Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Matr, Avatar, sem že miselna, k si mal manjkal, da si tisto pištolo o kateri si govoru, pač nameru in buuuummmm…..hahahahaahaha….no, ja …….prou fajn, da si se mal oglasu, pa te zadeve….hahahahaha
hahahaha…….. dragi naš Avatar……hahahaha……ti si simply the best na tistmu tvojmu valu…..hahahahaha……to so pač tvoja prepričanja……hahahahaha……in pač izvirajo iz človekovega lajfa……kakor pač človek živi, taka prepričanja ga rolajo, al pa kakršna prepričanja človeka rolajo, tako pač živi in razmišlja………hahahahaha…….bravo stari……hahahaha……sej recimo, če tkole pogledava situacijo tako, kot je……hahahahaha…….ti recimo mal srfaš po forumu, niti ne bereš postov, kuker si sam izjavu……in pač prjavlaš….hahahaha…….jst, kot norc res ne vem, komu je zdej dolgčas in hudo v lajfu……..hahahaha……..hahahahaha…….matr je fajn ane…..????????…….hahahahaha……drgač pa hudo-dobro…….hahahahaha……..hahahaha………….dolgač-nedolgčas…….hahaahaha…..to je pač vsebina človekove zavesti….hahaahahaha……..je treba vsebino detaljno spoznat…hahahahaha……z vsemi čustvi in mislimi……hahahaha……..in ne samo misliti, da človek pozna svojo zavest……se mi zdi, da, če ima človek razumevanje samo iz mentalne ravni, potem pač ne more izkušati “duhovnosti” niti notranje, niti zunanje……..hahahaha……..ma, ja, sej veš stari, pač spet mal žlobudram, sej mogoče se bom pa kakšno delavnico inelektualizma prjavla…..hahahahaha……..pa bom spet lohka mal žlubedrala…..hahahaha…..nikad kraja……hahahahaha
Ejga, Avatar, ti se sam ne pust motit…..hahahaha……..hahahaha……..jst se tut ne….hahahaha……I love you, stari…..hahahahaha……..pol mi je pa čist useen, kva si ti zdele misleš……hahahaahaha…..hahahaha…….hahahaahaha…..