Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

uf,uf,uf…… Dolenjci ga pa žurajo…..hahahaha…..zgleda, da tale cviček je res adijo tiček……..hahahahaha……smo včeri zvečer že medičko pil, kuker medička dvigne tička……hahahaha…….no, ja, res je zdele dober, k je mir……..vsi so se odpeljali……..to pa je mir…….hvala, hvala…….hahaha…

Sej med žurom smo tud delavno akcijo imel, sem namreč rabila par močnih fantov, da so mi dile na podstreho zložil, pa tud na en konc terase sem že mal kamne iz reke položila, tk, da je blo vsega po malo………pa res sem kar mal zalublena v moj gong……hahahaha……..sem se prou zabavala, k sem gledala ljudi, ki so hotel mal na gong probat, kuker igrat…….hahahahaha…….sej si predstavljate gong, jest mam ta srednjega, recimo tolk velikega, da gre med štoke vrat, kuker ga lohk med vrata obesiš, če pač nimaš stojala……praktično …….hahahaha…..seveda imam tud udarjala ali malete, stojalo imam pa narejeno iz vodovodnih cevi…….hahaha…….sem ga dobila v darilo od enega gongarja in je seveda home made, glih za mene…….no, pa tkole gong visi v stojalu in so fantje mal probal igrat……..že, ko človek pride do gonga in prime malete, da bi udaru, se mu vidi njegov odnos do stvari oziroma bom rekla po moje, njegov superego……..hahahaha…….večino so prijeli maleto zelo samozavestno in bolj z močjo udarili, kuker, da je point v moči……..hahahaha……..bil pa je eden, ki me je presenetu…..je pristopu k gongu čist miren, počasi, z spoštovanjem, začel je rahlo udarjati, kakor, da bi božal gong z maleto in počasi bildati saund……..zares lepo……..

Tuki, k zdej živim imam lahko gong na terasi, v bistvu v zunanji zvrc-zvrc sobi in tkole zjutraj imam da best telovadbo……hahahaha……tkole zjutraj v bistvu najraje igram na gong in diham različne dihe, lahko bi rekli, da delam pranayamo ……hahahaha…….vedno začnem z ognjenim dihom in nadaljujem z različnimi dihi in seveda tudi zadržujem dih, moja pozornost je v dihu in igram, lohk rečem tud, da gong igra mene……hahahaha…….po domače bi rekla, da zavestno odpiram z dihom in zvokom energetske poti ali meridijane in to z vso pozornostjo,……hahahaha……tkole petnajst minut in sem čist predihana in z zvokom je magično……čista čarovnija…….bilo kuda, muzka svuda……..hahahaha….sem čist zasvojena……hahahaha……že cel lajf s tole muziko……hahahaha………če pa ni druzga, pa pojem…..hahahaha…….

Sem pred časom brala na webu en ameriški site, kuker psihiatri oziroma psihoanalitiki, pa te zadeve in so zadnja leta ugotovili, da, če uporabljajo gong na svojih seansah, da imajo boljši rezultat……so ugotovili, da človeka saund gonga al pa frekvence……hahahaha….. zelo hitro prestavi v “eno” stanje, kjer se lažje sproščajo psihične blokade…….tk, nekak sem prebrala in, da zadnje čase procentualno veliko teh psihiatrov al pa psihologov in psihoanalitikov uporablja gonge na svojih seansah……prou zanimivo…….sicer pa gong izhaja iz bronaste dobe, tk, da ima že kar dolgo zgodovino…….

Zdele jo pa šopam mal s pesjanarjem na sprehod, je glih sončen zahod…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš