klemen11

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • #24076
  klemen11
  Član

  Hvala za odgovor.

  Lp
  Klemen
  Lepo je če deliš
  #17496
  klemen11
  Član

  tadej pretner wrote:

  Zanima me če ima kdo kakšno izkušnjo ali predlog kako zdraviti Buergerjevo bolezen ( http://www.medicinski-mesecnik.com/strokovni_abstract/buergerjeva_bolezen.htm ).
  Zgodilo se je enemu mojemu kolegu (res je, da je včasih precej kadil, kar še pripomore k zožanim žilam)
  Na kratko. Point bolezni je, da zatečejo žile (kapilare), ki se jih ne da širit ali delati bypass. Posledično se zaradi slabe prekrvavitve rane okončin ne celijo in se pojavi odmiranje – gangrena, ki so jo v njegovem primeru pozdravili (prvo, ki jo je imel) , zdajle pa odrezali 2/3 prsta.
  Znanega zdravila ni, vzroki niso čisto jasni, je verjetno ena avtoimunska varianta.
  Vsak predlog bo dobrodošel.

  lp
  Klemen

  p.s.: priporočili so mu Domančiča
  Klemenko, sem opazil tole. Zadeva je malce kompleksna, zato predlagam, da se o primeru pogovorimo na jutrišnjem predavanju.
  Tadej, a lahko kaj več napišeš, ker nisem mogel na predavanja?
  Hvala,
  Lp
  Lepo je če deliš
  #14841
  klemen11
  Član

  tadej pretner wrote:

  Aja – v eni fazi mi računalnik ni hotel odpirati niti fotografij, potem pa je spet začel, ne da bi kdo v zvezi s tem karkoli naredil.
  …čudna so pota windowsova….
  Lepo je če deliš
  #14838
  klemen11
  Član

  Škoda ker si brisal maile iz strežnika….pa tudi klienta (Thunderbird, Outlook,…) je brezveze uporabljati…. spletni vmestnik od Gmaila je tolk dober da ne rabiš nič drugega…. ko se ga enkrat navadiš, vidiš da je res zakon, hiter in zanesljiv…še moja 65 letna soseda se je navdušila :)…. (po mojih izkušnjah je Gmail strežnik zanesljivejši od službenega)….. glede počasnega delovanja WIN7…. to je zelo čudno….če nimaš kake stare mašine bi moral bi delat BP (vsaj 2GB RAMa)….. zdej ne vem točno, kaj se je zgodilo pri tebi…. si fasal kak virus? …. ali so ti naložili na novo WIN7 ali pa so ti rešili obstoječ okvarjen sistem?

  dobra praksa je, da se naredi na disku več particij (recimo C: je za sistem WIN7, D: imaš dokumente, slike, backup), potem se pa naredi z posebnim softwareom kloniranje sistemskega diska (C:) in se backup spravi na drugo particijo, al pa še na zunanji disk…. v primeru da naletiš na tako ‘jebo’ sistemski disk enostavno povoziš z backupom in imaš v kratkem času spet prvotno stanje (dokumente imaš pa itak shranjene na drugi particiji)….
  lp
  Lepo je če deliš
  #14836
  klemen11
  Član

  tadej pretner wrote:

  Mam nov računalnik, naložene windows 7 in kup težav v zvezi s tem. Kot prvo sem ostal brez e naslovov in mailov, starejših od 22.4. , totalno pa me razpizdijo računalniki, ki skušajo biti pametni, ne da to od njih hočeš. Z miško sem šel recimo prek ene spletn strani in ziher nisem kliknil, a sedaj imam na vseh spletnih straneh minimalno sliko, tako da se res komaj vidiš brati. Karkoli klikam, ne pridem do normalne slike. Mi lahko kdo v zvezi s tem kaj pametnega svetuje?

  Ok Tadej, postavi se v praznino in odgovor bo prišel…prej ali slej :)
  … ni mi jasno kako si zgubil maile starejše od 22.4. če jih imaš na Gmailu? a si za pregled pošte uporabljal Outlook klient? Maili morajo biti še vedno na Gmail strežniku…. če prav razumem te matra majhen font pisave…. probaj držat tipko CTRL in hkrati zavrteti kolešček na miški (ali pa CTRL in ‘+’ )…. uh, težko je na daljavo…..
  lp

  Lepo je če deliš
  #12944
  klemen11
  Član

  Največji CME izbruh po letu 2005

  http://www.space.com/14319-huge-solar-eruption-sparks-radiation-storm.html

  klemen112012-01-24 07:38:09

  Lepo je če deliš
  #11788
  klemen11
  Član

  eh čez to antipropagando sem šel že pred letom…. meni je delovalo krasno…. sicer mi je blo mal slabo, ampak sem se znebil zakisanosti in candide….

  je pa verjetno res da MMS ni za vsakega…. treba je sprobat…. nekateri ga enostavno prenesejo nekateri pa ne….. ampak dajat pavšalne ocene da je strupeno je pa mal too much….
  lahko ti pa nalimam 20 člankov različnih doktorjev, ki zadevo podpirajo in dokazujejo da ni nobenih stranskih učinkov… poleg sebe poznam še kar nekaj ljudi, ki jim ta kura ni delala nobenih problemov…
  lp
  Lepo je če deliš