Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Buh dej…..

ejga. kva dogaja………hahahaha….kle pr men je mirno, tut vetrčka ni…….hahahaha…….sem dons že taprvo redkvico pojedla, k sem jo pred dobrim mescem usjala…..hahahaha…..matr, jst mam rada redkvice…hahahaha…….bom v naslednjih dnevih prou z veseljem jedla tele moje redkvice……pa se mi zdi, da si bom čez kakšen teden lohk fletno mlado berivko nabrala, pa te stvari…..pa čista zmaga je, k mi je špinačka vun pokukala……hahahaha……matr, pa piše na semenih, k sm jih kupla, da špinača ne sme bit posjana v sveže pognojeno zemljo……hmmmm….pa sem mal špinače posjala v sveže pognojeno zemlo, mal pa na drug konc vrta, k ni bil sveže pognojen…….no, pa mi je špinača vun pokukala ravno iz sveže pognojene zemlje……hahahahaha…..zgleda, da pr men velja lih nasprotno……..hahahahaha…..hahahhaha……..

No, pa seveda sem tut po forumu z veseljem posrfala, je prou fajn mal prebrat……hahahahaha…….hja, sej sm povedala, da sm odvisna od foruma…….jst sm svojo odvisnost z veseljem sprejela…..hahahaha……sej kolk časa bo zdej ta moja odvisnost zdej obstajala, pojma nimam…..hahahaha……me tut nč ne zanima…..zdej je tko…..hahahahaha……..

Sej tkole, k začnem pisat recimo post, umes tut kakšen čajček pijem, al pa kavico, pa mal kej tut pojem….hahaha….hahahah…………hahahahaha…….tk, da dogaja……hahahaha

Sej, če tkole pomislemo, je v bistvu kuker čist normalno, da imamo otroke ane…….tko je blo v naši zgodovini in kle sploh ne mislem, da bi se kej velik v bodočnosti spremenilo, sej človek se je vedno razmnoževal in se verjetno tudi bo……hahahahaha…….sem enkrat prebrala na forumu, da, če se človek pač ne poroči kot mlad al pa sploh ne, da ima verjetno blokade…….hahahahaha……hja, seveda jih ima, sej jih ima vsak v pogojenem umu, blokade in ideale…hahaha………hahahahahahh…….recimo jst sm že kot otrok govorila, da se ne bom poročila in, da otrok ne bom imela, no, ja otroka mam, to je dejstvo………hahahahahahaha……sej, da sm si tako prepričanje naredila, je bila pač posledica življenja, ki sem ga poznala…….hahahaha…….fotr je večina mojega otroštva in mladosti dost pil in seveda delal dva šihta, tk, kot večina …….hahahaha……mama je pa bila velikrat slabe volje zarad fotra in tut delala dva šihta, pa fotr je bil še ljubosumen……tk, da sm jst že kot otrok recimo šest-sedem let stara, pač bila polno vključena v vsakdanja opravila, kuker kuhanje, pospravljanje……hodit v vrtec po brata, pa še bajto smo delali……hahahaha….. sem večkrat mamci rekla, da se jst ne bom poročila in ne bom imela otrok, ker to je čist preveč dela…….hahahahaha……pa še tih smo vsi mogel b bit, če je fotr uletu domu pjan……hahahahaha…..se pravi, da sm že kot otrok skozi izkušnje ugotovila, da pomeni family za mene samo delo……in zakaj….a zato ker sem bila že kot otrok polno vključena v domača opravila…….hmmmm………takih, kot jaz je bilo veliko, pa so se vseen poročili, no, ja, pa tut večina ločili……….hahahahahaha…….hahahahaha………..in pr nas je blo treba vse zlo hiter narest in pol takoj drugo stvar……hahahaha…..sej za mene niti ni bil problem, ker sm bla hiperaktivna……hahahahhahaha…..ampak, ko sm pa hiter vse nardila in vzela knjigo v roke, da po svoje preživim pač svoj cajt, je pa fotr čist znoru, da čas stran mečem in, da nej rajš okol bajte kamne pobiram, bom vsaj kej koristnega nardila……in, če zdele tkole pogledam na svoje otroštvo čist tko hladnokrvno ……..hahahaha…..bom rekla tkole…..hahahhahahaha…….pač sm se rodila v svoji familji….hvala, hvala……in, ko sm bla še bejbi in začenjala čutiti življenje okoli sebe, dogajanje…….sem ga itak spoznavala skozi reakcije drugih……..hahahahahha…tako, kot vsak otrok………hahahahahah……in okoli mene je bila pač situacija taka, kot je bila……..opravljat delo zato, ker se ga more in to hitro………se pravi opravljati dolžnosti samo zato, ker se jih mora in ne zato, ker jih radi, z veseljem…..z radostjo……..hahahahaha……ne, zato, ker to mora biti narejeno……..hahahahahaha…….sej živimo, torej kuhamo, likamo, hodimo v službo, ali pa tudi ne……pač naš vsakdanjik……in če ta naš vsakdanjk živimo samo zato, ker moramo, če hočemo to in to………in seveda se spominjamo na čas, ko smo živeli kuker brez takih dolžnosti……in hrepenimo po nekih svojih uricah, ki bi pomenile pač, da imamo spet tisti čas nazaj, brez sedanjih dolžnosti…….hmmmmm……pol skoz neki primerjamo in smo mal zadovoljni, pa mal ne ne…..pa seveda spet srečni, ko se mal zaigramo z otrokom…….hahahaha…….se pravi, da mi dejansko ne živimo tukaj in zdaj z vso svojo pozornostjo, ampak, mal v preteklosti, pa mal v prihodnosti, pač v idealih….v bistvu se pogovarjamo s svojim spominom in avtomatično delamo stvari v vsakdanjiku za kao boljši ali varnejši jutri……..hahahaha…. mamo pa občutek, da moramo biti hitri…..hahahhahhahhaha……..vsaj tako sem jo jst rolala skoz lajf s svojo hčerko….hahahahaha………in tako itak večina ljudi rola……hahahaha……to je pač naša kolektivna energija, ki jo ustvarjamo s svojo zavestjo………hahahaha……..in zdej, kako nej se zavest človeštva kar tko dvigne, če človek sam pri sebi ne začne iskati izvore svojih prepričanj, strahu, nezadovoljstva, pa te stvari…….včasih slišm, hja, jst bi tut meditirala, pa nimam čassa…….hahahaha……..hahahahaha…..men je to čist smešn……kuker, da morš zdej kakšen posebi cajt imet za meditacijo…….hahahahaha…….hja, mogoče morš res kakšen posebi cajt imet za neko namišljeno stanje……ampak za meditacijo pa res ne…….hahahahaha……..meditacija je za mene pač stanje kuker naše največje pozornosti in mi moramo prouzaprou trenirati pozornost v vsakdanjem lajfu, delovanju…..torej pozorno opazovanje sebe…….svojih misli, občutkov, besed, reakcij……svojega notranjega in zunanjega življenja……hahahaha……..samo opazovanje…….pol je pa vseen al človek kuha, pospravlja, gre v šolo, trgovino, službo……pa te stvari…..le tako si po moje lahko širi zavest o samem sebi……oziroma spoznava kaj vse je v njegovi zavesti…….kuker recimo opazovanje svoje jeze, ali občutka osamljenosti, ali strahu, žalosti, sramu,…….ko začnete resnično opazovati svoja, čustva, kuker negativna….se potem sčasoma tudi to, kar opazujemo spremeni v nič, izgubi energijo in človek dobi razumevanje kasneje…..najprej se je treba potruditi in se opazovati…..kuker samospoznavati……in nobeden ne more tega naresti namesto vas…….hahahaha……hahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš