Reinkarnacija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reinkarnacija

 • Avtor
  Prispevki
 • #61745
  Marjan
  Participant

  Zanima me, do kdaj se duša reinkarnira oz. bolje, kaj je po tem z njo, ko je preko reinkarnacij dosegla nek nivo, ko se ji ni potrebno več reikarnirati?

  Lepo je če deliš
  #61748
  tadej pretner
  Moderator

  Zanima me, do kdaj se duša reinkarnira oz. bolje, kaj je po tem z njo, ko je preko reinkarnacij dosegla nek nivo, ko se ji ni potrebno več reikarnirati?

  O tem lahko le špekuliramo, nekaj na to temo sem pa pred kratkim že nekje pisal – v temi astralni svet ali nekaj podobnega. Verjetno poznaš pojem svetlobnega telesa in duše. Izhodišča bi bila tole:
  – Materialni svet je le eden od številnih svetov (drugi so energijski, prav mogoče pa je, da je več tudi materialnih). Razvijamo se skozi izkušanje tistega sveta, v katerega smo inkarnirani. V kontekstu inkarnacije v materialni svet, je duša na nek način omejena, saj se recimo v vseh inkarnacijah razvija skozi enak temperament.
  – Glede na to, da so v spreminjajočem se vesolju principi evolucije edina stalnica, je nekako logično, da po zaključku inkarnacij v materialnem svetu nadaljuje razvoj v energijskih svetovih – morda tako, da se inkarnira v različna energijska bitja. Po klasični metafiziki izhaja svetlobno telo iz osme dimenzije, zato je logično, da se verjetno lahko duša inkarnira/razvija tudi v vseh dimenzijah med tretjo (materialni svet) in osmo. Verjetno si že vdel na kakšni fotki orbe (svetlobne krogle). Orbi naj bi bili recimo bitja četrte, eterične dimenzije in morda duše razvoj nadaljujejo v njej.

  Lepo je če deliš
  #61772
  Marjan
  Participant

  OK, še moja špekulacija. Duša se razvija s smer oz. po poti, ki so jo nekatere duše že prehodile. Vendar je to špekulacija, ker ne vemo. Bolj interesantno pa bi bilo vedeti, v katero smer pa gre oz.  bo šel razvoj duše, ki je že dosegla najvišjo stopnjo razvoja. Razvozlati ta algoritem – univerzalno inteligenco, ki se sam programira bi bilo genialno.

  Lepo je če deliš
  #61773
  snowcat :)
  Participant

  Thanx for all the fish …….

  Lepo je če deliš
  #61775
  Borut
  Participant

  In še resnica.

  Reinkarnacija je nateg, ki so nam ga vtaknili v podzavest, da nam lažje cuzajo energijo, od katere astroparaziti živijo. Po smrti bi moral iti v izvir in od tam priti nazaj, ne pa v astral, kjer so ustvarili tako imenovani pekel in raj.

  Kako preseči reinkarnacijo? Dokaj enostavno. Po prehodu samo NE ITI v tunel, ker je to prehod v astral, točno kamor hočejo, da prideš, da te nategujejo naprej in ti vrtijo filne o tvojem življenju, da se še po smrti sekiraš, kaj si počel. Seveda je tže v tunelu vse znano, če so te že neštetokrat nategnili, da greš v tunel. In duše, ki te vabijo, niso tvoji sorodniki in prijatelji, ampak prevaranti, ki se za take duše izdajajo. Enako je z raznii angeli in nadangeli, ki niso nič drugega kot vojaki v natančno izdelanem hierarhičnem astroparazitskem sistemu.

  Ja, kam potem iti, ko guznemo? DOL v nedrje Matere Zemlje, ali, težje, tja, od koder smo prišli, v Izvir skozi plasti energetskih pasov, ki obdajajo Zemljo in preprečujejo, da bi bili v čisti komunikacijo s svojim Višjim jazom oziroma Izvirom. Torej najlaže je it dol, se spojiti z Mamico Zemljo in počakati, da astralni svet razpade, kar se počasi že dogaja in astroparaziti že zaganjajo paniko.

  Zlo ali dobro? Ta umetno ustvarjena dualnost, ki jo imamo vcepljeno v naše gene,  služi spet samo za žetje energije. Ali skozi čustvo strahu (slabo – zapisani ‘hudiču’) ali pa občudovanje in čaščenje (dobro, angeli, prevarantski Jezusi in Device Marije in Buda itd.). Njim je vseeno, na kakšen način to energijo dobijo, skozi čaščenje ali strah. Jezus, če je sploh res obstajal in bil vsaj približno to, kar se danes o njem ve, saj je 90 % Biblije čista prevara, sigurno ne skače po astralu sedaj in se prikazuje ljudem po svetu, ampak je odšel v Izvir.

  K sreči je vse več duš, ki prihajajo direktno iz Izvira in te je težje nategovati tukaj, saj imajo večji potencial, kot večina ostalih. A ste bili rojeni v disfunkcionalni družini, so vas maltretirali čustveno ali fizično, ste imeli problem pri porodu (ovita popkovnica okrog vratu, niste zadihali takoj…)? Velika možnost je, da so vas vtaknili tja, namesto v družino, ki ste jo izbrali, da bi vam čimbolj otežili prebujanje v sebe na Zemlji, ker vas smatrajo za nevarne zanje.

  Potem lahko imate razne problem v življenju in vam razlagajo, da ste si jih itak sami ustvarili. To je nateg lansiran v knjigi The Secret (Skrivnost) oziroma manifestiranje realnosti,  ki naj bi bil prvi univerzalni zakon, proizveden pa je od taistih nategunov, ki nam sedaj prodajajo new (c)age religijo, ki ni nič boljša od znanih svetovnih religij, samo zapakirana je v drugačne barve. Ne pravim, da se ne da marsičesa manifestirati, ampak precej manj lahko direktno vplivamo, kot bi nam dali radi vedeti in se potem butamo z glavo skozi zid, zakaj pri nas pa ne deluje, čeprav vse prav delamo. Velika večina tako imenovanih spiritualnih knjig sicer ponudi tudi resnico, v bistvu večinoma, da smo potem vsi navdušeni, kaj sedaj vemo in smo na pravi poti, potem pa nam nekje vtaknejo nekaj, kar nas odpelje v slepo ulico in je prebrano prakično bolj malo koristno.

  Toliko v (za)čutenje, v razmislek ne bo šlo, ker um tega tko ne more dojet, ker laufa samo vsajene procese. :)

   

   

   

  Lepo je če deliš
  #61776
  snowcat :)
  Participant

  B-)   B-)   B-)   B-)   B-)   B-)

  B-) B-)   B-)   B-)   B-)   B-)

  B-) B-)   B-)   B-)   B-)   B-)

  B-) B-)   B-)   B-)   B-)   B-)

   

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.