Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

Član

zlati rez wrote: hvala, hvalaSmile, Avatar, k si se vseen mal potegnu za mene….kuker….dej..Tadej….pust jo….sej…..ma svoje bralke……hvala, hvala….Drgac sem pa prepricana, da je to studijo napisu moski….hahaha….ziher sam ni obvladu “zlobrudranja”….hja…prou mu je, bi pa mal Oshota prebral…..in ugotovu, da je dziberis ali zlobodranje zelooooooo mocna ociscevalna tehnika…..kajti um vedno razmislja z besedami…….in…k enkrat tehniko clovk preseze….hahahaha….mu ni treba vec nikamor bejzat.

Ne vem, če je bil moški…šlo je za skupno psihološko raziskavo…ker pa sem bral tudi razna dela žensk-psihologinj…kjer so tudi same nakazovale podobno smer…in še marsikaj drugega tudi…Naprimer internetni flirt…je oblika žloblundranja…ženske ga naveliko uporabljajo…in če najde dobrega flirterja…se babura dobro olajša…itd

Osho pa je po svoje tudi kaj zanimivega povedal…vendar je bil duhovni radikalec…pa tudi nepotešen žrebec…rad je jahal svoje učenke…in imel materialno udobje…in to so dejstva.

Sicer pa nimam nič proti takim ali drugačnimi seksualnim pristopom…energijski praznitvi…Za sebe vem, da si pač poiščem žensko, ki ustreza moji seksualnim potrebam…vsakemu svoje.

Lepo je če deliš