Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
20. 6. 2010 ob 11:04 #3785zlati rezČlan
Br dan,
tud tale dežek mi fajn paše……evo, sedim zuni, sem nardila zunanjo zvrc-zvrc sobo, seveda pod streho, tk, da je tud v soncu lepo senca in uživam, sej zdele sem pač mal bolj oblečena, kuker dekca čez nogce, pa te stvari……..hahahaha……ko sem bla v otroških letih pri tabornikih in smo bili na taborjenju na morju, sem jo vedno uživala v šotoru, če je deževalo…….sem včasih prou molila za dež……..hahahaha…….ko je deževalo, sem se lepo ulegla pod dekce, zaprla oči in poslušala saund kapljic po šotoru…….men je blo da best, res čarobno, saund kapljic……danes mi je jasno, da sem bila takrat tud sama kapljica sredi kapljic dežja,bila sem dež in bila sem kapljica……..hahahaha……….hahahaha……matr je fajn tale saund dežja al pa kapljic…..čist čarobno……pa tale sivina k jo glih kar gledam…….pa res mogočno drevo lipe, ki je začenjala cveteti, pa trta……res lepe barve…..lepi oddtenki zelene…..prava paša za oči……tud oddtenki sivine so magični, pa oblaki, ki se v rahli dinamiki prou počasi premikajo po nebu…..in tvorijo različne oblike, vsak trenutek nove……magično….pa ptički, ki jo tko lepo žvrgolijo,, sicer dons ne tko množično……hvala, hvala……..
Dons ne bo nč z gobami, pesjanar se tud za centimeter ne premakne, zgleda, da ga tud scat nč ne tišči, leži kot krava, seveda pa sliši vsak zvok, ki ne paše v ta deževni mir v dolenjskih goricah…..njegova pozornost je popolna…..hahahahaha…..
Pa mi je spet tale naš Prešernov France uletu……pa tkole beremo kakšne pesemce o ljubezni v svetu, pa o miru, pa razne misli gurujev iz Indije, pa sufijev, pa drugih modrecev……jet sem prouzaprou en slovenček, ki ima čist rada tale konc sveta, ki ji rečemo Slovenija, pa čist po domače mislim, da imamo prouzaprou Slovenci v bistvu eno izmed najboljših narodnih himen, kuker v smislu modrosti višje al pa razširjene zavesti …..hahahaha….. sej vem, da sem zlo vehamentno rekla eno izmed najboljših, res ne poznam vsa besedila narodnih himen ostalih narodov, ampak nekako vem, da tako res lepo nesebično himno, ki bi zajemala osnovno svobodo vseh ljudi……hahahahaha…..seveda v smislu besedila brezpogojne ljubezni za vse, pa čeprou ni ljubezen niti z besedo omenjena…..hahahaha……ne, take himne nima nobeden, sem prepričana……hahahaha….pa naj me kdo prepriča o nasprotnem……sej pravjo, da znanstvena teza velja toliko časa, dokler kdo ne ovrže stare in na osnovi novih dokazev, pač postavi novo…..hahahaha…….
Evo mojo nebulistično besedilo svetovne energije brezpogojne ljubezni, sprejemanja, nč ni pogojenega, za vse enako, brez strahu, prepirov…….za cel svet, za vse narode, kuker kvantni preskok v zavesti……….hahahaha…..bravo France…..dr. France Prešeren……hahahahaha…….you are the človek , pa še dohtar……..hahahaha…….
ŽIVE NAJ VSI NARODI,
KI HREPENET DOČAKAT DAN,
DA KODER SONCE HODI,
PREPIR IZ SVETA BO PREGNAN,
DA ROJAK,
PROST BO VSAK,
NE VRAG,
LE SOSED BO MEJAK……dragi naš France namaste…….hahahaha….
slišmo
25. 6. 2010 ob 12:42 #3839zlati rezČlanBr dan,
sem danes zjutraj uživala v performansu dveh ujed, pa glih sonce se je pokazu izza hriba……..jst res ne vem, al so to kragulji, orli, sokoli….kva pa vem, ampak kako elegantno plavajo po zraku, brez, da bi zamahnili s krili…..kakšna ubrana nežna eleganca….pa vendarle kakšna hitra akcija v lupingu……to pa je dinamika z vso pozornostjo……….hvala, hvala……
Tuki, k sem se preselila je dons prou živahno, sej drgač ni prou velik ljudi, pa te stvari, pa fajn je, k je na hribu in ne v dolini……..ampak danes bo pa živo….hahahaha…..ima sosed tud rojstni dan, pa so se fantje odločili, da ga bodo žurali do nedelje in zdej so začeli že golaž kuhat v kotlu na ogenjčku pod jablano…….baje imajo cvileta-cvička v neomejenih količinah……hahahaha……pa še muzka bo…..kitare, pa harmonka……hahahaha……so bli taglavni že včeraj zvečer tuki, pa smo prou veselo na gong igral……..hahahaha……je bil en fant čist presenečen nad gongom, študira namreč zadnji letnik glasbene akademije, pa se je čist v gong zalubu, je reku, da ga te nadtoni pač hipnotizirajo, sej oči je imel kar lepo zadete od teh tonov oziroma nadtonov, no, ja pa tud od cvileta………hahahaha……tk, da so rekel, da bi blo fajn, da jest tud dons mal na gong igram……hahahaha……smo rekel, da bomo probal ansabel s kitaro, harmonko in gongom, pa seveda bomo tud kej po domače zapeli……kuker, Slovenija odkot lepote tvoje…..pozdravljamo te iz srca in srečni tu smo doma….Slovenija………hahahaha……gong je men res fenomenalni instrument, namreč lahko ga uporabljam tud kot boben, pa res nobenih not člouk ne rab, sem bolj lene sorte………..hahahaha…….seveda se pa pozna razlika med gongarji, namreč…….. sicer tale je čist moja diagnoza kot norca, ampak bolj je človek odprt…….boljše igra…….gong enostavno ne moreš dobro igrati, če imaš ego nabildan na nevem kero potenco in v bistvu pol člouk igra samo zaradi performansa…..njet……pri gonganju je pomembno iz kje človek igra……in najbolje je igrati iz notranje “praznine”…..hahahahaha…..bilo kuda praznina je dobrodošla svuda……..hahahaha………
Tk, da bom čist po domače rekla, da če se človek upira samospoznavanju, pa je čist vseeno katere tehnike uporablja ali več njih…..prouzaprou kot forumski norc izjavljam…….hahahaha…….da, če se človek upira procesu samospoznavanja, se v bistvu upira svoji notranji praznini…….hahahahaha……bilo kuda, praznina svuda……hahahaha……..
slišmo
27. 6. 2010 ob 19:54 #3860zlati rezČlanBr dan,
uf,uf,uf…… Dolenjci ga pa žurajo…..hahahaha…..zgleda, da tale cviček je res adijo tiček……..hahahahaha……smo včeri zvečer že medičko pil, kuker medička dvigne tička……hahahaha…….no, ja, res je zdele dober, k je mir……..vsi so se odpeljali……..to pa je mir…….hvala, hvala…….hahaha…
Sej med žurom smo tud delavno akcijo imel, sem namreč rabila par močnih fantov, da so mi dile na podstreho zložil, pa tud na en konc terase sem že mal kamne iz reke položila, tk, da je blo vsega po malo………pa res sem kar mal zalublena v moj gong……hahahaha……..sem se prou zabavala, k sem gledala ljudi, ki so hotel mal na gong probat, kuker igrat…….hahahahaha…….sej si predstavljate gong, jest mam ta srednjega, recimo tolk velikega, da gre med štoke vrat, kuker ga lohk med vrata obesiš, če pač nimaš stojala……praktično …….hahahaha…..seveda imam tud udarjala ali malete, stojalo imam pa narejeno iz vodovodnih cevi…….hahaha…….sem ga dobila v darilo od enega gongarja in je seveda home made, glih za mene…….no, pa tkole gong visi v stojalu in so fantje mal probal igrat……..že, ko človek pride do gonga in prime malete, da bi udaru, se mu vidi njegov odnos do stvari oziroma bom rekla po moje, njegov superego……..hahahaha…….večino so prijeli maleto zelo samozavestno in bolj z močjo udarili, kuker, da je point v moči……..hahahaha……..bil pa je eden, ki me je presenetu…..je pristopu k gongu čist miren, počasi, z spoštovanjem, začel je rahlo udarjati, kakor, da bi božal gong z maleto in počasi bildati saund……..zares lepo……..
Tuki, k zdej živim imam lahko gong na terasi, v bistvu v zunanji zvrc-zvrc sobi in tkole zjutraj imam da best telovadbo……hahahaha……tkole zjutraj v bistvu najraje igram na gong in diham različne dihe, lahko bi rekli, da delam pranayamo ……hahahaha…….vedno začnem z ognjenim dihom in nadaljujem z različnimi dihi in seveda tudi zadržujem dih, moja pozornost je v dihu in igram, lohk rečem tud, da gong igra mene……hahahaha…….po domače bi rekla, da zavestno odpiram z dihom in zvokom energetske poti ali meridijane in to z vso pozornostjo,……hahahaha……tkole petnajst minut in sem čist predihana in z zvokom je magično……čista čarovnija…….bilo kuda, muzka svuda……..hahahaha….sem čist zasvojena……hahahaha……že cel lajf s tole muziko……hahahaha………če pa ni druzga, pa pojem…..hahahaha…….
Sem pred časom brala na webu en ameriški site, kuker psihiatri oziroma psihoanalitiki, pa te zadeve in so zadnja leta ugotovili, da, če uporabljajo gong na svojih seansah, da imajo boljši rezultat……so ugotovili, da človeka saund gonga al pa frekvence……hahahaha….. zelo hitro prestavi v “eno” stanje, kjer se lažje sproščajo psihične blokade…….tk, nekak sem prebrala in, da zadnje čase procentualno veliko teh psihiatrov al pa psihologov in psihoanalitikov uporablja gonge na svojih seansah……prou zanimivo…….sicer pa gong izhaja iz bronaste dobe, tk, da ima že kar dolgo zgodovino…….
Zdele jo pa šopam mal s pesjanarjem na sprehod, je glih sončen zahod…..
slišmo
30. 6. 2010 ob 9:53 #3887zlati rezČlanBr dan,
sem glih s pesjanarjem iz sprehoda prišla…….pa sva uletela med sprehodom na eno jaso v gozdu, ki je bila včeraj pokošena…..jo je ravno sonce obsijal in se nisem mogla nagledati rojem različnih metuljev, ki so se pasli čisto nizko pri pokošeni travi…….matr so bli lepi…..čist različni……majhni…..velki……različnih barv…..vaaauuuuu….nasploh je tuki velik različnih metuljev…..sej mogoče jih je po celi Sloveniji, ne vem……tuki je pravi metuljev raj…….kere hude barvne kombinacije……..
Jst tkole v naravi doživljam vsak dan nove lepote…..prouzaprou se šele zadnje leto zavedam, kako se narava iz trenutka v trenutek spreminja……še dober, da imam svojga pesjanarja, kajti večkrat sploh ne vem kje sem…….hahahahaha……pa me pesjanar z gobcom dregne in takrat vem, da je čas, da jo greva domu…..seveda sledim pesjanarju in čira-čara……..pa sva iz gozda……no, ja, tud jst se počasi že mal orientiram…..ampak mi je pa pesjanar velika potuha……..hahahahaha……
Spomladi leta 2008 je pesjanarja pičla kača…..in je preživu……sej bledel se mu je več kot en dan, pol je pa premagu strup in se je umiril, dohtarji itak ne morjo nč pomagat pri kačjem piku……..ampak zdej je pa zanimivo…….sva bila dons zjutraj v gozdu, pa sem slučajno podrezala z vejo, blizu katere je stal pri miru in jo je takoj odkuru nekaj metrov naprej……hahahaha….sem šele pol zaštekala, da ima spomin na bližnje srečanje s kačo…….no, ja, sej jst tud doživim mal adrenalina, ko vidm kačo, le, da je to v trenutku zaznave in pač mirno grem naprej al pa se obrnem, odvisno kako kača leži……se spomnim, da se kot otrok tud nisem prou preveč bala ne kač, ne pajkov, saploh ničesar v naravi……po dvajsetem letu pa jst prou velik po naravi nisem več letala, če sem se pa slučajno znajdla…..hmmm……sem imela pa kar velik strah, da ne bom slučajno kakšne kače srečala, pa take stvari……no, danes me tud ni nč več strah……seveda človek sreča marsikatero žival, če jo dnevno bluzi po gozdu, ali pa ob reki……le, da se živali dejansko umaknejo, ko te zaslišijo……so pa srne tud zanimive……tkole srečava včasih na par metrov kakšno srnico al pa dve……pa se večkrat čisto mirno kar nekaj trenutkov opazujemo…….tale moj pesjanar jih čist obožuje gledat……..sej, pol ko skočijo, tud pesjanar trzne, ampak se kuj spomne, da je brez veze laufat…….hahahaha……je bolj lene sorte…….se mu ne da glih prou laufat….
Evo, začenjajo se tud dopusti………juhuhuhuhu……sej, jst nč ne načrtujem kakšen dopust, sem glih v novem koncu, pa bom tuki mal raziskovala, pa z vrtom mam fullll opravka…..prou uživam v telih dolenjskih goricah……hahahaha…….bi pa vsem forumašem in gostom zaželela prijetne počitnice…….ne pozabit, da je sprememba edina stalnica v lajfu……in tanjboljš je, da jemljemo spremembe brez obsojanj in opravičevanj…….se pravi…..bilo kuda…..praznina je dobrodošla svuda…….hahahaha…….
Tadej, teb prou lepa hvala, k me tkole gveraš……matr maš živce….. fajn jo žuraj na Pašmanu……sej vem, da ne greš glih na žur…..ampak vseeno …….
slišmo
30. 6. 2010 ob 22:25 #3894strelkaParticipantO Zlati rez ..tudi ti opazuješ živali …no jih srečuješ.
Srn je veliko …pa v tem času so tko luštno rjave …s črnim smrčkom . Previdne , nežne …pa plahe živalce …
Men se dogaja zadnje čase ..da večkrat srnaka srečam …ta je še večji model…
Posebej je fajn ko ga presenetiš …(imaš srečo, da je brezveterje , pa da te ne zavoha ) …gleda vate kar dolgo …potem pa mu preskoči …da bi bilo dobro da se umakne …
Potem pa ko je že skrit ..takrat pa vso junaštvo pokaže …te oblaja…model
Ljubke živalce so to ..
Jaz sem že vse sorte vidla ..od mladih lisičk , kune ….sova ….
Najbolj je bil pa dogodek zadnjič …ko sem srečala jazbeca ..še nikoli tako od blizu…no naša Rika-psica , ki je bila z mano ..ga je zavohala ….pa tisto pozo naredila ….sprednjo taco v luft pa nepregibno …jaz sem tud opazovala …kaj presneto spet vidi-čuti in par metrov evo ti ga jazbec….
seveda naša se zapodila vanj …takrat sta pa imela srečanje ….jazbec kar napadel …
uf kokl je ta hud …jazbec mislim , pa agresiven ….sicer potem jo je hitro ucvrel …sam še ko je tekel po dolini -gozdu ..se jezil …., lomastil kot en medved…Imam potem še dva prijatla krokarja …samca pa samico…ki vsako leto pokažeta mladiča….letos imata dva …ki sta zdaj že odrasla…
krokar je pač celo življenje z eno partnerko -partnerjem…
se mi zdi da nista čist nič podedovala od staršev, onedva sta tako tko no jih moreš kar spoštvat …bolj resno delujeta …tadva male dva ..pa joj ..počiš od smeha zraven…
No sej se bosta zresnila mogoče la pa tud ne…Jaz čeprav sem od malih nog v mestu rastla ..sem skozi v stiku z naravo …vedno me je to zanimalo …no ne zanimalo kar vleče me …
strelka2010-06-30 22:35:55
2. 7. 2010 ob 20:06 #3920zlati rezČlanBr dan,
hahahahaha….sej vem, da nism resna……kuker kar mal manjkam, pa te stvari…….hahahahaha….evo, sem si zdej še terasci orihtala……rožce, pa kamne, pa te zadeve…….sem čist v terasah in v vrtu……sem pač posjala neki zelenjave, neki že raste……prou uživam……hahahaha……..in to čist brez odvisnosti od užitkov……..hahahaha……užitek je živeti prou vsak moment, užitek je živeti življenje…….hja, sem pač še vedno norc…..no, ja marbit glih ne čist navaden……hahahaha……a kuker, da sem spet neki posebnega……..hahahaha…….nenenenene……nč posebnega, sej se mi zdi, da takih navadnih al pa nenavadnih, sej je vseeno, nebulističnih norcev hodi kar velik po svetu……..bilo kuda pri svakome nebuloze igraju svuda…….hahahahaha……
Ja, Strelka, jst jo haram po naravi že nekako dobrih šest let, toliko je namreč star moj pesjanar in prigode z gozdnimi živalmi so res krasne……le, da kakšne tri leta narave sploh nisem preveč opazovala, sem se sam sprehajala in me je pomirjala……. sem in tja sem tud naletela na kakšno žival, v bistvu so me psi opozorili nanjo, hja, tud medveda sem že srečala na ene dvajset metrov……..hahahaha………danes pa zagledam gozdno žival velikokrat prej, kot pesjanar…….hahahaha….ga velikokrat čist scat pelem…..hahaha………
Jst sem mela vedno rada ljudi…..hahahaha…..pa še zdej……ljudje smo da best……ljudje imamo um ….hahahahaa…….sam, da se men kot norcu zdi, da nas tale naš um mal jebe…..no, ja velik…….hahahahahaha……bom kar za sebe govorila, mene je moj um v preteklosti čist zjebal, kuker desetletja sem živela v svojem namišljenem svetu……haahahaha…….in kakšen je bil moj svet……..hja, po domače rečeno bila sem deloholik, rada sem pomagala frendom, nekako so se lahko zanesli na mene, seveda so me mogli tud poslušati….hahahaha…….živeli sva s hčerko večinoma sami in vedno sem govorila, da sama vse delam in ustvarjam, pa rada sem ga žurala….hahahaha…..službe, ki sem jih opravljala so bile vedno z ljudmi, ker pa sem bila zelo energetska so ljudje bili zelo radi v moji družbi…….bila sem pač limanica za ljudi in uživala v svoji glavni besedi….hahahaha…..pa še jajca sem imela, pa tud humorist sem bla, pa iznajdliva……hahahaha……res hud ego……hahahaha…….. se strinjam z Carlosom Castanjedo, k je napisu, da obstajajo na svetu dve sorte ljudi, guni ki imajo velik energije in guni, ki je imajo manj……..bravo Carlitos……sam vsi pa živimo v našem pogojenem umu……se pravi v zmaterializiranem egotu, ki se hrani z eksistenčnem strahom…….živimo v času kjer se veliko govori o duhovnosti in se potem tud primerja, kuker ti si duhoven, k hodiš na jogo, al pa ješ sam zelenjavco, pa nakladaš o ljubezni, ki naj bi prišla, pa vsej tej beli svetlobi, pa te stvari, pa seveda bereš duhovne knjige, greš na delavnice, pa tk naprej………hmmm……..sej, če tko pogledaš, se res fullll velik govori o duhovnosti in seveda imajo ljudje itak podobna mnenja, sej ne gre drugače, sej delujemo s pogojenim umom……kuker, da je duhovnost neki, kar se da naučiti, kao kot frizerstvo al pa avtomehanstvo, al pa medicina, al pa psihologija, al pa matematika…….se pravi, da se koncentriraš na nek tekst in se ga naučiš al pa se koncentriraš, al pa povežeš na neke energije in svetlobo in evo smo že brez odvisnosti in vzorcev…..hahahaha……hja, po moje tko glih ne laufa…….hahahaha…….je pa dobra fora……..hahahaha…….sam, če bi tko laufal, bi bli že vsi razsvetlejni……hahahahaha…….bi naši zdej živeči mojstri že vse razvestlili, sej se sam skoncentrirajo na belo svetlobo, pa je………..hahahaha……..tkole bom rekla……jst verjamem v evolucijo zavesti in verjamem, da smo v času, kjer se dogajajo kvantni preskoki v zavesti človeka in verjamem, da bo prišlo do množičnega kvantnega preskoka v zavesti človeka…….kar v mojem jeziku pomeni, da noben človek ne bo več obtoževal ali se opravičeval, temveč bomo soustvarjali, ne bo nas več vodil eksistenčni strah, ampak bomo živeli svobodno…….frekvenca zavesti bo druga……..ne bo več pogojenosti……….in tako bomo prevzeli odgovornost in s tem pridobili svobodo…….smo ravno v pravem galaktičnem času……….bravo mi……..hahahaha……sej drugače se res ne bi tolk govoril o duhovnosti…….hahahahaha…….smo res v pravem času sprememb……jupiiiii…..
Sem se pa iz svojega primera naučila, da ljudje, ki imamo več energije, se tud hitreje skurimo v tem našem pogojenem svetu………hahahaha……pa nč hudga……jst sem svojo depro in prekurjenost obrnila v spoznavanje samega sebe, svojih odvisnosti, svojih vedenjskih vzorcev……in tako sproščala energijo nizkih frekvenc….in s tem posledično so tudi frekvence lajfa višje, je radost in dogodki so temu primerni, pa je čist vseeno, kakšno situacijo ima človek v življenju………hahahaha……lahko bi se pa recimo “”””natrenirala, da se ne obremenjujem in, da se zaprem do neke mere “”””” kuker pravi naša Strelka v enem podforumu in seveda se potem učiš uveljaviti svoj lastni jaz…….hahaahahaha……….kere hude………te so res hude…….vsaj za mene, jst sm en norc…….kakšen”jaz”…..?????’ polodprti, polzaprti, neobremenjen, polobremenjen, naučen, priučen, polenergetski, brezenergetski…….matr kakšen “jaz”…???????????…….in mi kao neki duhovni človeki ta “jaz” itak skoz teptamo, da je zgleda ta “jaz” nekaj strašnega in grdega…….hahahaha……..hja, vsak ima svojo realnost, al pa svojo iluzijo……..hahahahaha……..za mene ni nč strašnega in nč grdega in jst sebe čist nč ne teptam…….sem si pa v svoji zgoščenki spreminjanja priznavala svoje odvisnosti in svoje vedenjske vzorce in jih skozi svoje razumevanje določenih tehnik tudi sprostila in tako sem luščila svojo pogojenost…….seveda z vso resnicoljubnostjo in odkritosrčnostjo, se pravi s totalno odprtostjo do sebe in tako posledično do drugih…..ter z vso trmo, kar sem jo premogla…..trma je delala za mene……hahahahaha……men se ni treba nč zapirat…….hahahahaha…….že prej sem imela rada ljudi in sem samo delovala odprto……..hahahaha…….danes sem odprta………in mi prouzaprou nobeden ne najeda………njet……..ne vem, zakaj bi mi……..hahahahaha…….pa tud nč se mi ni treba natrenirat za kakšno delovanje med ljudmi al pa z ljudmi…….hahahahaha……..ko enkrat spoznaš sebe, svojo pogojenost, svoja obtoževanja, svoja opravičevanja in ne bluziš po astralu z vzrokom in posledico, kuker, da si vpet v igro in je to pol stil tvojga lajfa…..hahahahahah…….ko se samospoznavamo pač širimo zavest o samem sebi in s tem posledično se nam tudi zvišuje frekvenca in človeku se na določeni frekvenci pač odprejo določene zaznave, kar je logično……..in zdej, če se človek pač zadržuje pri teh zaznavah in misli, da je to pač višek duhovnosti, kuker zaznava nekih energij……..hja, kva čem rečt……tudi ureduuuu…….sam vse se dogaja v zavesti človeka in, če človeku pomeni duhovnost priti v neko stanje, kjer bo upravljal z energijo…….hahahahaha……tk, za moje pojme tud ne gre……hahahaha……..ja, seveda, vse gre, sam ne dolgi rok…….hahahaha……..
hahahaha……bom kar nehala za dons……..vsem prou lepe pozdrave od visoko duhovno razvitega nebulističnega norca, kuker od mene rezine………..hahahaha…….pa moj tovariš tudi….hov…..hov…..hov
slišmo
4. 7. 2010 ob 10:49 #3926zlati rezČlanBr dan,
jst mam rada jutra……..ta jutranja zarja in ptičje petje…….in svežina zraka……..čudovito…….sem že ob polšestih na gong igrala…….. rada igram zunaj…….saund je veličasten…….matr, te frekvence so da best….in, ko tkole skor pol ure igram in diham povsem zavestno in z vso pozornostjo, ne koncentracijo, ampak pozornostjo…….sem čist stopljena z energijo jutra….prouzaprou……jst sem ta energija………..čist brezpogojno……….
Hja, tele naše egojebe so hudo dobre ane………sej, če tkole pogledamo je vsak glavni igralec svoje egojebe, vsi drugi smo statisti…….pol je pa čist vseeno al člouk živi sam ali pa z družino……sej pravijo otroci pridejo iz nas, vendar niso od nas…….s čimer se kot norc čist strinjam…….tk, da tele naše egojebe so briljantne….hahahaha…….sej, drugače se res ne bi nč naučili…….no, ja učimo se skoz……kuker šole, pa tečaji, pa te stvari ampak, to je v bistvu samo kopičenje znanja…….in seveda čist razumem ljudi, ki večkrat pravijo ne mi filozofirat…….ne mi prodajat……..ne mi težit……..ne mi najedat……..hja, sej, če človek ne govori iz svojih izkušenj, potem tudi znanje nima taprave moči…….je samo znanje…….sem pa tud sama desetletja uporabljala podobne besedne fore in skozi svojo zgoščenko spreminjanja pred tremi leti, sem spoznala, da je bil to moj obrambni mehanizem, pa še dobro mimiko obraza imam in ko sem povišala ton in rekla…..dej spel se, ne mi najedat……hahahahaha……..so se drugi večina ustrašli pred mojo ognjevitostjo, pa še direktenga v oči sem jih gledala, pa mi je bilo čist vseeno koga imam pred seboj, jest sem pač čist vn padla, sem se branila kot lev…….hahahaha……hahahaha…….matr se spomnem, k sem delala v eni privat firmi, seveda kot komercialist, se pravi na terenu, pa tud stike s tujino sem imela čez……..hahahaha…………pa sem z direktorjem nardila en dil, kuker kupovali smo zelo drago mašino za proizvodnjo in preko posrednika je bila pač postavljena cena, pa sem se jst spustila v raziskavo in dobila v bistvu boljšo mašino za manj denarja, nardila sem dil z direktorjem in smo jo uvozili………seveda sem delala tud uvoz…….hahaha…..mašina je bila za tretjino cene cenejša…..moj dil je bil pa en procent od cene, s čimer se je strinjal……hahahhaha….no, ja od mojga procenta ni blo nč, je direktor vehamentno pozabil na najin dil……pa itak se mormo za službe borit, pa te stvari…..hahahaha…….no, pa sem potrkala na direktorjeva vrata in se postavila za sebe……oziroma za najin dogovor…….seveda direktor ni hotu nč slišat o najinem dogovoru in sem ga z vsem svojim ognjem, mimiko in glasom poslala dobesedno v qurac……… zapustila službo in šla na bolniško, kar sem tud direktorju v obraz povedala………matr sem bla vedno ena resnica……hahahaha……..jst sem bla fulll razočarana in besna in sem seveda obtoževala direktorja in njegov pohlep po dnarju………pa je minilo leto, pa sem tud službo zamenjala, pa so me še zmeraj klicali iz stare službe, če so imel kakšen žur…….so rekel, da je brez mojga temperamenta čisto mrtvilo…..hahahaha……je tud direktor priznal……hahahaha…………ko pa sem čez nekaj let po tem dogodku obsedela v depri, po priporu in po enem letu depre, ki sem jo nekako preživela brez kakršne pomoči dohtarjev,čeprou mi je kar nekaj ljudi svetovalo, naj grem k psihiatru……….ampak jest sem ga le po naravi bluzila s svojim pesjanarjem in se s tem sprostila………in ko sem se srečala z Marjanovo knjigo Karmična diagnostika in posledično z Lazarevem……ki sem ga pač po svoje brala…….kar pa me je res premaknilo, me je premaknilo spoznanje, da je vse energija, da smo vsi povezani in, da so dogodki v zunanjosti taki, kakršno energijo oddajamo…….sem pa jst čist zavestno začela rekapitulirat svoje dogodke in zasledovati svoja čustva v povezavi z mislimi v dogodkih…….in sem ugotovila, da sem ponavadi obsedela čist brez energije al pa čistem qurcu, ker so se mi pričakovanja porušila………primer z direktorjem je zlo fajn…….pa podobnih primerov sem imela kar nekaj…….pa primer z mojo frendico, ki me je spravla v pripor…….hahahaha……….tk, da mene so energetsko popila moja pričakovanja, da bo tako, kot smo se zmenili in seveda posledično razočaranja……hahahaha……jest sem bla alergična na laži, na potvarjanje resnice in ni boljšega…….hahahaha……na kar si alergičen, to dobiš…….hahahaha……točno sem dobila v življenju vedno dogodke, kjer sem se se neki zmenila, pol se je pa izkazalo čist drugače in tuki sem jst čist vn padla in obtoževala druge, sebe, kakšen kreten sem, bla sem besna, jezna, razočarana…..in pri svoji zgoščenki samospoznavanja sem ugotavljala in spoznavala, da sem imela v osnovi vseh dogodkov vedno strah, da bom izdana……..le, da se jst tega nisem zavedala…….bilo je pač v podzavesti, ki je rolala moj lajf……..tud pri vezah s fanti sem billa čist zaprta………veze so bile kratke, sicer precej ognjene, ampak kratke……podzavestni strah, da bom izdana me je rolal na vsej črti mojega življenja……in seveda sem bila izdana velikokrat v lajfu……hahahahahahaha……glih titso kar nočeš……glih tisto, kar sam ne bi nobenemu naredil……glih tisto člouk dobi……..hahahaha….podzavest je tuki močnejša…….vse je energija……..hahahaha…..in zdej, če pelem svoje razmišljanje naprej, lohk rečem, da je bila energija strahu pred “izdajstvom” pač men čist domača……..sej sem se vzgajala v taki energiji……..hahahahaha…..moj fotr je bil pač informbirojevc in je bil na smrt sojen, pol je pa preživu dobrih deset let v zaporu, med dvajsetim in tridesetim letom……tk, da je bil pač izdan in seveda je strah rolal njega in kot njegov prvi otrok, ki ga je zaplodil takoj, ko je prišel iz zapora…….hahahaha…….ni hudirja, da sem bila vzgojena v tem strahu…….zato sem po drugi strani bila tudi vzgojena v borbi za resnico, fulll samopomembno…….hahahahaha……….palca ima dva konca…….hahahahaha………naš foter še dons obsoja vse komuniste…….hahahahaha…….jst se mu pa režim………in ga seveda čist razumem……..hahahahaha…..je pač zašteku v svojem obsojanju in se ne da motit…….hahahaha……vsak po svoje……..hahahaha……matr sem si resnično čist taprave starše izbrala za svojo egojebo………hahahaha………hahahahha…
Tk, da vse je energija in podzavest usmerja naše življenje, čeprav mi z umom mislimo, da smo cari……hahahaha……..podzavest pa človek spoznava, če se odloči in stopi na pot samospoznavanja…….samospoznavanje pa ne pomeni prekrivanje in zapiranje, ravno nasprotno…….Carlos pravi, da mora člouk imet železna jajca za zbiranje pozornosti in obračanje energije………..res je………..člouk mora imeti železna jajca, da spravi svoj pogojeni um na kolena……..hahahaha……drgač so kolena čist brez veze……..hja, tk prbližno se dogaja, če človek lušči skozi dogodke svojo pogojenost, pač po moje spravlja svoj pogojeni um na kolena, se pravi svoj pogojeni zamterializiran ego……..in se mu potem ni potrebno nč zapirat in izbirati pravi obrambni položaj……hahahaha…….ampak člouk pridobiva na svobodi, kajti podzavest je skoz bolj spoznana……..ni več avtomatičnega podzavestnega delovanja, ni nizkofrekvenčnih energij………človek je skoz bolj samospoznan in dejansko je gumb za sprejemanje skoz pržgan, sej, ko človek zavestno spozna in ozavesti svoje strahove, pol teh strahov ni več…….torej je frekvenca človekove zavesti višja……in temu primerno so dogodki……predvsem pa čisto zadovoljstvo življenja…..in seveda dinamika………… bilo kuda, dinamika je prisotna svuda………hahahaha……ker so pač spremebe naša edina stalnica…….hahahaha…..brez upiranja, obtoževanja in opravičevanja…….hahahaha……v sozvočju s samim sabo in celim univerzumom…….
v brezpogojni ljubezni….al pa iz praznine……..hahahahahahaha……sem pač en norc vesel……hahahahaha……pa še blablablabla…….pa še tralalalalalala……pa hopsasa…….pa je dinamika……hahahaahaha……slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.