Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
6. 3. 2010 ob 17:37 #1545AVATARČlan
tadej pretner wrote: Ravno včeraj mi je en kolega jamral, kako mu gre na jetra, ker se hoče njegova žena stalno nekaj pogovarjat oziroma ima totalno potrebo po tem, da se izkomunicira, “žrtev” pa je običajno on. Vidim, da imaš ti povsem drugačno taktiko. Odpreš si temo nebuloze 1,618, se v njej izkomuniciraš, kar se tiče vsebine tega izkomuniciranja pa – tko voli, nek izvoli.
No saj ima svoje bralke.
Sicer pa je bolje da piše tu…kot pa da moškemu ves čas žlobrundra na uho o takih temah…Revež bi od sile začel mantrat Hare Krišna
Je pa zanimivo…sem enkrat bral eno študijo…da pogovor ( žlobrundranje ) eno vrsto žensk nekako seksualno poteši…Nekako v stilu…ne potrebujem seksa…mi je dovolj pogovor…Mislim, da je to bolj opazno pri ženskah, ki bežijo v duhovnost…ni pa to izjema.
6. 3. 2010 ob 18:01 #1546zlati rezČlanhvala, hvala, Avatar, k si se vseen mal potegnu za mene….kuker….dej..Tadej….pust jo….sej…..ma svoje bralke……hvala, hvala….
Drgac sem pa prepricana, da je to studijo napisu moski….hahaha….ziher sam ni obvladu “zlobrudranja”….hja…prou mu je, bi pa mal Oshota prebral…..in ugotovu, da je dziberis ali zlobodranje zelooooooo mocna ociscevalna tehnika…..kajti um vedno razmislja z besedami…….in…k enkrat tehniko clovk preseze….hahahaha….mu ni treba vec nikamor bejzat…..6. 3. 2010 ob 19:02 #1549AVATARČlanzlati rez wrote: hvala, hvala, Avatar, k si se vseen mal potegnu za mene….kuker….dej..Tadej….pust jo….sej…..ma svoje bralke……hvala, hvala….Drgac sem pa prepricana, da je to studijo napisu moski….hahaha….ziher sam ni obvladu “zlobrudranja”….hja…prou mu je, bi pa mal Oshota prebral…..in ugotovu, da je dziberis ali zlobodranje zelooooooo mocna ociscevalna tehnika…..kajti um vedno razmislja z besedami…….in…k enkrat tehniko clovk preseze….hahahaha….mu ni treba vec nikamor bejzat.
Ne vem, če je bil moški…šlo je za skupno psihološko raziskavo…ker pa sem bral tudi razna dela žensk-psihologinj…kjer so tudi same nakazovale podobno smer…in še marsikaj drugega tudi…Naprimer internetni flirt…je oblika žloblundranja…ženske ga naveliko uporabljajo…in če najde dobrega flirterja…se babura dobro olajša…itd
Osho pa je po svoje tudi kaj zanimivega povedal…vendar je bil duhovni radikalec…pa tudi nepotešen žrebec…rad je jahal svoje učenke…in imel materialno udobje…in to so dejstva.
Sicer pa nimam nič proti takim ali drugačnimi seksualnim pristopom…energijski praznitvi…Za sebe vem, da si pač poiščem žensko, ki ustreza moji seksualnim potrebam…vsakemu svoje.
6. 3. 2010 ob 19:56 #1550zlati rezČlanHmmmmm….zgleda, da res velja splosno mnenje v danasnji druzbi, da zenske zlobudrajo…hahaha….moski se pa pac vedno konstruktivno pogovarjajo…meni to vse zgleda cist vseeno….hahaha…
Kar se pa Oshota tice, sem pa marbit prebrala tri njegove knjige….in so mi bile cisto preprosto vsec, ker diha skozi njegove knjige duh svobodnjaka., pa se humorist je…res pa ne vem, zakva je tolk ljudi motilo in jih se moti njegovo materialno bogastvo…..hja….po domac povedan….men je blo glih to vsec…konc koncev imamo svobodno voljo…..tud za sprejemanje…hahahaha….nikol si nisem mislila, da morjo “razsvetljeni” pac zivet v revscini….mi se na misel ni prislo…..sele potem, ko nisi vec odvisen od materialnega…..si ga vreden……
Kar pa se tice seksa….hmmmmm……..na seks gledam kot na energijsko eksplozijo…in kot takega ga tudi jemljem…..in nikakor ga ne morem jemat kakor energijsko praznitev……le kje jih ti pobiras dragi Avatar ??????6. 3. 2010 ob 20:19 #1551zofijaČlan6. 3. 2010 ob 20:58 #1553AVATARČlanzlati rez wrote: Hmmmmm….zgleda, da res velja splosno mnenje v danasnji druzbi, da zenske zlobudrajo…hahaha….moski se pa pac vedno konstruktivno pogovarjajo…meni to vse zgleda cist vseeno….hahaha…Kar se pa Oshota tice, sem pa marbit prebrala tri njegove knjige….in so mi bile cisto preprosto vsec, ker diha skozi njegove knjige duh svobodnjaka., pa se humorist je…res pa ne vem, zakva je tolk ljudi motilo in jih se moti njegovo materialno bogastvo…..hja….po domac povedan….men je blo glih to vsec…konc koncev imamo svobodno voljo…..tud za sprejemanje…hahahaha….nikol si nisem mislila, da morjo “razsvetljeni” pac zivet v revscini….mi se na misel ni prislo…..sele potem, ko nisi vec odvisen od materialnega…..si ga vreden……Kar pa se tice seksa….hmmmmm……..na seks gledam kot na energijsko eksplozijo…in kot takega ga tudi jemljem…..in nikakor ga ne morem jemat kakor energijsko praznitev……le kje jih ti pobiras dragi Avatar ?
Nisem napisal, da vse ženske žlobundrajo!…Poanta je bila v tem, da moški ne prenašamo babjega kokodakanja…če se pogovarjam z žensko…naj bo to pogovor…in ne kokodakanje.
Osho je bil kakšen je pač bil..in njegovih knjig ne berem…mi niso zanimive…in Bog mu žegnaj vse bejbe, ki jih je podrl in udobje, ki ga je imel.
Orgazem je praznitev…olajšanje…sprostitev…Velja tako za moške kot bejbe…Če ti to ni jasno, naj ti Tadej razloži….Dober seks vpliva sprostitveno…tako na psiho kot telo..Ženske niso tu nobena izjema.
6. 3. 2010 ob 21:29 #1555zlati rezČlanHmmmm….bom Tadejevo ralago poslusala z najvecjim zadovoljstvom…..bom ziher kej novga zvedla….sej novitete so mi ta boljs….drgac se pa strinjam, da je orgazem praznitev, olajsanje, sprostitev…..seveda, ce ti je orgazem point…je pac tako…..
Jaz pac raje seks jemljem kot energijsko potovanje in moj cilj ni samo telesni orgazem…..ampak energijska eksplozija…..bom po domace povedala, da je tud pr seksu fajn zavestno dihat in seveda tudi zadrzevati dih….si dejansko v trenutku…in lahko zavestno vleces energijo visje..v eksplozijo…..jo je res skoda za orgazem, ki se izvaja samo na telesni ravni…..sicer pa …vsak po svoje…..pr seksu zgleda, da se vedno velja nacelo “kar se Janezek nauci, to Janezek zna…” -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.