Odgovori na: Krepitev levic in nadledvičnih žlez

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Krepitev levic in nadledvičnih žlez Odgovori na: Krepitev levic in nadledvičnih žlez

#62207
tadej pretner
Moderator

Govorili smo že o tem, da ledvica krepi energija zemlje – vse vaje ozemljitve torej posledično krepijo tudi ledvica. Kar se tiče zdravilnih rastlin, smo omenjali zlato rozgo, ena od najpomembnejših energiojskih točk za vpliv na ledvica pa je ming men (nahaja se na hrbtnem delu v višini popka). Ampak ne gre zanemariti dejstva, da so na ravni osnovnih delcev ledvica iz fotonov, ti pa se odzivajo na zavest oziroma opazovalca. Zadnje čase se pogosto spomnim zgodbe o zen učitelju, ki jo v eni svojih knjig “pove” avtor knjig o kiju Koichi Tohei. Za kaj gre – ko je bil nek učitelj zena še mulc, je imel tuberkulozo, ta pa je takrat v glavnem veljala za smrtonosno bolezen. Stanje se mu je tako poslabšalo, da so ga zdravniki odpisali. A ker je takrat ravno začel odkrivati skrivnosti Zena, se je odločil, da bo umrl zavestno. Vsak dan je sedel in se lotil t.i. zazen meditacije – pri tem ne počnemo nič drugega kot to, da usmerjamo zavestnost na fizično telo. Vsak dan je tako sedel in čakal, da bo zavestno umrl – a kaj se je zgodilo? Popolnoma je ozdravel in kasneje postal velik učitelj Zena.
Da poenostavim – precej boš naredila že tako, da si že v osnovi svoja ledvica predstavljaš kot fluidna, torej podvržena spremembam, usmeriš zavestnost nanje in se jim smehljaš ;o)

Lepo je če deliš