Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 183 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

AVATAR wrote: Čuj stara…nekako imam občutek, da si na forumu dobila konkurenco…moško obliko zlate rezine

Ejga stari, tvoj občutek je da best…….hahahaha…. končno sem in……hahahaha…….pa mam končno konkurenco…..hahahahaha………pa še to “kao” moškega…..hahahaha….končno…..hahahaha….kdor čaka dočaka……sem pač potrpežljive sorte…….hahahaha…….
    Res pa je, da sm v tem momentu fullll zasedena ( beli-črni duhci pa te zadeve )……pa te zadeve, pa še z teozofinjo Alice B. mam fullllll sestankov dons, pa še ne smem zamuditi avijona, k mi odpelele direktenga glih dons z letališča Jožeta Pučnika v smer Indija…….ker sem tam zmenjena, da preštudiramo zdaj do konca Ajna čakro, pa vsa tretja očesa, ki zraven pašejo………hahahaha…..ker pa na sestanku pričakujem še svojega komplementarnega partnerja oziroma dušo dvojčico oziroma kozmični par, se pa sestank zna uuuuoooooorrrrnnnnnkkkkkkk zavlečt, kajti, če je pač komplementarc, je pač tak lojbe kot jst, stari moj Avatar……..zuf….uf…..uf… s komplementarcem bova začela najprej od”na zdravje” ( to kar najbolj obvladava)…..in sam bog ve, če bom sploh prišla iz svojega astralnega subtilnega potovanja, belih, črnih in drugih barv duhcev…..hahahahaha …….., ker pač nisem farbenblint jih mam lohk tud v drugih barvah……tk, jest bom z vso astralno druščino poglobljeno ( subtilno – to pomeni kao nefizično ) študirala naslednjo globoko misel in sicer :::::::: “””””” ALI SE SEDAJ ROKA DOTIKA MIZE, ALI SE MIZA DOTIKA ROKE “”””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga,
    matr, tale moja astralna druščina so pa tanajvečji sralci, kar sem jih kdajkoli srečala………hahahahaha……kej tacga pa še ne, to je pa res rokni ga rol……..pa še u gostilni nam ni blo treba pametovat…….hahahaha…..smo obvladal kar hotel pri “petih brezah”……matr nam je blo lušten…..hahahahaha……..ampak je pa moj komplementarni partner zagnoju…….se tud ni telepatsko opraviču……tk, da smo mu vsi skupaj v začetku našga sestanka mal jebal vse po našem spisku…….ampak, se je pa kao Karlitos kao spomnu, da je kao duhovnost eno kao samo sprejemanje in ne jebanje…….mi smo se brez kao, sigurno oddahnili, ker nam jebanje sploh ni preveč šlo od rok……juhuhu-bruhuhuhu……..in med tem smo doživeli “vejolom”, kajti veje pri petih brezah so se polomile…..in smo lepo pristali preko nog na riti na naši ljubi zemljici……ker pa je naša tipka za sprejemanje bila vključena smo končno dojeli tudi Newtnom zakon gravitacije…….tk, da smo tudi skontali, da vse, kar se nam dogaja, je o.k…….

Z druščino smo pristopili k naši globoki misli ” ali se roka dotika mize, ali se miza dotika roke ” pristopili smo z vso resnostjo, le, da na drevesih naših brez ni bilo miz…..hahahaha, smo imeli pač problemček z mizo in roko……hahahahahaaha….., ker pa sem bila pri tabornikih, kjer tudi nismo imeli vedno miz, pa sem predlagala druščini, da lahko globoko misel tudi brez miz obvladamo in sicer, sem raztalala kozarce, nalila kar pač kdo pije in smo celo noč….uf….uf….uf…..ugotavljali naslednje : ali se kozarec dotika ust, ali se usta dotikajo kozarca……naš Karlitos je šel še celo globje in sicer je ugotavljal ali se mu pivo dotika jezika ali se mu jezik dotika piva…….še dobro, da so veje brez popustile in se zlomile, da smo pristali z nogami do tal, ker smo tudi pogruntali, da nam noge rastejo iz riti, torej nas je bolela tudi rit…….hahahahahahaha…….ampak, takoj ko smo naše bolečine sprejeli….šo šle papapa………….hahahahaha……

ker pa še vedno ne vemo kdo se koga dotika, smo se cela druščina prepeljali z avijonom v Slovenijo, kjer je zahod in smo v eeeeeevropiiiiii in imamo mize, tk, da vam pokorno javljam, da eksperiment nadaljujemo na zahodu-zapadu ne na istoku ali vzhodu………z ozirom na to, da ne stanujem u bloku in imam v tem momentu bajto in velik okol bajte za narest, sem povabila s seboj na zahod, v Evropo, v Slovenijo nekaj jogijev, ki so mi frendi, en je mojster Krija yoge to je mojster Lahiri Mahasaya in njegova žena, sem jih komi z drevesa potegnla, ampak, ko sem jim dopovedala, da imamo mi mize, sta bila pa takoj navdušena za potovanje………tk, da vam bom o našem ekperimentu glede miz in rok, še sigurno poročala……..hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer,

hahahahaha…..no, pa je moja astralna- sralna druščina odpokala…….hahahahaha……smo rekel, da ni nikoli preveč sranja, ga je pa včasih zadost…….hahahahaha……….

Ampak vam pa moram poročat o temle našmu simpoziju, kjer smo res poglobljeno študirali, kdo se zdej dotika in to koga, seveda v very subtilnem smislu……..hahahaha…..smo ugotivili, da je subtilizem naslednja veda, ki je kao veoma pomembna pri današnjem duhovnem prebujanju……ker, v kolikor jo ne obvladaš, resnično neveš, ali se usta dotikajo kozarca ali se kozarec dotika ust……. nam žal, še vedno ni uspelo priti dovolj globoko, čeprav smo slišali, da je celo vulkan začel bruhati nekje v Evropi,….bruhuhu……juhuhu….. moji astralci so jo ucvrli ucvrli direktnga domu……hahahahaha…….sem podarila vsakmu eno mizo, da bojo lohk na drevesih poglobljeno naprej študirali subtilizem…….smo se pa zmenil za naslednji simpozij…….hahahaha……bojo naslednjič še kakšnega modela s seboj prpelal, so rekel, da žur je bil kul………….hahhahaha

Smo pa vseeno bili v tem razmeroma kratkem času zelo aktivni,tele moji frendi jogiji iz Indije, pa Karlitos z njegovo družbo, pa še neki jih je kao slučajno prišlo……hahahaha…..pa smo vrtel muzko……hahahaha…..zahodno pa te stvari….mal rockn rola, pa fanky, pa rave, pa heavy metal tud……..no pr heavy metalu se nam je pa vsem mal strgal………..matr me še zdele mal vrat boli, sem žagala kt nora……hahahahaha…… pa smo ugotovil, da je sicer muzka oredu, ampak smo dobil pa idejo, da bi pa mi svoj ansambel ustanovil……hahahaha……….hja, sej vem, kere hude nebuloze……..ampak, kva pa čem……moram vse po resnici poročat………no, pa se mi vsi mal zameditiramo……..in evo fulllll idej na plano, pa jih mi mal sestavmo…..smo bili hitri, sklepčni………..postavili logistiko…….hahaha….in ustanovili ansambel…….z imenom ::::::::

ansambel HEAVY MENTAL FROM THE ASTRAL……….hahahahahahaha……

Nardil smo že taprvi komad, žal samo refren, ampak tud to je nekaj……tk, da mojster Krija joge Lahiri Mahasaya from Indija se je prov lepo v heavy mentalu drl…… oziroma zapel s svojim šarmantnim globokim glasom :::: tam kjer breze cveto, tam, kjer ptički pojo, pri moji dragi…..spet smo nagi……..::::::
    njegova žena je pa takoj za njim zapela s svojim čistim altom :::::: z brezpogojno ljubeznijo grem na kolena, ker nisem baba lena……:::::::

hahahahaha……tk, da mi smo se uuuuoooorrrnnnnkkkkkkk zabaval in smo ta komad posvetili vsem komplementarnim parnerjem……..hahahahahahhahaha……..
    Drgač so me pa postavil za menedžerja, ker kao, da bi majce tiskal, pa koncerte delal….sam za to pa rabmo mal več časa……bogu hvala za tale naš linearni čas…….hahahaha

Zdej se moram pa mal spočit, se mi res marbit mal pozna telih mojih dobrih pol stoletja…….hahahahaha…..al sem pa mal iz vaje padla……hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer,
    hahaha……mi mamo se fajn, če vam prou je al ne, nam vseeno je…..mi mamo se fajn…….tk nekak gre en komad, pa marbit je bil to ansambel gu-gu al pa hazard, al pa ker drug, pojma nimam……..komad mi je pa še zmeri všeč…….hahahaha….se mi zdi prou “duhovn”……..hahahaha……….hahahahaha….

Evo, k sem bla pred tremi leti v svoji zgoščenki vzroka in posledice al pa v zgoščenki svojih vedenjskih vzorcev, sej je čist vseeno, ker itak nisem nč razumela……..tk, da …..lohk rečem, da se res nisem držala nobene neke ” razumske “tehnike, razen dihanja in seveda Marjanove tehnike::: Odpiram se…., to pa zato, ker sem imela izkušnjo direktnga občutka v dogodku…..hahahahaha……

Torej men je v umu skoz delal, jest se v umu nisem mogla ustavit…..men je šopal…..povezave…..men je skoz šopal, razen takrat, ko sem dihala kakšno tehniko dihanja, kjer sem morala svoj um zaposliti z določeno mantro……..takrat sem um zaposlila…….drugače je pa meni skoz šopal v umu……hahahaha…..tud, ko sem brala knjige……hahahaha tam pa sploh………vse……največkrat primerjave……in, ker sem že v otroštvu prihajala v umu v kontradiktornosti z dogodki in mojimi idejami…….sem seveda tudi tukaj padla večkrat v čisto razumsko kontradiktornost, ki pa mi je po eni strani pomagala…..hahahaha…….pač moja logika……hahahahaha

Jest se seveda spravim rekapitulirat tud vse moje veze s fanti…..hahahaha…….hotla sem ugotovit a sem komu kej zamerla.. pa sprejt…..odpustit….hahaha……hotla sem se opravičit……pa te stvari…….o teh nebulozah bom verjetn še pisala, dons bi pa rada poudarila eno kotradiktornost, ki sem jo takrat sama pri sebi zasledila v vsej svoji veličini ravno pri mojem zadnjem kao” resnem” partnerskem odnosu že leta nazaj………hahahaha…..in sicer….nekako sem si zmeri odkar se zavedam sama sebe govorila, da mi je vseeno, kaj si drugi mislijo……..sam, da jest vem kako je…..za druge me kao boli kurac……….hahaahahaha….in to tud “kao” skoz dogodke kazala v življenju….hahahah…..kere brezvezne…ampak, ko pa sem jest v razumu, ne v postopku, ampak zgolj v razumu obdelovala svojo zadnjo ” resno ” relacijo…….pa nisem mogla iti mimo ene resnice……pa kukerkolli sem jo v razumu obračala v vse smeri zagovorov svojega obnašanja, pa te stvari……hahahaha……enostavno sem prišla do logike, da je meni sicer čist vseeno kaj drugi mislijo ali pa govorijo… kao že cel življenje……..hahahahaha……ampak, po drugi strani, sem pa hotla živet po vzorcu drugih in se tud fulll trudila…..hahahaha……torej mi v bistvu sploh ni bilo vseeno……le, da sem kar se tiče parnerstva verjela v neko svojo ” ljubezen”, zato sem pač vedno po domač povedan spizdila iz relacije (tko sem si razložila takrat v umu )………jest sem udarla v svojem umu v čisto kotradiktornost……hahahaha……po domač povedan….hahahaha…..men je kao vseeno, kar si drugi mislijo in to kažem, z nekimi dogodki……..po drugi strani se pa trudim, da sem podobna ostalim in si želim partnerja……pa ljubezni…….men se je zdel to čist kontradiktorno, ampak po drugi strani pa čist smiselno… tkole sem takrat sebe analizirala………….hahahahaha…..

Pa men takrat pride v mojem razumu, da sem večina svojih relacij začela z vsem navdušenjem o idealu ljubezni, partnerstva in “mogoče” družine… vsake tolk časa me je napadel….sčasoma pa tega navdušenja pri meni ni več bilo…….in nisem si mogla lagati, da sem še vedno navdušena…al pa zaljubljena….hahahaha…….jest sem se srečala s tole mojo surovo resnico…….in mi je v realnosti zgledala čiist kontradiktorna…….ampak……hahahaha…..bila je pa moja resnica in jest sebi nisem lagala ….hahahaha…jest sem iskala svoje manipulacije…hahahah……ko sem hotla resnično razumsko realnost, sem si jo vedno zelo surovo razložila………hahahaha…….a v sebi nosila ideal ljubezni…in si to tud priznala…hahahaha…..točno ob to sem prbila ……..hahahahaha….takrat sem se resnično prvič srečala razumsko s konstruktom svojih manipulacij……hahahahaha….kere veličastne manipulacije….hahahaha

Hja…sej vem, tole so moje manipulacije……hahahahaha…..vi verjeten nč ne manipulirate……hja……sej vem……..jest sem en norc vesel……hahahaha……..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer,
    ejga, jest sem bla dons v akciji očistimo Slovenijo…….super……sonce pa te stvari…….čist fajn smo štiri ure delali, kar velik počistili…..hahaha…..pol smo mel pa žur……hahahaha….Slovenci se ne damo…..žur mora bit……..hahahaha…..
    Sej ne morem, da se neb režala, men je pa res fajn, k sem en norc…..hahahahahaha…….opažam, da mora bit moda……hahahahaha….., zgleda, da eni čakajo Maitreja, drugi so vodeni skoz nevem že kerga, tretji so mlajši bratje od Atmana, četrti so starejši bratje…….blablabla….sej moram priznat, da se prouzaprou na vse te družinske povezave sama najbolj ne zastopm………moram verjeten še velik preštudirat, mal se pa tud brihtam, kuker a je meni sploh dano, da bi zastopila vse te “višje sfere”……hmmmmm……ker čist priznam, da sem navaden človeček……..pa še skrbi me nč……edino, kar lahko povem v svoj zagovor, je to, da sem norc in še to brez certifikata……hahahaha….njet diploma…njet

Moja mama je zmeri rekla, kdor visoko leta, nizko pade……….hja, jest sem jo popravla, da kdor visoko leta, daleč vidi…….če pa zdele razmišljam o tem, bi pa rekla da, ima moja mama prov, pa jest tud…….hahahahahah……dokazano prou……..sam, da v obeh primerih “letamo”……hahahaha…….realno pa mi kot ljudje sploh ne moremo letati, to lahko delajo ptice…….hja, sej vem avijoni, pa rakete…….to so tehnične stvari, ki smo jih mi s svojim umom in delom naredil, čestitam, torej……hahahaha…..torej, človek v čisti kruti realnosti lahko hodi, se plazi…teče…skače….nikakor pa ne more letat……ampak skozi zgodovino gledano si je pa človek res zgleda zelo želel vedno letati, tako, da se dons lohk usedemo na avijon in jo odletimo……ampak, zdej je pa zgleda moda, da se leta po “višjih sferah”, sej, če mi kdo pove, kje naj karto kupim, bom še jest reskirala kakšen everček…..sam bi pa prosila, če ima kdo kakšno vezo in je mogoče vsaj bratranc od Atmana,al pa vsaj pozna kakšnega, k tam dela, al pa kej, ker, če ima kdo vezo, bom mogoče mal prek vrste šla……sem bl nepotrpežljive sorte……pol pa probam tud preko vez……zgleda, da sem en velik grebator…….hahahahaha……..ejga…jest zmeri vprašam…..hahahaha…

Dokler pa pač ne dobim kakšne veze z “višjimi svetovi “…..sem tud z mobijem probala, pa nč……se bom pa še naprej plazila, pa hodila, pa vozila z avtom……pa te stvari……hahahaha….pa seveda bila čist odvisna od tegale foruma…..hahahaha…..mogoče bom le dobila vezo za te “višje svetove”….bilo kuda ….hahahaha…….lapi topi svuda…..hahahaha……halo……. Atman…tukaj rezina……..halo…halo…..bom še probala…..jest se ne dam…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    robi
    Participant

Draga zlati rez, hvala za vse tvoje prispevke, ki so res fajn.

Bi te pa neki vprašu, ker imam občutek da ti je karmična diagnostika dokaj jasna,
    in sicer:
    Zakaj misliš, da ma človek problem z drugo čakro (spolnost, denar, družba…), kje naj brskam po
    svoji zgodovini, nekako ne najdem vzroka. Vem, da oče nima najboljšga odnosa (tak imam občutek), dnarja ma kr dost, mama se je denarno na njega bolj ali manj nalepla…
    Sam mora biti še kaj zadaj.

Hvala zlati rez, bodi fajn

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,

ja, prou fajn tale dežek…..bom bolj v miru dons…..hvala…..njet akcija…….mirovanje…….in to z največjim užitkom……hahahaha……bom akcijsko mirovala……sej ne vem a je sploh mogoče v besedni igri…….hahahaha…….pr men v moji realnosti……je pa čist mogoče…….hahahaha……sej sem že enkrat napisala ::::. “””” lako se sprema, kad nema, šta nema “””””…….hahahaha….pr norcih mamo vse…….če pa še nimamo……hahahaha……bomo pa še dobil……hahahaha…….

Če se še malo zadržim pri moji zadnji resni relaciji, se mi zdi, da je bilo to cirka petnajst let nazaj…..in seveda obdelujem, rekapituliram v razumu tole moje relacijo tri leta nazaj v svoji zgoščenki transformacije……hahahahah…….in si mislim…..matr stara, sam to je manipulacija sama s seboj, kao verjameš v neko ljubezen, želiš si odnosa, a na zunaj si trda k svina, že takoj v začetku relacije vsakemu poveš, da se ne misliš glih vezat, da ne misliš imet več otrok…..in to je to……in to je meni zgledalo kao fer v mojem razumu v odnosu s fanti….hahahaha…….jest študiram….obračam logiko okol, počez……in ne najdem druge besede za moje bivše življenje, kot manipulacija sama s seboj in seveda posledično z vso okolico…..pa seveda si jest mislim, da je tako samo z mano, saj, ko sem govorila z drugimi, frendicami, ki so se tud šle transformacije, nobena ni odkrila nobenih manipulacij…….jest študiram in sem bila tisoč posto, da nisem sam jest edina taka na svetu……in sem se začela počasi tudi manj družiti…….ker enostavno nisem mogla zdržat v pogovoru z njimi, kajti jest sem odkrivala svoje strašne manipulacije v življenju in, ko sem bila na obisku al pa kej, sem zelo podobne videla tudi pri drugih, tako, da nisem mogla biti vedno tih, ko mi je kakšna frendica prijavila, da kako je mož, al pa frend, al pa otrok kriv, al pa stara mama…..blablabla…..in sem že prjavla, da ni nobeden kriv, ampak vsak zase in, da naj pogledajo svoje manipulacije……hahahaha…….valjda sem skasirala vso agresijo, ki se je pa itak vezala na mojo takratno aresijo, tako, da so bili dogodki s frendi samo še močnejši……hahahaha…..in sem spet začela odkrivati rdečo nit, vzroka in posledic, ki sem jo doživljala skozi svoje življenje s frendi…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš
Prikaz 183 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.