Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#3182
zofija
Član

Joj, oprostitutek, js sem mislila, da smo tle na forumu zaradi sodelovanja in seveda zaradi izmenjave mnenj, strinjanj oz. nestrinjan oz. zaradi…….??????

Imam pa eno vprašanje zate, in sicer, ko si rekla, da me ni nihče prosil in, ko me boš prosila ti, da šele potem lahko odgovorim oz. izrazim svoje mnenje oz. pošljem lubčke, al kva…..in moje vprašanje tebi je naslednje: A tisti odvisneži in alkoholiki pa tebe skoz prosijo, da jim poveš oz. pametuješ, kako naj živijo svoje življenje in kako jih to vse poneumlja?

Jaz preprosto ne razumem tega, al nej zdej čakam, da mi ti daš dovoljenje, da sploh lahko odgovorim na kej oz. podam svoje mnenje ali, če mi lahko konkretno poveš kako si ti to mislila……?

In glej, te moji lubčki so samo moji lubčki, in bi te prosila, da si jih ne lastiš, meni pomagajo, če pa še komu drugemu, je pa to njihov problem oz. veselje…..tk de v bodočnosti ti priporočam, če dovoliš, da spregledaš napisano besedo lubčki in seveda prebereš samo tisto kar ti paše…….oz. tisto, pri katerem se ti ne počutiš ogroženo!!!!!!!

Drgač pa JAZ MISLIM, da ko je človek tečen, ne more lih drugemu želeti lep jutrišnji dan, ker vse je energija, mi smo energija, zatorej, če si tečen, NI LEPIH ŽELJA, to tako PREPROSTO NE GRE!!!!!! Če pa še vedno želiš nekomu lep jutršnji dan, se mi pa zdi, da se človek mora najprej vprašati ZAKAJ JE TEČEN in, ko to osvoji šele potem, ta lep jutršnji dan pade na plodna tla, drgač je vse ILUZIJA…..hinavščina, oz. kot ti praviš po ovinkih…

ZILJON LUBČKOV…..lahko pa seveda tudi brez lubčkov, odvisno od človeka do človeka, pa saj imamo vsi možnost odločitve, SAJ SMO VENDAR LE LJUDJE…

LUBČKA zofkafilozofka…….
Lepo je če deliš