Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
13. 5. 2010 ob 15:44 #2985tadej pretnerModerator
To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…
Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.
.
Stari, citiranje ne pomaga, če citiranega ne znaš živeti v praksi. Znanje ni informacija, ampak nekaj, kar te prežema in rezultira v praksi – takrat je informacija vtkana v naš operativni del. Daje nam občutek osebne moči. In kdaj pravzaprav imamo občutek osebne moči – kadar imamo občutek, da svoj lajf kreiramo sqami, ne recimo firma, v kateri delaš, sistem … Imaš tak občutek? Če ga nimaš, tičiš v identiteti žrtve.
Življenjski rezultati so najboljši pokazatelj percepcije in notranjega kvalitativnega stanja. So pokazatelj ravni našega znanja in osebne moči. Kadar imaš rezultate dobre (si srečen, ti v materialnem smislu nič ne manjka), lahko rečeš, da živiš lajf, v katerem si zvest sebi.
Če imaš probleme, si nezadovoljen, poln konfliktov, si v identiteti žrtve, osebnostna moč pa je na nizki ravni. Takrat tvojo realnost kreirajo nizkovibracijska polja, ti pa živiš v iluziji, da jo sam.13. 5. 2010 ob 15:46 #2987zlati rezČlanAVATAR wrote: Hard core
No zaradi takih sem samski
Problem velike večine žensk je v tem, da ne znajo bit ženske…Upam si trditi, da celo ženska, ki s pikanjem pride do poštene doze seksa…premore več ženskosti kot … … …
Zlata rezina pa še seks zavije v duhovni celofan
hahahahahaha……bravo stari……sej veš, da člouk tako živi, kamor usmeri pozornost – energijo……hhahahahahahaha……če rad zavija, pol bo vse gledal skoz zavijanje…….hahahahaha…
13. 5. 2010 ob 15:57 #2988AVATARČlantadej pretner wrote:
To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…
Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.
.
Stari, citiranje ne pomaga, če citiranega ne znaš živeti v praksi. Znanje ni informacija, ampak nekaj, kar te prežema in rezultira v praksi – takrat je informacija vtkana v naš operativni del. Daje nam občutek osebne moči. In kdaj pravzaprav imamo občutek osebne moči – kadar imamo občutek, da svoj lajf kreiramo sqami, ne recimo firma, v kateri delaš, sistem … Imaš tak občutek? Če ga nimaš, tičiš v identiteti žrtve.Življenjski rezultati so najboljši pokazatelj percepcije in notranjega kvalitativnega stanja. So pokazatelj ravni našega znanja in osebne moči. Kadar imaš rezultate dobre (si srečen, ti v materialnem smislu nič ne manjka), lahko rečeš, da živiš lajf, v katerem si zvest sebi. Če imaš probleme, si nezadovoljen, poln konfliktov, si v identiteti žrtve, osebnostna moč pa je na nizki ravni. Takrat tvojo
realnost kreirajo nizkovibracijska polja, ti pa živiš v iluziji, da jo sam.
Eckharta sem citiral kot primer…za lažje razumevanje…čeprav vem, da tudi to ne pomaga…civljenje-jamranje-jokanje-zvijanje in vse mogoče igralne finte, ki se jih grejo ljudje na tak ali drugaČen način…nimajo efekta…ker delujejo prisilno…v bistvu igrajo neko svojo igro…da bi dosegli neko stanje…Ne razumejo, da je tišina naravno stanje…nekaj povsem rutinskega…No tudi v filmu Avatar…lahko pozoren gledalec opazi…določene elemente tišine…Pravzaprav osebno s tišno hodim z roko v roki…že od nekdaj…le opazil tega nisem…kako naravna je tišina.AVATAR2010-05-13 16:00:27
13. 5. 2010 ob 16:23 #2990ANAČlanAVATAR wrote: nekdaj…le opazil tega nisem…kako naravna je tišina.
A ne? Koliko znamo zakomplicirati okoli zadev, ki so lahko tako spontane, preproste, poplonma logične in naravne….sej nič ne rečem, nekateri tako, drugi pa malo drugače…zato dragi Avatar, nikar se ne vznemirjaj preveč….ti veš kaj je v redu zate, jaz vem kaj je dobro zame in drugi tudi ( menda ) vedo kaj je za njih dobro. Tistega tvojega prijatelja bi pa jaz na gobec…kako more dvignit roko nad babo? A jajc pa nima, da bi jo steru vn iz bajte pa si najdu drugo, ki mu ne bi “pela, piskala…”? Se pravi mu to sede…babnici pa tudi…se pravi živita v SIMBIOZI….in tu ne gre za čisto nič drugega kot to…nobena “pametna” baba ( al pa dec) ne bi na tak način “izsiljevala” da dobi svoje…vsaj po mojem skromnem mnenju ne….
Drgač sm pa danes fuuuuuuul veseeeeeeelaaaaaaaa hojladri hojladra…in pošiljam en koš moje srečne energije tudi vam vsem….en mali košek pa extra zate dragi Avatar, da ne boš skoz tako ( simpatično ) tečen
ANA2010-05-13 16:23:34
13. 5. 2010 ob 16:23 #2991zlati rezČlan13. 5. 2010 ob 17:01 #2995zlati rezČlanMatr, Avatar, jest se zdej brihtam…..pa brihtam……a misliš, da moram res film Avatar nujno gledat, da bom sploh zastopla koncept tišine….……sem, tud Carlitosa uprašala, pa je reku, da pr njih tud še nobeden ni gledu tega filma, pa da tud nimajo elektrike, da bi ga zdele pogledal….….hmmmm, bom pač usmerla vso zavestno pozornost na to, da bi pač rada vidla ta film, da bom sploh lohk parlamentirala tuki na forumu oziroma, da bom kompetenten sogovornik……..aja, to pa itak ne morem bit, k sem baba…..evo, si me čist v kot stisnu, tk, da tale film si bom enkat ziher ogledala, do tacajt bom pa žlubodrala…..to mi nekak zgleda, da najbolj gre, od, de kje že……rok al glave…
13. 5. 2010 ob 17:11 #2997ANAČlanAh dej , rezina naša zlata….Nikar se ne pusti Avatarju stisnit v kot….kukr sm napisala v mojem postu prejle…vsak zase naj ima izdelan tak koncept k njemu sede…ne tak k sede sosedovi Micki, ampak TEBI….lej, če teb sede Carlitos ( btw tud meni je on fajn, skripta je suprca )…tko da boš neki zastopla al pa bila nekomu komplementarni sogovornik, ti ni treba nbenga filma gledat…bodi TI…ti pač tko zastopiš, Avatar tko, jst pa spet drgač…kako smo si različni….po drugi strani pa spet zelo podobni…
Sej vem, ti zdele mal “pikaš” Avatarja, a je tko? Znam te ja tico…. Ti si fejst baba in Avatar to čuti…in ti videš, kwa dela woman power
sonček je, in ti si skuštrana…
lalalalalala
ANA2010-05-13 17:12:05
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.