Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#2985
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote:

To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…

Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.

.

Stari, citiranje ne pomaga, če citiranega ne znaš živeti v praksi. Znanje ni informacija, ampak nekaj, kar te prežema in rezultira v praksi – takrat je informacija vtkana v naš operativni del. Daje nam občutek osebne moči. In kdaj pravzaprav imamo občutek osebne moči – kadar imamo občutek, da svoj lajf kreiramo sqami, ne recimo firma, v kateri delaš, sistem … Imaš tak občutek? Če ga nimaš, tičiš v identiteti žrtve.
Življenjski rezultati so najboljši pokazatelj percepcije in notranjega kvalitativnega stanja. So pokazatelj ravni našega znanja in osebne moči. Kadar imaš rezultate dobre (si srečen, ti v materialnem smislu nič ne manjka), lahko rečeš, da živiš lajf, v katerem si zvest sebi.
Če imaš probleme, si nezadovoljen, poln konfliktov, si v identiteti žrtve, osebnostna moč pa je na nizki ravni. Takrat tvojo realnost kreirajo nizkovibracijska polja, ti pa živiš v iluziji, da jo sam.

Lepo je če deliš