Krepitev levic in nadledvičnih žlez

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Krepitev levic in nadledvičnih žlez

 • Avtor
  Prispevki
 • #62206
  Sabina
  Participant

  Živjo,

  tak cajt je, da si je fajn okrepiti ledvice in nadledvične žleze, da si posledično obnovimo, povrnemo energijo in da pomladi ni potem utrujenosti ter da lahko brez problema naredimo razstrupljanje telesa, če je to potrebno (za kar telo tudi potrebuje energijo).

  Tule bi lahko zbirali uporabne napotke kar se tega tiče-ustrezna prehrana, recepti, razne vaje….

  Ziher je že kje na forumu kaj zapisano, če kdo kaj najde, naj semle copy-pejsta prosim :)

  Pa tko, če ma kdo kakšne dobre ideje….vem, da se da vse to pogooglat, sam je zmer kakšna info, ki se ne najde nikjer, ampak smo jo morda izvedeli od koga……

  :-) :-)   :-)

  Lepo je če deliš
  #62207
  tadej pretner
  Moderator

  Govorili smo že o tem, da ledvica krepi energija zemlje – vse vaje ozemljitve torej posledično krepijo tudi ledvica. Kar se tiče zdravilnih rastlin, smo omenjali zlato rozgo, ena od najpomembnejših energiojskih točk za vpliv na ledvica pa je ming men (nahaja se na hrbtnem delu v višini popka). Ampak ne gre zanemariti dejstva, da so na ravni osnovnih delcev ledvica iz fotonov, ti pa se odzivajo na zavest oziroma opazovalca. Zadnje čase se pogosto spomnim zgodbe o zen učitelju, ki jo v eni svojih knjig “pove” avtor knjig o kiju Koichi Tohei. Za kaj gre – ko je bil nek učitelj zena še mulc, je imel tuberkulozo, ta pa je takrat v glavnem veljala za smrtonosno bolezen. Stanje se mu je tako poslabšalo, da so ga zdravniki odpisali. A ker je takrat ravno začel odkrivati skrivnosti Zena, se je odločil, da bo umrl zavestno. Vsak dan je sedel in se lotil t.i. zazen meditacije – pri tem ne počnemo nič drugega kot to, da usmerjamo zavestnost na fizično telo. Vsak dan je tako sedel in čakal, da bo zavestno umrl – a kaj se je zgodilo? Popolnoma je ozdravel in kasneje postal velik učitelj Zena.
  Da poenostavim – precej boš naredila že tako, da si že v osnovi svoja ledvica predstavljaš kot fluidna, torej podvržena spremembam, usmeriš zavestnost nanje in se jim smehljaš ;o)

  Lepo je če deliš
  #62216
  strelka
  Participant

  za ledvica : Fižol v zrnju-sploh za krepitev ledvic; temnozelena zelenjava , od sadja pa borovnice, slive..skratka vse kar je temno modre barve …

  Fižol v zrnju ima itak obliko ledvičke … :yes:

  Ne piti mrzlo vodo…

  skratka fižol v zrnju… :yes: ,

  pa tale vaja:

  Počepnemo in se postavimo tako, da bodo stopala v širini ramen. Z zunanjo stranjo komolcev potiskamo kolena navzven, palce rok položimo na čelo. Dihamo globoko in počasi ter vztrajamo minuto do dve.

  Lepo je če deliš
  #62222
  tadej pretner
  Moderator

  Ja, na sliki si pokazala eno od klasičnih ozemljitvenih vaj, kar pa se tiče temno modrega sadja je pa zanimivo to, da v TKM obravnavajo energijo ledvic kot temno modro, v evropski ezoteriki pa običajno zelenkasto ali zelenomodrikasto.

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.