Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer…..

res lep večer zuni……brez vetrčka….mal oblačno…..sem in tja svetleča zvezda……mmmmm…….ni lunce……..temna noč…….mmmmmm……lepota noči in jst zraven, ki jo doživljam…hvala, hvala………hahahahhaha….hahahaha……pesjanar je zleknen čez celo sobo kt krava, al pa kt recimo koža od medveda…hahahaha……hahahaha…..v gašperčku pa prasketajo polenčka, ki jih nežno liže ogenj…..hahahaha……hahahaha…….hja, jst mam rada ogenj……hahahahaha….ziher ste vit tut kot otrok kdaj strmeli v ogenj, ki ste ga kurili v naravi……jst sm vedno rada kurla, tut pr tabornikih mi je skor zmeri ratal ogenj narest….in res sem najraje strmela v ogenj……sm se počutla mogoče mal zmaknjeno, ampak neverjetno živo in čist prisotno…..hahahaha…..sej vem, jst mam pač svoje kontradiktornosti….kuker, zamaknjena…..pa pol čist živa in prisotna….hja, kva pa vem, včasiih je težko najdet taprave besede, ki bi opisale preprosto občutek, ki ga človek doživlja…….hahahaha……pa tolk enih besed mamo……hahahaha…..hahahaha….hja, seveda pa lahko jst tut ne znam opisat, kuker ne poznam še vseh besed……hahahahaha………ma, ja, kar pa še ne znam, se bom pa še naučila…..hahahaha……ali pa tudi ne………hahahahaha…..who cares, pravi naš forumski Brezo…..hahahahaha……ampak mene za mene čist briga, za vas mi je pa čist vseeno……..matr, ker ego, ane….hahahaha…… in čist z veseljem prevzemam odgovornost v situaciji za sebe in to z vso pozornostjo, ki jo premorem……hahahaha…….hahahaha…..sm pa en norc, torej buh ve, kolk pozornosti ma lohka en norc…..hahahahah…..hahahahaha…..kle je verjetn še en kup podnivojev in subtilnih teles o katerih se mi verjetn niti ne sanja….hahahaha…..hahahaha…..

Pa naša draga Strelka me je spet narežala tam v podforumu o tem pač kakšen nej bi bil naš dragi Avatar, ……hahahahahaha……….da sm padla prou u smejalno meditacijo….hahahahaha……hahahahaha……hvala, hvala,so ble skoncentrirane visoke vibracije……..hahahahahaha……..Strelka prau, da mam svojo vero, ki se imenuje samospoznavanje…..hahahaha……..hahahahaha……a si predstavljate na vhodnih vratih v kao cerkev piše….zavestno srat…zavestno kozlat…..pa s sabo prneste jajca, pa ne od soseda……hahahahah….hahahaha……hmmm…..sej če tkole razmišljam bi takle naslov na cerkvi bil v bistvu komercialno mogoče prou bomba, seveda v teh cajtih, kuker tukaj in zdaj….hahaha…bi ziher telvizija pršla, pa cajtngi bi pisal…hahaha……hahahahaha……..matr, Strelka, ti ga pa strelaš….in zdej pa poglej kva dela domišlija…….hahahaha…..seveda moja……hahahaha…..v sodelovanju s tvojim razmišljanjem….hahahahahaha…..ma, ja, to je pač moj film…..hahahaha…

Pa lohka mal preberemo po forumu sem pa tja za kakšno delavnico, pa pol komentarje, pa te stvari…..hahahahaaha…..prou fletno…..jst rada mal berem razmišljanja ljudi….hahahaha……in pol tkole preberem, da človek ne bi smel preveč dvomiti, pa te stvari……..hahahaha……hahahaha……..hja, to je bilo moje prepričanje desetletja…….hahahaha…….sploh nisem preveč dvomila……sem čist verjela in zaupala, desetletje je bil to samo moj svet………hahahaha……… pol sem pa v moji zgoščenki samospoznavanja čist zavestno povabila dvom v vsa moja prepričanja, povabila sem dvom direktenga v srce……povabila sem dvom v vsa moja dogajanja…kuker čustva- misli in bila sem sama sebi največji naci………..hahahaha……..jst se nism šla sam kao doživljanje, sprejemanje, prepuščanje, analiziranje, rekapituliranje………hahahahahaaha…..ampak sem zraven še z vsem dvomom preiskovala svoje notranje dogajanje tega sprejemanja in prepuščanja…hahahaha……..kuker čustva- misli……..kuker subtilizem…….hahahaha….hahahaha……al pa guna…..hahahahahah….jst mam pa astral blues ….vsak dan……hahahaha…..pol pa saksofon, pa te stvari…..hahahaha…..ma, ja, norc kt norc, lohk tut rockni ga rol, al pa rave, al pa hip hop, al pa tagoveje, al pa sakralne….hahahahaha…….hahahaha…..al pa kakšni cigani so tut oredu…..hahahaha…..al a guna, kdor ne skače, ni Slovenc…..hahahahah….hhahahha….

Mogoče bi se blo pa fajn mal zastrmet v živi ogenj…….tut, če se v tem momentu ne morete, pa če ste se že kdaj zastrmeli, si lahko ta občutek prikličete v zavest…..vse, kar smo kdaj doživeli, si lahko prikličemo, še enkrat podoživimo……hahaahhahaha….in ogenjček, ki prijazno prasketa in greje in ima vse te žive ognjene barve, ki v nenehnem valovaju dajejo občutek notranjega miru in prisotnosti…..hahahaha……čeprou mal zamaknjeno……..hahahahaha…..love you Heart

slišmoWacko

Lepo je če deliš