Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#3168
ANA
Član

strelka wrote:

Oh ta karma…men gre včasih mal na jetra…Big smile, včasih ljudje tud izrabljamo to karmo …za vse traparija ki jih naredimo v življenju ….

Tudi meni Approve . Samo si jo danes malce drugače predstavljam…oz. njen namen Wink . Pa se mi zdaj ne ljubi pisat, kako…

strelka wrote: Ah veš ti ljudje so največji egositi ..

Vem. fotr je bil pijanec. In ker je Rugelj “zadel” bistvo, zakaj pije, ga ni maral Tongue . Tko da zelo dobro poznam zgodbico o pijancih, odvisnežih….mami pa je bila odvisna od odnosov…pa sta bila taprava dva skupaj Clap . Ampak danes vem, da je bila to NJUNA karma, pa tudi najina z sestro, ki sva to doživljali z njima, kot otroka. Jaz sem marsikaj razpucala, sestra še vedno sovraži očeta…jst mu odpuščam…ga sprejejmam…pač ni znal drugače…ali hotel…ali mogel…ego…karma….to je pač moja karma…jaz sem se verjetno iz tega marsikaj naučila…sestro pa še čaka nekaj dela…ampak tudi ona bo…to je pač njena karma…tudi njen dedec ga pije…ne toliko kot moj oče, pa vendar….Zakaj ga je dobila? Fukin´karma…nimaš kej….

strelka wrote: Rugelj je to najbolj dobro vedel ( čeprav ja je mel kar nekaj težkihBig smile) ….čeprav je zgledal veliki zmaj ..ampak njegove metode so bile saj v večini primerov uspešne.

Rugelj je bil CAR. Znal jih je…in kdor je “prenesel” njegov “napad na ego odvisnežev” je ozdravel!

Jst z tem da sprejmemo odvisneže ne mislim to, da bi jih morali pomilovati in božkati in objokovati njihovo usodo. Če zmoremo jim pomagjamo. V prvi vrsti pa morajo biti odvisneži sploh pripravljeni sprejeti našo pomoč. Oni se morajo sami odločiti za pot do ozdravitve…drugače je vse brez smisla…če niso pripravljeni ozdraveti, tudi če jim bomo še tako pomagali, bodo zaplavali nazaj v vode odvisnosti…vse je odvisno od njih, in ne od nas…mi jim podamo roko…oni jo sprejmejo le, če oni tako želijo….

pa lep vikend Smile

Lepo je če deliš