Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 232 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br dan,

hahahahaha…..zgleda, da imam na nebulozah Castanjedotove dneve…..hahahaha…..kuker Prešernovi dnevi ………pa te stvari…..hahahahaha…..hja, zgleda, da tako to je…..kva bi se člouk sekiral….sprejme, tako kot pride, pa je……..hahahahahaha…..tk, da Carlitos bi hotu še neki povedat…….hahahahaha…….pa moj pesjanar tud noče nč na sprehod, je pač tak dan……hahahaha….še dober, da mam tale moj lapi topi, pa tale plac na temle forumu, pa, da lohk mal težim…….hahahahaha…….je nov mesec, pa se bom spet mal zahvalila Tadeju za plac, pa vam, k ste vsi da best, da sploh berete te budalaštine enga norca…..hahahaha…….hvala, hvala……you are the bestThumbs Up……hahahaha…..

Ljudje na Carlotosovi delavnici so ga vprašali, če verjame v Boga.

V odgovoru jih je Carlitos prosil, naj njegovih besed ne zamenjujejo z verskimi sporočili.
    “Čarovniki, ” je dejal ” ostajajo pri svojih izkušnjah. “Verovati” so zamenjali z videti. Govorijo o duhu, a ne zato, ker verjamejo v njegov obstoj, ampak, ker so ga videli. Vendar ga ne vidijo, kot ljubečega očeta, ki gleda na nas od zgoraj. Za njih je duh nekaj mnogo bolj neposrednega in trenutnega, stanje zavesti, ki presega razum.”””””

“Vse, kar uči naše čute, je znamenje. Edino, kar potrebujete, je nujna hitrost, da utišate svoj um in ujamete sporočilo. Skozi namige nam duh govori z zelo jasnim glasom.””
    Nekdo izmed prisotnih je pripomnil, da ima ideja poslušanje duha ali pogovarjanja z njim, tudi kot metafora uzrazito verski pristop.
    A Carlos je bil trden pri svoji razlagi:::::
    “”Ta glas ni metafora !!!! Je dobeseden!!! Včasih spregovori v besedah, spet drugič samo šepeta, ali postavi sceno pred naše uči, kot bi bili v filmu. Na ta način nam duh sporoča svoje ukaze, ki jih lahko združimo v eni besedi ::::NAMERA.””””

” Glas duha govori enako z vsemi, a se tega ne zavedamo. Tako smo prezaposleni z našimi mislimi, da imamo raje vse vrste izgovorov, namesto, da bi utihnili in poslušali. Zato obstaja glas, ki nas opominja.”””

Vprašali so ga, kaj je ta glas…

“”To je vir pozornosti, način, kako pristopiti drugi ravni zavesti. Uporabimo lahko skoraj karkoli, da se uskladimo z duhom, saj je koneckoncev za vsem, kar obstoji. A nekatere stvari nas privlačijo bolj, kot druge.”””

“”Na splošno imajo ljudje svoje molitve, svoje amulete, ali razvijajo osebne in skupinske rituale. Starodavni čarovniki so bili nagnjeni k misticizmu, uporabljali so astrologijo, prerokbe in zaklinjanje, magične palice, karkoli, kar bi lahko zavedlo budnost razumevanja.”””

“””A za nove vidce so to smeti, ki poleg tega skrivajo nevarnost : lahko oddaljijo pozornost osebe, tako, da se osredotoči namesto na trenutno vez z duhom na odvisnost od simbolov. Današnji bojevniki imajo raje manj bahave metode. Don Juan je priporočal direktno nameravanje notranje tišine.”””

S poudarjenimi besedami je označil čarovništvo za umetnost tišine.

“”Tišina so vrata med svetovi. Ko naš um ostane tiho, se pojavijo neverjetni vidiki našega bitja. Začenši s tem trenutkom človek postane prevozno sredstvo namere in vsa njegova dejanja začenjajo izžarevati moč .””””

Pravi Carlitos…::::””” Med mojim vajeništvom mi je moj dobrotnik pokazal nerazložljiva mojstrska dela, ki so me na eni strani prestrašila, po drugi pa izzvala ; hotel sem biti tako močan kot on.!!! Pogosto sem ga vprašal, kako bi se lahko naučil njegovih trikov, a je položil prst na usta in strmel vame. Trajalo je leta, preden sem lahko cenil fantastično lekcijo njegovega odgovora. Ključ čarovništva, je tišina. “””

Nekdo je prosil, da definira ta koncept. Odgovoril je “””Ne da se ga definirati. Ko jo vadiš, jo zaznavaš. ČE JO POSKUŠAŠ RAZUMETI, JO BLOOKIRAŠ. Ne glejte na to, kot na nekaj težkega ali zapletenega, saj ni nekaj iz drugega sveta ; je enostavno samo utišanje uma.”””

“”Lahko bi rekel, da je tišina kot pristaniški pomol. Če je zaseden, ni prostora za kaj drugega. To je moja slika, a resnica je, da ne vem, kako govoriti o njej.”””””

Razložil je, da notranja tišina ni samo odsotnost misli. Prej gre za opuščanje sodbe, biti priča brez razlaganja. Nadaljeval je stem, da vstopanje v tišino lahko definira s tipično nasprotujočim si načinom čarovnikov, kot učenje tega, “kako misliti brez besed”.

Za mnoge med vami moje besede nimajo smisla, ker ste navajeni, da se s svojim umom posvetujete o vsem. Ironično je, da že v izhodišču naše misli niti niso naše. Zvenijo skozi nas, kar je nekaj drugega. In, ker nas mučijo od trenutka, ko se naučimo uporabljati razum, smo končali navajenih na njih.”””

“””Če vprašate razum, vam bo povedal, da je namen čarovništva nesmiseln, saj ga ni mogoče razumsko predstaviti. Namesto, da bi vam svetoval, da greste in ta namen iskreno preverite, vam bo naročil, da se skrijete za trdno hišo razlag. Zato je edina možnost izhoda, če hočete imeti priložnost, da odklopite razum !! Svoboda se doseže brez razmišljanja.””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    Član

Ta zgornja razlaga TIŠINE…je po svoje zanimiva…Omenja jo tudi Zeland…na malo drugačen način in med stavki…v bistvu Zeland nekako ne najde pravih besed, da bi to izrazil-predstavil bralcu…ali pa je težava v prevodu.

No…to stanje TIŠINE-PRAZNINE…delovati brez misli…je stanje, ki ga ni mogoče opisati v pogovornem jeziku…Na grobo bi lahko rekel…da se vse enostavno dogaja…vse je popolnoma OK…nič ne misliš…nič ne žlobrudnaš…tudi čustva nekako izginejo…nič ni pomembno…in hkrati je vse pomembno…vse se zgodi prfektno…ob svojem času…na pravem mestu…povsem lahkotno…kot, da bi drsel skozi čas in prostor…povsem brez napora…čista čarovnija…enostavno se zgodi in dogaja… … …J

Je pa zanimivo…da jaz do tega pridem povsem spontano…enostavno me zagrabi…in v sebi imam nek…čaroben feeling…nekaj nadnaravnega…božanskega…če ne že bogokletnega…s stališča razuma…Zagrabi me tako v spanju…kot v budnem stanju…sicer se tega zavem…vendar ne kot razmišlajoč…gre za neko vseprevzemajoče zavedanje…neko celoto-enost…čisto tiho navzočnost.

Jaz sicer ne izvajam teh vaj praznine…čeprav se pogosto tako čist flegma osredotočam na dihanje in na telo…bolj za zabavo…kot zares…mene nekaj drugega potisne v to stanje TIŠINE…Opazil sem…da nekako sploh ni nobenih…pravil glede tega…človeka lahko v stanje TIŠINE spravi…bilo kaj…vse mogoče…odvisno je od njegove individualne biti…torej tega kaj on SAM kot…celota-skupek vsega kar predstavlja…delitev na dobre in slabe lastnosti, ki naj bi jih imel…je brez zveze…ker ravno dobre in slabe lastnosti, ki jih ima…tvorijo njegovo unikatnost…Če je sposoben do sprejeti in tako živeti… ( kar je zelo bogokletno )…skozi stereotipe SISTEMA-MORALE-ETIKE-DUHOVNOST…potem je človek na svojem valu.

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

Bravo AVATAR…Clap…..stari, to si pa tako fajn in realno opisal, da ti čist verjamem, da občasno doživljaš
    stanje TIŠINE………sej veš, jest sem en norc, pa vse verjamem, ali pa tudi ne…….hahahahahaha……

Jest sem Zelanda prebrala, prvo in drugo knjigo. Ko sem dobila prvo v roke, polne tri leta nazaj, med mojo zgoščenko vzroka in posledic in spoznavanja svojih egokonstruktov……hahahaha…..vsak bere po svoje in iz svoje situacije in svojega znanja si pač prebrano predstavlja v svojem razumu…….tko, da, ko sem dobila prvo knjigo Transsrfinga, sem čist not padla. Ko sem povzela idejo nihal v normalnem življenju, sem ugotovila, da si energijo čist komod tud tko predstavljam, pač nihala delajo in so močna, zdej je pa od mene odvisno ali se uniham ali ne………men se je zdela ideja pravzaprou da best, zato se je nisem mogla v sebi znebiti, ravno tako kot se nisem mogla v sebi znebiti ideje vzrok – posledica……..jest sem si to takole razložila v glavi, sej, da se uniham v drugo nihalo, je to kar nekak avtomatsko, torej sem se začela fajn zasledovati in rekapitulirati, kajti Zeland je razložu, vsaj tako imam jaz v glavi, lahko se pa tud motim, ker sem knjigo samo prebrala in jo vrnila nazaj al pa dal naprej, se več ne spomnem tk, da sem razumela, da je Zeland razložu, da smo zelo hitro unihani in sicer takoj, ko obsojamo, ko se jezimo na druge, ko smo nezadovoljni, ko nas je strah, ko se primerjamo……vsaj tako sem ga jaz zastopla……..sej pravim, lahko se motim in nimam več knjige, da bi preverila…….

In ravno ta moja razlaga Transsrfinga, se mi je poklapala z idejo vzroka in posledice, kao, zato, ker me nekaj v sebi sprovocira, se branim, ali pa obtožujem, ali pa me je strah kva bo jutri…..ampak, sej pravm, da si pač vsak po svoje razloži prebrano…..tud ideja, da skačem iz vala na val, se mi je zdela kar o.k., samo, da sem si jo jest v glavi pretolmačila takole ; najprej se znebim vseh obtoževanj, opravičevanj sama sebi za dogodke, znebim se pač vse te neke “avtomatične” energije, ki me enostavno prisili, da, ko sem v dogodku, da pač obtožujem, ali pa iščem opravičilo…..pol, bom pa zagnala svoje nihalo in evo mene na srečnem valu……..evo, Avatar, jest sem si transrfing takole prevedla v preteklosti v svoj razum in seveda delala na vzroku in posledici čist po svoje………kar pač opisujem v Nebulozah, čist po svoje…….

Res, pa je, da mi Castanjeda ni dal miru in nekako sem vedela, da ga sploh ne razumem, kar pa sem razumela, pa je, da, ko delam na svoji energiji, po tehnikah rekaputulacije(ali iskanja vzorcev, odvisnosti, pač iskanja svojih miselnih konstruktov,zalezovanja, sanjanja – meditacija,dihanja…..merkave, kar sem si seveda čist po svoje raztolmačila, kva čem rečt, jest sem jest in ne Marjan Ogorevc, al pa Tadej , al pa Castanjeda, al pa Zeland, al pa Jezus Kristus…..jest sem preprosto jest in tega sem se preprosto zavedala……..hahahaha……sem pa po prebranem ugotovila, da lahko padem v neko “norost”, ki je ne bom zastopla….hahahahaha……..in, da se nekateri pač zgubijo v tej norosti……hahahaha……Ker pa sem takrat v mojem normalnem pogojenem umu že začela zasledovati svoj strah, kao v mojem takratnem egotu nekaj takega, da si jest ne upam, pač ni obstajalo……hahahaha……sem se vrgla na glavo v raziskovanje svojih notranjih občutkov v povezavi z razumom, pač po svoje in po nekaj mesecih opazila pri sebi skoz večje razumevanje za sebe in svojo okolico in seveda sčasoma doživljala stanja neke “tišine”, ki jo nisem zastopla in, ki so se mi zdela na razumu čist mim, ampak občutek je bil pa božanski, kakor tudi ti praviš v svojem postu……in, ja, res je bilo v tem stanju zavesti občutek povezanosti z vsem in vse je samo bilo, slabo, dobro,….v meni je bil za mene nedoumljiv mir, nobenih obsojanj….čista jasnina in razumevanje, brez blablabla………in ravno ta stanja, sem si rekla, to stara, to pa je norost o kateri pišejo……..sam, da se men ni zdel to čist nč noro, ampak res božansko…..in sem seveda nadaljevala s svojim raziskovanjem………hahahaha……

Tk, da dragi Avatar, ti sebi lohk rečeš, transsrfer al pa kar češ, lohk tud Avatar iz Nexusa in jest ti čist komod rečem čarovnik……hahahahaha…….razlika je samo v asociacijah, ki jih človek dobi pri besedni predstavi……..tk, da ta stanja, ki jih, kakor praviš občasno doživljaš, ta stanja štejejo, ker ti dajo taprav občutek….občutek enosti……in ne pogojenosti, kaj je zdej bogokletno ali moralno, etično…….hahahahaha………, to so čist brezvezne ali pa vsakdanje zadeve našega pogojenega uma, tako, da lohk čist logično potegnemo, da višja zavest, pač ne pozna več pogojenosti, vse se enostavno dogaja in človek soustvarja v skladu z energijo vesolja, ker razume evolucijo zavesti, nič ni pomembno in je hkrati vse pomembno in ni obsojanja, je samo razumevanje…….in delovanje…….samo, da si ljudje potem v svojih pogojenih umih predstavljajo, da je to delovanje eno samo pocukrano letanje po naši zemlji, kuker vaaauuuu ljubezen in gledanje v luft, kdaj jim bo bog poslal al službo, al dnar,sej dober mislejo, sej skoz mislejo o ljubezni, kako naj človek sploh misle o kakšni ljubezni, če ima psihični strah v sebi, to je men čista manipulacija s seboj…….no, ja človek lohk v svoji pogojenosti misle, glih kar če, kar se mene tiče…………hahahahah…………….prevzet odgovornost za svoje življenje za mene ni glih v tem, da si do vseh kao “ljubezniv” in kao poln neke namišljene ljubezni, ki si jo pogojeni um predstavlja, kakor si jo pač predstavlja….hahahahahah……………vsaj pr norcih ne…..hahahaha…..

Evo, sva dons s pesjanarjem spet mal kolovratla naokol, pa se pesjanar ustavi na enmu voglu, da bo pač prebral svoj cajtng, kuker, kdo je pred njim tam scal in, da seveda se potem še on poščije čez vse……in to bogato……hahahahaha…..res ze zavedam, da je pesjanar velik, zato ima vrvico, ki jo pa sam nosi na hrbtu, tk, da če srečamo kakšnega človka, ki ga je strah psov in ni iz naše vasi, pač primem vrvico, da se človek čuti varnega…hahahaha…..sej pesjanar ga tud povoha ne, ga človek niti ne zanima, tud mene ne zanima……hahahahaha…..zato to naredim zaradi človeka…..in dons zjutraj srečava človeka iz vasi, torej se poznamo in sem se v momentu odločila, da bom reagirala drugače……hahahahaha…….človek me zagleda in reče, dejte prijet psa……pa se mu režim, pa pravm dobro jutro, gun pa še kar, dejte prijet psa…..pa ga čist prjazno gledam, stojim zraven pesjanarja in se mu režim in pravm …” dober juter, vi kar pojdite mimo, moj pesjanar vas sploh ne jebe,kuker sami vidte, glih tko, kot jest ne……hahahaha…..in ga gledam čist prijazno, pesjanar ga tud pogleda ne………hahahaha……človek sploh ni mogu doumet, kaj je slišal in seveda je šel čist mirno mimo,no, ja vidla sem, da je mal zmeden, zarad mojih besed….kaos………hahahaha…… niti pesjanar, niti jest ga nisva jebala………zdej pa, a je zdej to moje obnašanje duhovno ali pa ne, ker ne jebem njegovga straha……mene en qurc briga……hahahaha……sem ugotovila, da,ko človeku narediš kaos v glavi, je prouzaprou brez strahu, šele potem se mu začne spet oglašati njegov “normalni” dialog….hahahahaha……….cel kaos, ker je bil čist v svojem zmedenem umu, čist šokiran da kaj sem mu jest zdej rekla in to v nedeljo zjutraj, to je pol premleval………….hahahahaha…..in kva on s tem kaosom dela in svojim mletjem, me pač en qurc briga…….hahahaha…pr men je mir v glavi, za njegovo se pa ne brigam…….tolk o moji duhovnosti……..hahahahahahaha……sej, zdej lohk kakšen prjavi, da je pol ta človek fulll besen in jezen na mene, pa da ta jeza pride do mene…….hahahaha….on je že lohk jezen….hahahahahaha……sam, da se ta njegova jeza pr men nima na kej obest……hahahahahaha……sem na
    čist drugmu valu po transsrfingu…….hahahahaha……, to, da pa on skasira svojo jezo nazaj…..hja, kva čem reč, sej je tud prou, sej je njegova jeza in ne moja, jest nism nč jezna, vsak nej dila s svojo jezo…….hahahahahaha….jest sem en norc…..hahahaha….

Proces Praznine, ki ga tako nesebično Tadej objavlja in vodi, je zelo dober proces………svaka kakaThumbs Up…moram rečt, da vsak teden v petek, komaj čakam, da ga objavi……..hahahaha…..sm kar mal nestrpna………hahahahaha…….proces je da best, vsebuje zavestno dihanje s čist tapravo mantro, pa rekapitulacijo, pravzaprav vse, da človek, ki se ga resno gre, lahko sam sprošča energijo teh nižjih frekvenc…..in si sveda energijo obrne v višje frekvence…….je pa čist od človeka odvisno, s kakšno motivacijo dela proces, če ga dela z motivacijo Boris Beckerja, kuker zmagati v športu……zmagati v lajfu v smislu pogojenosti……hahahaha…..ali si pridobiti s tem procesom kakšne druge materialne koristi …..hahahahaha….kva nej rečem, lahko jih bo pridobil ali pa tudi ne…….če pa proces človek dela zaradi tega, da se samospozna, mu je to namera in to namero preprosto živi vsak moment……to pa pomeni, da resnično verjame v višjo zavest – božanskost in ne samo v širjenje zavesti …….hja, potem bo to tudi dosegel ali pa tudi ne……hahahaahaha….jest sem en norc vesel, preproste pesmi pel…….hahahahaha……logika je zato, da se jo preseže…..hahahahaha……pol se jo sploh lohk uporablja……hahahahahahaha….drgač se jo itak zlorablja……hahahahaha…….kuker vse drugo………hahahahaha……..sam to je pač logika norcev, tk, da z vašo nima vzročne zveze……

Aja, Avatar, pa tale tvoja nova ::::””””I am all powerful”””””………hahahaha…..mi je prou mega…..hahahaha………..sem dobila asociacijo na Tadejevega prikupnega zajčka, s skromnim podnapisom “”””genij””””….hahahahahaha……tele moje asociacije šopajo, k pr norcih…..hahahahaha…..Wacko

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

En prou lep deževni br dan,

hahahahaha….tale moj pesjanar….hahaha…ta je brihten, evo, pač dežuje in pesjanar ni glih pes, k bi se rad sprehajal po močnem dežju…..hahahaha….pa me je dons zjutraj čist presenetu, kuker on bi šel v dež……ja prou, pa se oblečem in ga spustim ven, pa jo pesjanar čist suvereno zakoraka do cliota, se usede in me gleda, kuker stara pel me na sprehod….on se ne bi sprehajal, ampak bi se vozil v avtu…..hahahahaa….ja, kva sem hotla, šla sem po ključe, mu odprla avto, mal šipe odprla in sva se lepo pelala na sprehod ene trideset kilometrov….hahahaha…..pa je blo…….pesjanar zadovoljen, jest tud….vesolje tud….evo…vsi zadovoljni……..hahahaha…….

Hja, Carlitos je reku, da bo mal frej……uf…uf……ste se eni ziher oddahnili…..saj, sej vem, nikol ni za vse prou……..zato pa pravm, glavn, da je men prou, po ziher vem, da je vsaj enmu prou……….hahahahaha…..

Tale moja zgoščenka, jo bom spet mal ukurblala……hahahahaha……če zdele nazaj pogledam, je blo pri meni prou zanimivo, da sem jest svoje fante al pa svoje veze “čistila” bolj pri zadnjih……saj, ko sem se spopadala s sojim splavom in svojo nosečnostjo, valjda sta mi v spomin prišla tipa, s katerim sem pač seksala, ampak se mi nekako sploh ni zdelo “vredno”, da se okoli njiju ali pa mojih drugih vez sploh kaj zadržujem……..hahahaha……..hja, moj ego je bil nabildan…..hahahaha…..kuker, kva boš zdej s temi tipi, sej sploh nimajo velikih vlog v tvojem življenju………hahahahaha…….ego na petstošestnajto potenco ali pa na tisočpetsto……hahahahaha………..če zdele pogledam nazaj…..hahahahaha…..bilo kuda, egojeba svuda….hahahahaha…….

No, pa mene seveda zmotjo vse te ljubezni, o katerih je folk skoz neki govoru, sej Marjan je reku v karmični brezpogojna ljubezen, ampak v Marajnovem kontekstu se mi je poklapalo, ko pa sem vidla okoli sebe, kolk so v si polni neke ljubezni, je pa men šlo kar mal na kozlanje…..jest sem čist vedla, da, ko Marjan v knjigi uporablja izraz brezpogojna ljubezen, da ne naklada, sam, kaj naj si pa mislim okol te brezpogojne ljubezni, pa pr mejduš nisem vedla……hja in seveda, me je jebalo……k svina…..pa tud v drugih knjigah sem prebrala brezpogojna ljubezen…..blabla…….men je šlo na živce…uuuooornnnnk….hhahahahahha….

In evo mene, jest začnem mozgat okol te ljubezni, pa ljubezen gor, pa ljubezen dol, pa kva naj zdej to bo………hahahaha…….pa sem si rekla, da jest marbit ne vem glih prou velik okol ljubezni, saj sploh nisem imela nobenih daljših partnerskih zvez……..hmmmmm……in sem že bila noter v svojem mozganju in sprejemanju……in svojih egokonstruktih…….hahahahaha……..enostavno mi ni dal miru, da jest, k nisem poročena, pa nimam daljših partnerski vez ne vem, kaj je ljubezeen, drugi k pa so poročeni, pa to vejo……hja………tega nisem mogla kupit…….men je močno smrdel……..hahahaha…..tk, da sem se začela uuooornnk raziskovati in seveda pogruntala, da pač jest pojma nimam kaj je to ljubezen, mam pa pojem, kaj je to zaljubljenost…..in seveda sem si na internetu prebrala, da pač zaljubljenost traja nekje do tri leta,pa evforije, pa vse te psihološke razprave, potem pa je treba graditi na odnosu, da preraste v spoštovanje in ljubezen…….hmmmmm….kakšna ljubezen….men nč jasen, sej, k sem pogledala mal okoli sebe, sem lahko vidla, da ni nevem kakšne ljubezni pri frendicah, ki so ble poročene, hja, neka namišljena vsake tolk časa, pol pa spet obtoževanja, v bistvu bolj ena navajenost, sicer je pa polno ločenih, pa tud v drugem zakoni ni blo bogvekaj……..aja, pri določenih sem vidla ubrano sodelovanje in spoštovanje, mogoče dogovor, sam prou neke ljubezni pa res ne………tkle sem jo jest šopala v svojem umu……hahahaha……pa jest rekapituliram svoje zaljubljenosti in pogruntam, da so bile zaljubljenosti v otroštvu po občutku veliko bolj “polne” nekega vznesenega občutka sreče, kot pa kasnejše zaljubljenosti, ko smo že seksali…..hahahaha……..hmmmm, ko sem začela s seksom, so bili moji občutki zaljubljenosti bolj zemeljski, realni…..hahahaha…..pa vendar sem si mogla v rekapitulaciji priznati, da gre za enak občutek, le, da je bil v otroštvu veliko bolj poln,vznesen in hkrati realen lahko rečem tudi “strasten”, ko pa sem začela seksati, se je pa ta strast spremenila v poželenje…….hja, tkole sem jo jest študirala v sebe………ugotovila sem tudi, da sem imela prouzaprou kot otrok izredno strast do življenja, do narave, do vsega, do knjig, do dela……, ko pa sem začela seksati, posebno po prvem splavu, in po rojstvu otroka, sem pa jest začela izgubljati strast do življenja…..da se zastopmo, govorim o strasti do dela, do vsega, do spanja, do narave…..do vsega……in v svoji rekapitulaciji sem odkrila, da sem začela izgubljati svojo strast nekje po dvajsetem letu…….ne zamenjajte zdaj spolne sle s strastjo……..naprimer, nekdo ima vso strast pri zbiranju znamk,al pa za šport, za sex mu pa ni, pa za druge stvari tud ne, tk, da jest sem ugotovila, da sem imela neverjetno strast do vsega………po dvajsetem sem jo pa zasledila le še, če je šlo za kakšen nov posel,in mi je bil izziv, tam sem res delala s strastjo, ko sem obvladal, me je strast minila, pol je bla rutina……….tkle sem si jest priznavala……..sam mi ni dalo miru, kuker, sej sem se po dvajsetem kar trikrat bolj “resno zaljubila”……..ampak meni zaljubljenost ni glih čist špilala…..prouzaprou nisem bila bejba, ki bi se zaljubila pet, šest puta, u roku od tri minuta……hahahaha…..nasprotno……pa še takrat mi je mogel bolj tip zatežit, tipi so se me tud bali, sem bla kar možača, kuker bolš, da me pustiš pr miru, jest lohk vse sama…hahahaha……jest se spogledovati, pa te zadeve sploh nisem znala, včasih so me frendice mal učile, ampak, sem bolj zarukane sorte, se mi je zdel butast……hahahaha…….in se nisem mogla otresti, da mora pri meni bit še kakšen egokonstrukt pri telih mojih zaljubljenostih po dvajsetem letu….hahahaha…sem se ubadala z rekapitulacijo kar tedne, pa sem šla v proces- meditacijo po karmični, pa meni še vedno niso bile čist jasne moje veze, sej jeze, pa zamere, pa odmere, tega nisem več imela, čustva so bila sprejeta, sam jest sama sebi nisem glih čist bla jasna…….kuker se s tipom srečava…..fino, preskoč kao iskra in sva zaljubljena in pol je odvisno, enkrat sem se odljubila po enem letu, enkrat po letu in pol in enkrat v parih mesecih,……hahahaha……zanimivo, prau s tipom, s katerim sem prekinila po parih mesecih, sem se hotla poročiti in sem poroko odpovedala dva dni pred zdajci……..hahahaha……kuker, da bi izivala……men je v rekapitulaciji mojih odnosov res začelo smrdet, prauzaprou se mi je zdelo, da sem samo sebe nategvala………sej, zaljubljena sem bila, pa tipo tud, sam……men je smrdel……pa pol še zadnaja relacija v tujini, pred dobrimi petnajstimi leti…..hahahhaha……trajala je leto in pol, od tam sem kar zbežala……hahahahaha…..hop otorka na avijon, dokumente, kar sva uzeli s seboj, vse ostalo sem pustila za sabo in papapapapapapa………pa nikar ne mislite, da sem se doma v Sloveniji pol dober počutla……hahahahaha……..čist zajeban……….tk, da, ko sem se začela s svojimi parnerskimi vezami uuooornnnkkk ukvarjat, sem šele ugotovila, da imam cel šmorn………hahahahaha…..ne palačinke….hahahahahaha……cel šmorn……..

Tele moje partnerske bom pač jutri nadaljevala, ker drgač bo res čist predolg post……hahahaha……še dober, da nisem mela nekaj deset resnih zvez…….hahahahaha……ta bi bila pa res mal dolga……hahahaha……ali pa tudi ne, sej, ko je enkrat vzorec jasen……hahahaha….je vseeno kolk jih je blo……..hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

No…to stanje TIŠINE-PRAZNINE…delovati brez misli…je stanje, ki ga ni mogoče opisati v pogovornem jeziku…Na grobo bi lahko rekel…da se vse enostavno dogaja…vse je popolnoma OK…nič ne misliš…nič ne žlobrudnaš…tudi čustva nekako izginejo…

Izgine vezanost na čustva, ne pa čustva sama, kot tudi vezanosti na druge objekte/subjekte. Primer: Recimo da umre kdo, ki si ga imel rad. Bolečino boš izkusil, ampak jo ne boš dan na dan prežvekoval.

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

tadej pretner wrote:

No…to stanje TIŠINE-PRAZNINE…delovati brez misli…je stanje, ki ga ni mogoče opisati v pogovornem jeziku…Na grobo bi lahko rekel…da se vse enostavno dogaja…vse je popolnoma OK…nič ne misliš…nič ne žlobrudnaš…tudi čustva nekako izginejo…

Izgine vezanost na čustva, ne pa čustva sama, kot tudi vezanosti na druge objekte/subjekte. Primer: Recimo da umre kdo, ki si ga imel rad. Bolečino boš izkusil, ampak jo ne boš dan na dan prežvekoval.

hmmmmmmmmmm………če izgine vezanost na čustva, ne more človek občutiti bolečine, bolečina ni osnovno čustvo človeka…….naprimer, če nekdo umre, bi iz stanje tišine, to zgledalo, kot popolno sprejemanje situacije in hkrati razumevanje za človeka, ki se je pač “sam odločil”, da umre……saj vem, da iz stanja pogojenega uma, mi pač ne moremo razumeti, da se je nekdo “sam odločil”, kajti ponavadi se pač “bori” z boleznijo, al so pa nesreče, al pa starost……vsi bomo umrli……torej je popolno sprejemanje in razumevanje……hmmmmm……brez vsake bolečine……….jaz verjamem, da gre energija tja, kamor jo mi usmerjamo……to pa iz stanje “tišine-praznine”….nikakor ne more biti bolečina…….je samo brezpogojno razumevanje dogodka in spoštovanje človekove volje………vsaka smrt je hkrati ponovno rojstvo (gre za zavest in ne za fizično telo )……, ko se človek to resnično zaveda…….ne more doživljati bolečine ob smrti-rojstvu……..pač pa razumevanje…..in seveda tudi razumevanje za bolečino drugih, ki doživljajo smrt kot bolečino ob izgubi……..iz stanja ” tišine-praznine” pa človek ničesar ne izgublja in ničesar ne pridobiva…..je samo razumevanje……

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

zlati rez wrote:

hmmmmmmmmmm………če izgine vezanost na čustva, ne more človek občutiti bolečine, bolečina ni osnovno čustvo človeka…….naprimer, če nekdo umre, bi iz stanje tišine, to zgledalo, kot popolno sprejemanje situacije in hkrati razumevanje za človeka, ki se je pač “sam odločil”, da umre……saj vem, da iz stanja pogojenega uma, mi pač ne moremo razumeti, da se je nekdo “sam odločil”, kajti ponavadi se pač “bori” z boleznijo, al so pa nesreče, al pa starost……vsi bomo umrli……torej je popolno sprejemanje in razumevanje……hmmmmm……brez vsake bolečine……….jaz verjamem, da gre energija tja, kamor jo mi usmerjamo……to pa iz stanje “tišine-praznine”….nikakor ne more biti bolečina…….je samo brezpogojno razumevanje dogodka in spoštovanje človekove volje………vsaka smrt je hkrati ponovno rojstvo (gre za zavest in ne za fizično telo )……, ko se človek to resnično zaveda…….ne more doživljati bolečine ob smrti-rojstvu……..pač pa razumevanje…..in seveda tudi razumevanje za bolečino drugih, ki doživljajo smrt kot bolečino ob izgubi……..iz stanja ” tišine-praznine” pa človek ničesar ne izgublja in ničesar ne pridobiva…..je samo razumevanje……

Za kaj pravzaprav gre, ko govorimo o praznini?
    Gre za relativno nepogojeno delovanje v pogojenem svetu. Relativno iz dveh razlogov:
    – Obstaja več globinskih nivojev praznine in ko govorimo o delovanju v pogojenem svetu, ne deluješ iz najglobljih ravni. Pogojeni svet je svet pravil in če hočeš biti v tem svetu uspešen, si ne moreš privoščiti tako globoke praznine, da bi zradirala vsa vozlišča nevronskih mrež, ki tvorijo tvojo pogojeno osebnost. Zato sem tudi že večkrat rekel, da je nesmiselno govoriti o brisanju ega – govorimo o njegovi vzgoji. V pogojenem svetu si uspešen, ko “ujameš” pravo razmerje med pravili, mimo katerih ne moreš in svobodo.
    – Ego je med dušo in izkušnjo in predstavlja filter, skozi katerega izkušnjo dojemamo. Ampak tudi če ego odmisliš, je za njim duša, ki se razvija in se na določene stvari odziva na specifičen način. Duša naj bi se vselej inkarnirala v osebo z istim temperamentom, kar daje slutiti, da je na čustveni ravni pogojena in torej od čustev ne more biti preprosto odrezana.

mašpravicomisltdrugač.com

Lepo je če deliš
Prikaz 232 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.