Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17888
grega
Član

Vse, kar se dogaja in se bo dogajalo kreiramo v svojemu umu. Večja kot je “masa” določenih misli, večje kot je število ljudi, ki pripadajo določeni misli, prej pride do realizacije v realnosti. Zmeraj so odprte vse možnosti…in več kot je podobnih zgodb o temu “kaj naj bi bilo in česa se je potrebno bati”, večja možnost je, se to realizira.

Mi je padla na misel resnična zgodba iz Italije, ki je bila objavljena leta 1967 v “Time magazinu”. Takole gre.
V Italiji, v malem mestu, na vrhu hriba je bilo svetišče, kjer so bilo zakopani posmrtni ostanki nekega svetnika. Ljudje so prihajali množično iz celega sveta in romali na vrh hriba, padali na kolena in prosili za zdravje…na stotine je bilo ozdravljenih, tudi najhujših bolezni. Župan mesta pa je od znanstvenikov dobil opozorilo, da bi naj bil v kratkem potres v tem mestu. Župan se je odločil, da bo to svetišče preselil na drugi del mesta, kjer naj od potresa ne bi bil ogrožen. In to se je zgodilo. Delavci so začeli kopati in kopati vse globlje na samem mestu svetišča, a niso ničesar našli, nobenih ostankov, ničesar. Ničesar ni bilo na na vrhu hriba. A ljudje so vseeno ozdraveli.
Kako so vsi ti ljudje lahko ozdraveli? Vse je v umu. Ko si v umu naravnan na nekaj in to pričakuješ z vsem srcem, verjameš v to…se le to lahko manifestira. In se je. Enako je z napovedni. Vse je samo mentalni koncept. Ničesar drugega. Ali kaj spremeni, če bo varianta A ali B. Ničesar. Vse je v umu.
Lepo je če deliš