Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 281 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    ANA
    Član

strelka wrote:

Oh ta karma…men gre včasih mal na jetra…Big smile, včasih ljudje tud izrabljamo to karmo …za vse traparija ki jih naredimo v življenju ….

Tudi meni Approve . Samo si jo danes malce drugače predstavljam…oz. njen namen Wink . Pa se mi zdaj ne ljubi pisat, kako…

strelka wrote: Ah veš ti ljudje so največji egositi ..

Vem. fotr je bil pijanec. In ker je Rugelj “zadel” bistvo, zakaj pije, ga ni maral Tongue . Tko da zelo dobro poznam zgodbico o pijancih, odvisnežih….mami pa je bila odvisna od odnosov…pa sta bila taprava dva skupaj Clap . Ampak danes vem, da je bila to NJUNA karma, pa tudi najina z sestro, ki sva to doživljali z njima, kot otroka. Jaz sem marsikaj razpucala, sestra še vedno sovraži očeta…jst mu odpuščam…ga sprejejmam…pač ni znal drugače…ali hotel…ali mogel…ego…karma….to je pač moja karma…jaz sem se verjetno iz tega marsikaj naučila…sestro pa še čaka nekaj dela…ampak tudi ona bo…to je pač njena karma…tudi njen dedec ga pije…ne toliko kot moj oče, pa vendar….Zakaj ga je dobila? Fukin´karma…nimaš kej….

strelka wrote: Rugelj je to najbolj dobro vedel ( čeprav ja je mel kar nekaj težkihBig smile) ….čeprav je zgledal veliki zmaj ..ampak njegove metode so bile saj v večini primerov uspešne.

Rugelj je bil CAR. Znal jih je…in kdor je “prenesel” njegov “napad na ego odvisnežev” je ozdravel!

Jst z tem da sprejmemo odvisneže ne mislim to, da bi jih morali pomilovati in božkati in objokovati njihovo usodo. Če zmoremo jim pomagjamo. V prvi vrsti pa morajo biti odvisneži sploh pripravljeni sprejeti našo pomoč. Oni se morajo sami odločiti za pot do ozdravitve…drugače je vse brez smisla…če niso pripravljeni ozdraveti, tudi če jim bomo še tako pomagali, bodo zaplavali nazaj v vode odvisnosti…vse je odvisno od njih, in ne od nas…mi jim podamo roko…oni jo sprejmejo le, če oni tako želijo….

pa lep vikend Smile

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

strelka wrote: Jaz imam občutek tukaj …da vsi delujete po enem kopitu kot da berem en priročnik al pa knjigo …in bogokletno je že misliti drugače ..kaj šele napisati…Big smile

Vidiš Zofija al Zlati rez..saj sta si tko podobne da vaju ne ločimSmile ..men pa filozofiranje pomeni (takrat, ko sama uporabljam to besedo) ..mlatenje prazne slame Wink…nakladanje do nezavesti in nič delovanja …Big smile.
    Tko da , če tko razumeš tudi pravThumbs Up..zate. (moj post ..če si ga citiralaSmile)

Brez lubčkaTongue..sem skopa z ljubčki …Big smile

Priznam pa, za mene je to že preveč…Big smile..obračanje , kotalanje …čuri muri …pa tko naprej …Big smile…jaz mam rada bolj direktno in jasnoBig smile..takrat bom razumela. Pa brez osladnostiTongueBig smile

Srečna sm oz. me veseli, da smo sedaj razščistili pojem filozofiranje…In se čisto strinjam s teboj, ko si napisala, da vsak razume, kakor mu je dano….. ejga podpišem…..

Drgač se mi pa zdi, da je že vsak tvoj, moj dogodek, ki se ti zgodi v tvojem, mojem življenju, že sam po sebi dovolj direkten in jasen le pogledati ga moraš tako, kakor tudi moj prejšnji in seveda tale post:, pogledaš ga direktno in jasno…….pa saj veš kakor znotraj takor zunaj oz. kakor zgoraj takor spodaj, kakor levo takor desno, pa mal naprej pa mal nazaj…….

Pa hvala ti za kompliment o podobnosti. Saj primerjati glih ni fajn v živlenju, sam, če si pa ti že glih primerjala, ti pa moram napisati, da mi je pa tvoja primerjava zelo všeč….. ja Sprejemam…

Z lubčkom pri lubčku,

z lubčkom med lubčkom,

z lubčkom po lubčku, v glavnem ful lubčkov, zofkafilozofkaBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ej Zofija …a si bila to ti?….pri meni je bil tak kuršlus-kratekstik.pa počel je tud ..da joj …Big smile ( brez zafrkancijeSmile)..al pa sem se jaz mal razelektrila…Big smile ko sem en šalter prijela…

če si bla …vsa čast …maš energije da gate trga..Big smile

drugače pa …h si smešna s temi ljubčki ….že prav čustveno nasilna….Big smileTongueWink

strelka2010-05-21 18:42:17

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ANA wrote:

Oh ta karma…men gre včasih mal na jetra…Big smile, včasih ljudje tud izrabljamo to karmo …za vse traparija ki jih naredimo v življenju ….

Tudi meni Approve . Samo si jo danes malce drugače predstavljam…oz. njen namen Wink . Pa se mi zdaj ne ljubi pisat, kako…

strelka wrote: Ah veš ti ljudje so največji egositi ..

Vem. fotr je bil pijanec. In ker je Rugelj “zadel” bistvo, zakaj pije, ga ni maral Tongue . Tko da zelo dobro poznam zgodbico o pijancih, odvisnežih….mami pa je bila odvisna od odnosov…pa sta bila taprava dva skupaj Clap . Ampak danes vem, da je bila to NJUNA karma, pa tudi najina z sestro, ki sva to doživljali z njima, kot otroka. Jaz sem marsikaj razpucala, sestra še vedno sovraži očeta…jst mu odpuščam…ga sprejejmam…pač ni znal drugače…ali hotel…ali mogel…ego…karma….to je pač moja karma…jaz sem se verjetno iz tega marsikaj naučila…sestro pa še čaka nekaj dela…ampak tudi ona bo…to je pač njena karma…tudi njen dedec ga pije…ne toliko kot moj oče, pa vendar….Zakaj ga je dobila? Fukin´karma…nimaš kej….

strelka wrote: Rugelj je to najbolj dobro vedel ( čeprav ja je mel kar nekaj težkihBig smile) ….čeprav je zgledal veliki zmaj ..ampak njegove metode so bile saj v večini primerov uspešne.

Rugelj je bil CAR. Znal jih je…in kdor je “prenesel” njegov “napad na ego odvisnežev” je ozdravel!

Jst z tem da sprejmemo odvisneže ne mislim to, da bi jih morali pomilovati in božkati in objokovati njihovo usodo. Če zmoremo jim pomagjamo. V prvi vrsti pa morajo biti odvisneži sploh pripravljeni sprejeti našo pomoč. Oni se morajo sami odločiti za pot do ozdravitve…drugače je vse brez smisla…če niso pripravljeni ozdraveti, tudi če jim bomo še tako pomagali, bodo zaplavali nazaj v vode odvisnosti…vse je odvisno od njih, in ne od nas…mi jim podamo roko…oni jo sprejmejo le, če oni tako želijo….

pa lep vikend Smile

Tudi tebi Ana ..en fajn vikend.
    Hvala za odkritost …Smile, čeprav res ni bil moj namen odpirat kakršnih kol ran EmbarrassedFlowerSmile

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

strelka wrote: Ej Zofija …a si bila to ti?….pri meni je bil tak kuršlus-kratekstik.pa počel je tud ..da joj …Big smile ( brez zafrkancijeSmile)..al pa sem se jaz mal razelektrila…Big smile ko sem en šalter prijela…

če si bla …vsa čast …maš energije da gate trga..Big smile

drugače pa …h si smešna s temi ljubčki ….že prav čustveno nasilna….Big smileTongueWink

všeč mi je, da te zabavajo te moji lubčki…….pa, če sprožajo take občutke v človeku, me zelo veseli, ker se mi zdi, da je to eno tako znamenje za človeka, v kateri smeri naj v sebi začne zavestno kopati, brskati, iskati…..

lubčka in lepo nočko…….in sanje…..
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Kaj Zofija kaj naj brskam kaj naj iščem zaradi tvojih ljubčkov ….? Na kaj namiguješ ….saj te ni nihče za nič prosil. Ko te pa bom …potem pa kar na dan z besedo…
    Če si to želela izrazit po ovinkih ..če pa ne …pa ja mogoče komu res pomagajo..ne vemBig smile
    Wacko

Ja men se zdijo nasilni, vsiljivi do mene Smile…ja in zdijo se mi smešniBig smile

Tud tebi lep jutrišnji dan …Smile

Tečna StrelkaLOLTongueBig smile

strelka2010-05-21 22:27:11

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

Joj, oprostitutek, js sem mislila, da smo tle na forumu zaradi sodelovanja in seveda zaradi izmenjave mnenj, strinjanj oz. nestrinjan oz. zaradi…….??????

Imam pa eno vprašanje zate, in sicer, ko si rekla, da me ni nihče prosil in, ko me boš prosila ti, da šele potem lahko odgovorim oz. izrazim svoje mnenje oz. pošljem lubčke, al kva…..in moje vprašanje tebi je naslednje: A tisti odvisneži in alkoholiki pa tebe skoz prosijo, da jim poveš oz. pametuješ, kako naj živijo svoje življenje in kako jih to vse poneumlja?

Jaz preprosto ne razumem tega, al nej zdej čakam, da mi ti daš dovoljenje, da sploh lahko odgovorim na kej oz. podam svoje mnenje ali, če mi lahko konkretno poveš kako si ti to mislila……?

In glej, te moji lubčki so samo moji lubčki, in bi te prosila, da si jih ne lastiš, meni pomagajo, če pa še komu drugemu, je pa to njihov problem oz. veselje…..tk de v bodočnosti ti priporočam, če dovoliš, da spregledaš napisano besedo lubčki in seveda prebereš samo tisto kar ti paše…….oz. tisto, pri katerem se ti ne počutiš ogroženo!!!!!!!

Drgač pa JAZ MISLIM, da ko je človek tečen, ne more lih drugemu želeti lep jutrišnji dan, ker vse je energija, mi smo energija, zatorej, če si tečen, NI LEPIH ŽELJA, to tako PREPROSTO NE GRE!!!!!! Če pa še vedno želiš nekomu lep jutršnji dan, se mi pa zdi, da se človek mora najprej vprašati ZAKAJ JE TEČEN in, ko to osvoji šele potem, ta lep jutršnji dan pade na plodna tla, drgač je vse ILUZIJA…..hinavščina, oz. kot ti praviš po ovinkih…

ZILJON LUBČKOV…..lahko pa seveda tudi brez lubčkov, odvisno od človeka do človeka, pa saj imamo vsi možnost odločitve, SAJ SMO VENDAR LE LJUDJE…

LUBČKA zofkafilozofka…….
    Lepo je če deliš
Prikaz 281 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.