snowcat :)

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • #62900
  snowcat :)
  Participant
  …….

  Živjo. Če sem Vas prav razumela, imate časa na pretek. Tako, da si preberite predlagan material od TP in odločite se ali mislite bluzit naprej ali pač boste kaj spremenila. Priporočam, da začnete s gibanjem. Kakšna aerobika ali pač… da dobite ritem in družbo. Ni zdravila za osamljenost. To je čisto intimni občutek/stanje. Če ste resno na poti duhovnega razvoja, ste se sigurno srečala s izrazom ,,notranji opazovalec,, če ne, potem zahtevajte denar nazaj…. Ena od fazi je zavedanje se lastne odgovornosti in še zmeraj nesposobnosti to sprejet in vztrajanje na blatenju nekoga in v tej fazi človek začne sam sebe blatiti in razvrednotiti. Jaz temu rečem ,,praskanje brzgotin,, pač ostajajo ,,žive,, in krvavijo…. prav ,,vidim,, Vas …. ta dolg nes rečen obraz…. shit. Samo tako bo ostalo dokler se sama ne odločite nekaj spremenit. Kaj to bo, je Vaša odločitev.

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #62898
  snowcat :)
  Participant

  Pozdravljena Vortex72.

  Lih sem se usedla, da napišem nekaj podobnega (prispevek TP). Jaz osebno full sočustvujem s Vašim stanjem. Osebno sem v neki taki podobni zadevi. Ampak sem se odločila nadaljevat s različnimi praksami in procesiranjem. Zakaj ? Zato ker v poteku teh procesov sem ,,ugotovila,, kaj je tisto, ki me ,,ovira,, Kaj je tisto znoter mene, ki ,,nima volje, nima idej, nima energije, nima…,, Je res, da vmes sem šla skozi fazo ,,to je vaša krivda, jaz sem fasala vaše sranje, …fuck off everybody !!! …. ,, ampak evo me, je šlo mimo. Tu in tam se še ulovim, da krivim svet okrog sebe za stanje mojega notranjega sveta. Stanje odpora in nejevolje sem opazovala in šla v ,,akcijo,, neglede. Ugotovitve so boleče, zato ker resno sami štelamo svojo realnost. Izgovori na podzavest držijo samo nekaj časa, potem postanejo čiste laži in blufiranje samega sebe. Jaz osebno sem bolj dinamičen tip in so mi full časa pomagali različne dinamične zadeve. Potem sem ugotovila, da nekaj še zmeraj visi v luftu…prav to vprašanje ,,koliko časa moram ozaveščat, da se ves ta shit pospravi z moje poti ?,, In spremenila metode, šla v statične meditacije in šele tam je prišlo do realnih turbulenc in odporov in bolečine…in olajšanja. Ampak to je moja zgodba in moji procesni koraki. V glavnem kaj hočem sporočit je, da je treba se premikat, biti aktiven in spremeniti način delovanja. Druge poti ni.

  Srečno

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #62881
  snowcat :)
  Participant

  Umrla je Louise Hay  :cry:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Louise_Hay

  Lepo je če deliš
  #62855
  snowcat :)
  Participant

  Navezujem na članek od Glasa, da se je nekaj zgodilo ali dogaja na planetu Zemlja in da celo vesolje ve za naš planet zaradi tega…. tako, da sem vprašala, kaj je tisto, ki mi imamo in oni nimajo, kaj je tako specialno na tem planetu, da celo vesolje ve in se zanima za ta planet.

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #62850
  snowcat :)
  Participant

  G,

  what is it that we have thay do not have ?? What is so special about tha planet Earth?? Why would the whole universe take interest in the blue planet in the middle of nowhere ??

  snowcat

  Lepo je če deliš
  1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
  #62825
  snowcat :)
  Participant

  Je fascinanten ta različen pogle na ,,karmo,, Zahodni svet to vidi kot igro in priložnost in akt ljubeznji. Vzhodni svet pa se trudi past z tega kola ven. Enkrat je rekel Ogorevc po obisku Indije – da za tistega, ki se rodi v Indiji, je to karmična kazen. Navezoval je trpljenje, revščino, ….

  Spiritual hide and seek game ……

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #62794
  snowcat :)
  Participant

  V času prvomajskih praznikov sem obiskala moj rojstni kraj – Češko. Zvečer pri ognju se pogovarja s mano 15letni fant in mi reče, da ne bere knjige. Vprašam zakaj. Reče, da prebrat knjigo vzame recimo 17 ur. Da to je full časa, ki posvetiš temu, da si predstavljaš ideje DRUGEGA človeka. Da daš svojo energijo drugi osebi in njegovo svetu. Na kratko, da ne vidi smisla v tem. Zakaj bi kdo hotel živet ideje drugega ??

  Moram povedat, da jaz sem knjigo-žrevec. Znala brati pri 4 letih in brala dokler nisem pri 32tih kupila televizor…. Knjige so bili moj svet. Tako, da tako razmišljanje me je presenetilo in sem tudi vedela, da fant ima prav, vezano na oddajanje naše pozornosti v zgodbe drugih.

  Včeraj zvečer gledam TV. Imamo tisto veliko, tako, da slika je resno dominantna v prostoru. Kar naenkrat se spomnim tega pogovorja in gledam tisti televizor in se mi je kar zazdilo, kot da je to okno v drugo realnost. Istočasno pa gledam igralca in ,,vidim,, da on dela svoje delo in da jaz ga ,,gledam,, pri njegovem delu….. Je bilo podobno, kot da bi sedela na sredini fabrike in gledala delavce pri strojih. Nisem videla nobene razlike….. Samo to dejstvo me je prav ,,udarilo,, da jaz sedim in posvečam mojo pozornost življenju drugih, ki delajo tisto, ki pač delajo. Moja energija gre k njim od mene, ne od njih k meni….

  Sedim v pisarni in gledam ekran….. bizardnost vsega tega je …..

  snowcat

  Lepo je če deliš