Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17902
Irena
Član

ozelot wrote:
Zase ima sigurno prav. Za nekoga ki se letenja boji je pa to obsurd ne glede na datum.

Ozelot, si me nasmejal glede letenja in glede datuma.
Smile
Jaz sem v “derviš sprememb” že nekaj časa nazaj vstopila- skatapultiralo me je not in ko sedaj skušam pametno dojet in analizirati mogoče oz. nemogoče scenarije za 21.12.2012, zase ugotavljam tole:
– JA, ne le da hočem/potrebujem spremembe ampak IMAM res DOST!
– JA, od poletja dalje sem na doslej neznani frekvenci , ki mi omogoča opuščat prej takooo pomembne stvari in spevidet zame Iin skupnost (sedaj končno ) res pomembno.
– JA, če je pot do drugačnih vrednot in načina življenja tlakovana s potrebo po drugačni energiji , se bom z radostjo poslužila rezervoarja nakopičene energije v zavesti vseh tistih, ki jim 21.12.2012 “nekaj pomeni”. In vanj tudi prispevala. Sočutja, razumevanja, podpore, sožitja in ljubezni ni nikoli preveč!
-JA, sprejmem v zakup, da se ne bo nič VIDNEGA zgodilo – kar bila bi tudi moja izbira, da ne pride do naravnih katastrof in čudnih izvenfizikalnih dogodkov. Če pa bo, O.K. – zalog si ne delam.
-JA, četudi je edini trenutek ZDAJ mi napovedani datum povsem ustreza. V vsakem procesu sicer lahko naredi za tren oka AHA in KLIK, prav tako pa se nad vrhom ledene gore odstira marsikaj, kar rabi svoj čas – ne zaradi časa samega, ampak zaradi sprejemanja in navajanja telesa, čustev in uma na spremembe. Pravo zdravilo pravemu bolniku v pravi dozi pač! Izkusila sem overdose 2002- zdaj izbiram večkrat po malem.
– JA, sem za “5 D” in če imam kakršnokoli moč podpret z lastno frekvenco (svobodno izbrane) lastne spremembe tudi pri drugih, sem na voljo oz. ne morem, da bi ne bila. Se tudi s tem ne obremenjujem. Vem le, da je 3D (tudi) gotov.
– JA, pravzaprav me je že v juliju na ta moj Concord posedel moj Višji Jaz in na kraj pameti mi ne pade, se upret in prekinit polet. Je pa res, da pogosto presedam iz aviona v avion in traja moj let že dooolga leta (in mnogo življenj) in se bo nadaljeval tudi po 21.12.2012….
WinkLOLSmile
Lepo je če deliš