebe spoznavu…….sej s tem spoznavamo svoje mehanično delovanje……in bolj, ko se opazujemo, bolj se spoznavamo……hahahaha…….ma, ja, sej veste, to so nebuloze in to je pač nebulistični pristop……podoživljanje svojih čustev, opazovanje v dogajanjih, pa te stvari………..hahahahaha………hahahahaha…….
slišmo