Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
O Zlati rez ..tudi ti opazuješ živali …no jih srečuješ.
Srn je veliko …pa v tem času so tko luštno rjave …s črnim smrčkom . Previdne , nežne …pa plahe živalce …
Men se dogaja zadnje čase ..da večkrat srnaka srečam …ta je še večji model…
Posebej je fajn ko ga presenetiš …(imaš srečo, da je brezveterje , pa da te ne zavoha ) …gleda vate kar dolgo …potem pa mu preskoči …da bi bilo dobro da se umakne …
Potem pa ko je že skrit ..takrat pa vso junaštvo pokaže …te oblaja…model
Ljubke živalce so to ..
Jaz sem že vse sorte vidla ..od mladih lisičk , kune ….sova ….
Najbolj je bil pa dogodek zadnjič …ko sem srečala jazbeca ..še nikoli tako od blizu…no naša Rika-psica , ki je bila z mano ..ga je zavohala ….pa tisto pozo naredila ….sprednjo taco v luft pa nepregibno …jaz sem tud opazovala …kaj presneto spet vidi-čuti in par metrov evo ti ga jazbec….
seveda naša se zapodila vanj …takrat sta pa imela srečanje ….jazbec kar napadel …
uf kokl je ta hud …jazbec mislim , pa agresiven ….sicer potem jo je hitro ucvrel …sam še ko je tekel po dolini -gozdu ..se jezil …., lomastil kot en medved…
Imam potem še dva prijatla krokarja …samca pa samico…ki vsako leto pokažeta mladiča….letos imata dva …ki sta zdaj že odrasla…
krokar je pač celo življenje z eno partnerko -partnerjem…
se mi zdi da nista čist nič podedovala od staršev, onedva sta tako tko no jih moreš kar spoštvat …bolj resno delujeta …tadva male dva ..pa joj ..počiš od smeha zraven…
No sej se bosta zresnila mogoče la pa tud ne…
Jaz čeprav sem od malih nog v mestu rastla ..sem skozi v stiku z naravo …vedno me je to zanimalo …no ne zanimalo kar vleče me …
strelka2010-06-30 22:35:55