Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

AVATAR wrote: Čuj stara…nekako imam občutek, da si na forumu dobila konkurenco…moško obliko zlate rezine

Ejga stari, tvoj občutek je da best…….hahahaha…. končno sem in……hahahaha…….pa mam končno konkurenco…..hahahahaha………pa še to “kao” moškega…..hahahaha….končno…..hahahaha….kdor čaka dočaka……sem pač potrpežljive sorte…….hahahaha…….
Res pa je, da sm v tem momentu fullll zasedena ( beli-črni duhci pa te zadeve )……pa te zadeve, pa še z teozofinjo Alice B. mam fullllll sestankov dons, pa še ne smem zamuditi avijona, k mi odpelele direktenga glih dons z letališča Jožeta Pučnika v smer Indija…….ker sem tam zmenjena, da preštudiramo zdaj do konca Ajna čakro, pa vsa tretja očesa, ki zraven pašejo………hahahaha…..ker pa na sestanku pričakujem še svojega komplementarnega partnerja oziroma dušo dvojčico oziroma kozmični par, se pa sestank zna uuuuoooooorrrrnnnnnkkkkkkk zavlečt, kajti, če je pač komplementarc, je pač tak lojbe kot jst, stari moj Avatar……..zuf….uf…..uf… s komplementarcem bova začela najprej od”na zdravje” ( to kar najbolj obvladava)…..in sam bog ve, če bom sploh prišla iz svojega astralnega subtilnega potovanja, belih, črnih in drugih barv duhcev…..hahahahaha …….., ker pač nisem farbenblint jih mam lohk tud v drugih barvah……tk, jest bom z vso astralno druščino poglobljeno ( subtilno – to pomeni kao nefizično ) študirala naslednjo globoko misel in sicer :::::::: “””””” ALI SE SEDAJ ROKA DOTIKA MIZE, ALI SE MIZA DOTIKA ROKE “”””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš