2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 6 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
4. 12. 2012 ob 21:18 #17888gregaČlan
Vse, kar se dogaja in se bo dogajalo kreiramo v svojemu umu. Večja kot je “masa” določenih misli, večje kot je število ljudi, ki pripadajo določeni misli, prej pride do realizacije v realnosti. Zmeraj so odprte vse možnosti…in več kot je podobnih zgodb o temu “kaj naj bi bilo in česa se je potrebno bati”, večja možnost je, se to realizira.
Mi je padla na misel resnična zgodba iz Italije, ki je bila objavljena leta 1967 v “Time magazinu”. Takole gre.V Italiji, v malem mestu, na vrhu hriba je bilo svetišče, kjer so bilo zakopani posmrtni ostanki nekega svetnika. Ljudje so prihajali množično iz celega sveta in romali na vrh hriba, padali na kolena in prosili za zdravje…na stotine je bilo ozdravljenih, tudi najhujših bolezni. Župan mesta pa je od znanstvenikov dobil opozorilo, da bi naj bil v kratkem potres v tem mestu. Župan se je odločil, da bo to svetišče preselil na drugi del mesta, kjer naj od potresa ne bi bil ogrožen. In to se je zgodilo. Delavci so začeli kopati in kopati vse globlje na samem mestu svetišča, a niso ničesar našli, nobenih ostankov, ničesar. Ničesar ni bilo na na vrhu hriba. A ljudje so vseeno ozdraveli.Kako so vsi ti ljudje lahko ozdraveli? Vse je v umu. Ko si v umu naravnan na nekaj in to pričakuješ z vsem srcem, verjameš v to…se le to lahko manifestira. In se je. Enako je z napovedni. Vse je samo mentalni koncept. Ničesar drugega. Ali kaj spremeni, če bo varianta A ali B. Ničesar. Vse je v umu.4. 12. 2012 ob 22:58 #17891SmajaČlanJaz sem pa o teh scenarijih brala le na internetu saj v moji okolici o tem ne govori nihče tako da kar se mene tiče ni panike za rukanje po mizi .Mi je pa fajn,da so informacije o tem dostopne in dopuščam možnost,da se bo nekaj od tega tudi zgodilo.Poleg tega mi je pa ful zanimivo brati ali poslušati komentarje ljudi za katere prvič slišim,da obstajajo in mnenja ljudi z imenom,ki se ceni.
Pozdravček maja5. 12. 2012 ob 8:23 #17894strelkaParticipantoh ja ….
brezveze …
Cristina:
….Marjan je rekel v enem izmed intervuju.( glej temo karmična diganostika, ko je imel intervju z nekdanjim njegovim slušateljem,link prilepil raco), da bo na avionu.TUdi povedal kaj bo počel …nič kaj nezemljskega ..razen da bo v zraku. Karkoli že to zdej pomeni.
Hec ..samo izjava pa je resnična.
Ostalo pa ni kaj komentirat…
strelka2012-12-05 08:27:58
5. 12. 2012 ob 11:30 #17898ozelotParticipant5. 12. 2012 ob 16:13 #17902IrenaČlanozelot wrote:
Zase ima sigurno prav. Za nekoga ki se letenja boji je pa to obsurd ne glede na datum.Ozelot, si me nasmejal glede letenja in glede datuma.Jaz sem v “derviš sprememb” že nekaj časa nazaj vstopila- skatapultiralo me je not in ko sedaj skušam pametno dojet in analizirati mogoče oz. nemogoče scenarije za 21.12.2012, zase ugotavljam tole:– JA, ne le da hočem/potrebujem spremembe ampak IMAM res DOST!– JA, od poletja dalje sem na doslej neznani frekvenci , ki mi omogoča opuščat prej takooo pomembne stvari in spevidet zame Iin skupnost (sedaj končno ) res pomembno.– JA, če je pot do drugačnih vrednot in načina življenja tlakovana s potrebo po drugačni energiji , se bom z radostjo poslužila rezervoarja nakopičene energije v zavesti vseh tistih, ki jim 21.12.2012 “nekaj pomeni”. In vanj tudi prispevala. Sočutja, razumevanja, podpore, sožitja in ljubezni ni nikoli preveč!-JA, sprejmem v zakup, da se ne bo nič VIDNEGA zgodilo – kar bila bi tudi moja izbira, da ne pride do naravnih katastrof in čudnih izvenfizikalnih dogodkov. Če pa bo, O.K. – zalog si ne delam.-JA, četudi je edini trenutek ZDAJ mi napovedani datum povsem ustreza. V vsakem procesu sicer lahko naredi za tren oka AHA in KLIK, prav tako pa se nad vrhom ledene gore odstira marsikaj, kar rabi svoj čas – ne zaradi časa samega, ampak zaradi sprejemanja in navajanja telesa, čustev in uma na spremembe. Pravo zdravilo pravemu bolniku v pravi dozi pač! Izkusila sem overdose 2002- zdaj izbiram večkrat po malem.– JA, sem za “5 D” in če imam kakršnokoli moč podpret z lastno frekvenco (svobodno izbrane) lastne spremembe tudi pri drugih, sem na voljo oz. ne morem, da bi ne bila. Se tudi s tem ne obremenjujem. Vem le, da je 3D (tudi) gotov.– JA, pravzaprav me je že v juliju na ta moj Concord posedel moj Višji Jaz in na kraj pameti mi ne pade, se upret in prekinit polet. Je pa res, da pogosto presedam iz aviona v avion in traja moj let že dooolga leta (in mnogo življenj) in se bo nadaljeval tudi po 21.12.2012….5. 12. 2012 ob 17:13 #17905strelkaParticipantozelot wrote:
Marjanova svobodna izbira kaj bo počel takrat. Nevem zakaj bi moralo biti Marjanovo početje že po defoltu pravilno. Zase ima sigurno prav. Za nekoga ki se letenja boji je pa to obsurd ne glede na datum.
Ozelot…
Ja jaz tud ne vem, čemu bi billo.
Npr. jaz se v avionu ne počutim dobro…kot tudi ne v dvigalu ..pač zgleda, da imam mal klastfobije.
Cristina je vprašala …sem mislila , da bo izpadel odgovot tako…da se ne bo čist nič kaj takega zgodilo…pa zgleda da ni …
če si pa že vprašal zakaj je za nekatere pomnebno …j
a to je pa tisto …
npr. ko ti en ki pometa na cesti reče …veš , tole pa ni vredu ….bo kdo rekel , kva pa ti veš , sej itak sam cesto pometaš…
ali pa obratno nekdo , ki ima renome ..bo rekel…po novem se cesta pometa z lopato ..
ha , ha ..ne boš verjel…vsi ki nekaj dajo na ta ime bodo namesto metle uporabili lopato ..čeprav ne bodo z njo čist nič pomedlino upam , da sem pa sedaj jasna …
Zakaj …
sam primer ..nič osebenega na tole ni letelo….
strelka2012-12-05 17:15:035. 12. 2012 ob 18:00 #17906glasParticipantČeprav 21.12.2012 je matematična točka nove dobe, je okno aktivne spremembe dejavno od okt.2007-2015.
Drugače pa dan 21.12.2012 bo vseeno nekaj posebnega, kako zelo “poseben” pa bo ta dan osebno ne vem ravno 100%.. Pričakujem pa…Če si razvil(a) intimno povezavo z svojim srcem, če zmoreš tam prebivati in od tam delovati, potem ti ni skrbeti
Problem sedanje družbe je prebivanje v polariziranosti, ki izvira iz prebivanju v umu.. In v umu se ne da najti dokončnih odgovorov, zaključkov itd.. niti z umom ni možno ničkaj mogočnega skreirati.. Poznam kar nekaj “duhovnih” ljudi, ki kar nevede želijo kreirati iz uma, a se ne zavedajo, da to sploh počnejo..
Mislim da je še grega malo nazaj dal vse svoje žetone na svoj um..
Vglavnem če bi um zmogel ustvariti končne odgovore, potem bi bilo to že vidno kadarkoli v tisočletni kulturi..
Lahko si izmisli najsodobnejše tehnologije, ne zmore pa ustaviti vojn, ne zmore združiti nasprotij.. Ker v dualnem umu to ni možno..Tukaj pa je zadnji Drunvalov (radio) intervju, posnet okt.2012
http://www.youtube.com/watch?v=4Sq-S_rLy-g“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.