Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
ejga, jest sem bla dons v akciji očistimo Slovenijo…….super……sonce pa te stvari…….čist fajn smo štiri ure delali, kar velik počistili…..hahaha…..pol smo mel pa žur……hahahaha….Slovenci se ne damo…..žur mora bit……..hahahaha…..
Sej ne morem, da se neb režala, men je pa res fajn, k sem en norc…..hahahahahaha…….opažam, da mora bit moda……hahahahaha….., zgleda, da eni čakajo Maitreja, drugi so vodeni skoz nevem že kerga, tretji so mlajši bratje od Atmana, četrti so starejši bratje…….blablabla….sej moram priznat, da se prouzaprou na vse te družinske povezave sama najbolj ne zastopm………moram verjeten še velik preštudirat, mal se pa tud brihtam, kuker a je meni sploh dano, da bi zastopila vse te “višje sfere”……hmmmmm……ker čist priznam, da sem navaden človeček……..pa še skrbi me nč……edino, kar lahko povem v svoj zagovor, je to, da sem norc in še to brez certifikata……hahahaha….njet diploma…njet
Moja mama je zmeri rekla, kdor visoko leta, nizko pade……….hja, jest sem jo popravla, da kdor visoko leta, daleč vidi…….če pa zdele razmišljam o tem, bi pa rekla da, ima moja mama prov, pa jest tud…….hahahahahah……dokazano prou……..sam, da v obeh primerih “letamo”……hahahaha…….realno pa mi kot ljudje sploh ne moremo letati, to lahko delajo ptice…….hja, sej vem avijoni, pa rakete…….to so tehnične stvari, ki smo jih mi s svojim umom in delom naredil, čestitam, torej……hahahaha…..torej, človek v čisti kruti realnosti lahko hodi, se plazi…teče…skače….nikakor pa ne more letat……ampak skozi zgodovino gledano si je pa človek res zgleda zelo želel vedno letati, tako, da se dons lohk usedemo na avijon in jo odletimo……ampak, zdej je pa zgleda moda, da se leta po “višjih sferah”, sej, če mi kdo pove, kje naj karto kupim, bom še jest reskirala kakšen everček…..sam bi pa prosila, če ima kdo kakšno vezo in je mogoče vsaj bratranc od Atmana,al pa vsaj pozna kakšnega, k tam dela, al pa kej, ker, če ima kdo vezo, bom mogoče mal prek vrste šla……sem bl nepotrpežljive sorte……pol pa probam tud preko vez……zgleda, da sem en velik grebator…….hahahahaha……..ejga…jest zmeri vprašam…..hahahaha…
Dokler pa pač ne dobim kakšne veze z “višjimi svetovi “…..sem tud z mobijem probala, pa nč……se bom pa še naprej plazila, pa hodila, pa vozila z avtom……pa te stvari……hahahaha….pa seveda bila čist odvisna od tegale foruma…..hahahaha…..mogoče bom le dobila vezo za te “višje svetove”….bilo kuda ….hahahaha…….lapi topi svuda…..hahahaha……halo……. Atman…tukaj rezina……..halo…halo…..bom še probala…..jest se ne dam…….
slišmo