Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 631 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

hahahaha…draga Mojka……hahahaha…..kva pa, če bi tole ” tolčem” spremenila v ples, kuker plešem z enim al pa dvema………hahahahaha…….kuker u smislu, da je “osnova” vsake borilne veščine preprosto izrazni ples…….hahahahaha……..in pol je še drama bolj pretočnaWink…….hahahaha….hahahaha….ma, ja, spet mal nakladam…..hahahahaha…..pa se režim……hahahaha…..

Lepo je če deliš
    janko
    Član

tadej pretner wrote:

prokleti desci Angry

Matr si faca!!!!
    Zato namreč, ker si se očitno prebil čez ves gornji režanje, tako da si lohka zaštekal, za kaj gre.Star

vse copy paste hahaha… 2x Embarrassed plus tisto malo ostalega.

samo ne me za obnovo sprašewat… Clown

ti powem sam bistwo…

tele babe pijejo in na žurih fukajoCensored… (izvajajo aktivnosti povezane z razmnoževanjem, vendar s figo v žepu (kontracepcija.com))

zato sem seweda mogu mal lobirat… Tongue LOL

čtiwa berejo pa taka, da jim kronično manjka kakšen žur LOL
    tadej pretner2011-01-19 20:09:24

Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

sem namenoma napisala tolčem, ko je taka hecna beseda, spominja pa mene na tisti boj s palicami :) :) sem sicer pa sem bolj mehka natura

tako zunaj kot znotrajSmile
    Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha….dragi Janko s politanko….hahahaha…..matr, da maš prou…..hahahaha……zraven pijančevanja in fukanjaCensored verjetn bl Čarli Bukowski paše…….hahahaha……jst ga obožujem….med drugimi je tut izjavu, da ljudje postanejo intelektualci iz obupa……hahahaha…..hahaha…..
    tadej pretner2011-01-19 21:50:35

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halooohahahhahaha…..

hahaha…….kva dogaja…….hahahaha……evo….jst jo uživam ob mojem prasketajočem in toplem gašperčku…..moj pesjanar pa drnjoha na tleh čez celo dnevno sobo…..hahahahha…hahahaha…

No, pa sem se umešala mal u guno debato psi na forumu……sej, v take podforume se pač lahko umešam in po svoje preprosto sprašujem, kar mam pač za vprašat…..hahahaha…….ne smem pa s svojimi preprostimi vprašanji kao mešat štrene v tazaresnih duhovnih debatah……ker se pač ne grem nekih tehnik, po katerih se človek prikljaplja na kao višjo inteligenco oziroma pada u praznino…….oziroma išče vzroke za svoje težave v prejšnjih inkarnacijah……hahahaha……sej, zdej jst razumem, da je duhovnost nekaterim poklic in drugim zanimanje za poklic……in spet nekomu mogoče čist po domače povedano moda……hahahaha….hahahaha……meni osebno pomeni vsakdanje življenje…..hahahaha……in moje vsakdanje življenje je tut sestavljeno iz raznovrstnih tehnik…..od vožnje z avtom, tut kuhanje je svoja tehnika…..pa sesanje…..pa je treba znat uporabljat tut bankomate, pa vse te tehnične stvari…..hahahaha….hahahaha…….matr, bilo kuda, tehnika se izvaja svuda…….hahahaha….hahahaha…….drgač se pa čist strinjam z Budom, ki je reku, da je najvišja vrednota človekovo bivanje in, da je človek svoj gospodar in nobeno drugo bitje ali višja sila ne vlada nad njegovo usodo….in, da ima človek sam moč, da se z lastnim trudom osvobodi vsakršnega suženjstva svojemu egu……hahahaha…..hahahaha……in, da je osvobajanje bitja odvisno od njegovega razumevanja “resnice” . Buda pravi, da je vsakdo odgovoren za svojo srečo ali nesrečo. Kdor bo znal v sebi odkriti vezi, ki določajo brezmejno povezanost vzrokov in posledic, bo prekinil peklensko kroženje in dosegel osvoboditev…….bravo Buda Heart…….hahahaha…..hahahaha……in te vezi za moje pojme človek ne more odkrivati drugače, kot, da se gre samospoznavanje v vsakdanjem delovanju, kar pa meni ne pomeni iskanje vzrokov, temvč razpoznavanje svojega mehaničnega delovanja, tako čustveno, kot miselno……hahahaha…..ma, ja, verjeten spet nakladam……hahahaha….hahaha…….

Draga zmejeslovka, kar se tiče filozofov sem največ prebrala na različnih sajtih in si kaj tut izpisala, ena takih sajtov je zofijin.net……hahaahaha……hahaha….pa tut po hrvaških sajtih sem jo harala……hahahaha….hahahahaha……sem pa dobila pred dnevi zelo zanimivo knjigo, tudi napisano v prijetnem, praktičnem in preprostem jeziku, mogoče celo rahlo humorističnem…..hahahaha…..in sicer je naslov : Vse, kar moramo vedeti od nemškega pisatelja Dietrich Schwanitz…….knjiga je precej obilna…hahahaha….. in obravnava zgodovino, literaturo, likovno umetnost, glasbo, filozofijo, jezik, pisavo……matr, knjiga je dobra in preprosta, pa še nasmejem se zraven…….hahahaha….hahahaha…..pisatelj naprimer pravi, da sta marksizem in psihoanaliza združeno ustvarila feminizem……bravo in razumljivo…..hahahaha…..in nadalje pravi, da je psihoanaliza imela še neki drugačen recept za uspeh na trgu, kakor pa marksizem : sama je ustvarjala probleme, za reševanje katerih se je potem ponujala. Nadalje pravi, da čim bolj se je psihoanaliza širila, tem več naročil je dobivala. Bila je kakor pijača, ki sproža žejo- nekakšna samoreproducirajoča se potreba, skratka mamilo. Po njihovi socialni funkciji je torej psihoanalitike mogoče primerjati z narkomansko mafijo – ustvarjajo potrebo, ki jo potem naredijo za vir svojih prilivov…..hahahaha…..hahahaha…..hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Hojla…

Oooo janko je imel pa spet globoke meditacije ..na polno
    luno….

Ja vse so iste ..sam janko je pa ta najtabolš….pa sam take
    išče ….ali pa vprašanje ..zakaj samo na take naleti..?????

Sem se spomnila na enega »mojstra« , ki je našim dvema (moji
    starši) nadstrešek postavljal…

Ful dečko ne kot npr erosTongue z zlato puščico… po
    karakterju-kar preveč dober al pa neumen, bojda naredi vse kar mu rečeš ( tko pravijo
    njegovi »dobri« kolegi) , super tesar..obvlada svoj poklic …spoznal eno mlado
    vdovo tam gor na Gorenjskem z enim otročkom….tak kot je,ji je vse naredil
    njegova natura….zastonj seveda …in ko je končal ..sta tud onadva končala… ljubezensko
    razmerje…Unhappy

On pa spet tam kjer je bil ..pri svoji flaši pira, najboljši
    prijateljici pa ljubimki, … …hjm no včasih je bil obrtnik , pa jo je dal
    trenutno nazaj… ker je imel težave z zdravjem in ni mogel več folgat…

Menda zdaj tud v eni barakici živi ..no ja taki majčkeni
    brunarici….da ima svoj mir.

Mlad dečko….pomeni kar nekaj časa bo še trajalo preden se bo
    upokojil.

Zgodba enega fanta…

Pa mimo grede tole…. čisti prebliskLamp ….. da ni samo problem v ženskah ..ampak
    problem v nas samih …

ni važnen spol …

Drugače pa vidim-berem , da se eni psihirajo….no upam da so
    zdaj zadovoljni …ko jim Psi možgane pere…

Imejte se lepo …strelka , ki ga strela…tako tud tole vzemite…nič
    pikolovsko. WinkFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Haaallloooohhaahahahahaha…..

hahahaha…..ejga draga StrelkaHeart…. prou fajn, da si se mal oglasla, pa tut tistih deep purplov na marjeticah sem bla vesela, čprou še ne morem poslušat na netu……ampak jih pa dober poznam, sem bla kar na nekaj njihovih koncertih……hahahaha…..seveda s svojo hčerko, ki sem jo itak v njeni preteklosti, kot otroka vlekla skoraj povsod s seboj, moj foter je reku pred desetletji, da sem jo ulekla kt plastično vrečko po vseh pasjih procesijah….hahahaha….hahahaha…..kuker bogi otrok, k ima takole mamo……hahahaha…..hahahaha…..hja, tk je blo……hahahaha……sej dons ji pa nč ne manjka…..hahahaha…..ima glavo, dve roki, dve nogi in zlato srce…..hahahaha…..hahahaha…..hahahaha…..bravo hčerka…Clap……..hahahaha….hahahaha…..je pa tut moja najboljša frendicaHeart….prouzaprou lohka z njo debatiram o čemerkoli……pa resnično se iz srca nareživa na najino preteklost…..hahahahaha…….hahahaha…….tk, da tut deep purpli so pomagal……hahahaha….hahahaha…….pa moj foter z njegovimi izjavami tut……hahahaha…..hahahaha…..hvala foterHeart…….hahahaha…..hahahahaha…..pa hvala mamiHeart tut…..k naju je zmeri mal vun vlekla, kuker zagovarjala najin lajf pred fotrom……hahahaha…..hahahaha……u bistvu je mami dala usakmu svoj prou…….hahahahaha……jst al pa fotr al pa hčerka, smo pa usak svoj prou zagovarjal in se petelinili……..hahahaha…….hahahaha…….matr, da sem se srečala v vsej svoji veličini s svojim kretenizmom, kuker mehaničnim deelovanjem, tako čustvenim, kot miselnim….hahahahaha…..hahahaha…….Wacko

Juhuhuhuhu, debata u forumu psi je pa še clo našga dragega Avatarja zbezala na plano…….hahahaha….bravo stari…Clap……sej se bom pridružla debati, sam, da knjigo prberem, k jo bojda dobim jutri……hahahaha……hahahaha…….tk, da hvala ŽivljenjeHeart…….hahahaha…..hahahaha……..hahahaha……

Ja, draga Strelka, ni problem samo v moških ali ženskah……hahahaha……vsi smo v istem zosu…….in sicer, ko nas kdo prizadene se v vseh nas ego najbolj razbohoti, kuker bilo kuda egojeba nas spremlja svuda……hahahaaha…..hahahaha……se branimo, napadamo, se smilimo sami sebi, se imamo za več vredne oziroma nam udari samopomembnost, kuker u smislu, sam men se to dogaja…..hahahahaha……..standard al pa mehanika…..hahahahaha…..hahahaha……in ta standard pač lahko sami spoznamo neposredno v dogajanju, v delovanju…….hahahaha…..hahahaha…..no, ja človek mora tut hoteti spoznavati svoje delovanje in ne samo mentalno telovaditi s psihoanalizo in fantazijsko iskat neko poslanstvo……hahahaha…..hahahaha…..kuker u smislu, zdej to vem in sem ozavestu in tega več nimam in moje poslanstvo je, da pomagam drugim……hahahaha…….za moje pojme ozavesti človek kakršnikoli vzorec ali mehaniko šele, ko ga spozna direktno v svojem delovanju usred dogajanja v vsakdanjiku…….hahahahaha……hahahaha…..takrat pride do spoznanjaLamp……..hahahahaa…..in razumevanje-modrost spoznanja pa pride kasneje…….hahahaha….kar se pa poslanstva tiče…..hahahaha…..imamo pa prou usi poslanstvo in sicer, da prepoznamo svoje mehanično delovanje v dogajanju in tako lahko pride do stalne spremembe v energiji in delovanju…….ma, ja, jst sem itak mal zaostala…..hahahaha…..hahahaha……norc, kt norc…..hahahaha…….tkle je…… moja mantra je hahahahaha….po vsej verjetnosti pa je mantra marsikoga med vami, ki tole kvačkanje berete….joj…oj…jojojoj……hahahahaahha…….nč važen, to je itak tipična slovenska mantra, je izjavu ErosClap……..hahahahaha……lohka vidmo, da sta to samo dva konca ene in iste palce……hahahaha…….tk, da smo čist u navezi…….hahahahaha……men je useen ker konc si izberete…….hahahaha….hahahaha…ne bi lih rekla, da imate svobodno voljo……hahahaha…….imate pa čist svobodno izbiro…….hahahaha……hahahaha……..volja za moje pojme pride kasneje, oziroma si jo člouk pridobiva s svojimi spoznanji o svojem delovanju, kuker tut svojo življensko energijo……hahahaha……hahahaha…….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
Prikaz 631 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.