Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
zlati rez wrote: Hmmmmm….zgleda, da res velja splosno mnenje v danasnji druzbi, da zenske zlobudrajo…hahaha….moski se pa pac vedno konstruktivno pogovarjajo…meni to vse zgleda cist vseeno….hahaha…Kar se pa Oshota tice, sem pa marbit prebrala tri njegove knjige….in so mi bile cisto preprosto vsec, ker diha skozi njegove knjige duh svobodnjaka., pa se humorist je…res pa ne vem, zakva je tolk ljudi motilo in jih se moti njegovo materialno bogastvo…..hja….po domac povedan….men je blo glih to vsec…konc koncev imamo svobodno voljo…..tud za sprejemanje…hahahaha….nikol si nisem mislila, da morjo “razsvetljeni” pac zivet v revscini….mi se na misel ni prislo…..sele potem, ko nisi vec odvisen od materialnega…..si ga vreden……Kar pa se tice seksa….hmmmmm……..na seks gledam kot na energijsko eksplozijo…in kot takega ga tudi jemljem…..in nikakor ga ne morem jemat kakor energijsko praznitev……le kje jih ti pobiras dragi Avatar ?
Nisem napisal, da vse ženske žlobundrajo!…Poanta je bila v tem, da moški ne prenašamo babjega kokodakanja…če se pogovarjam z žensko…naj bo to pogovor…in ne kokodakanje.
Osho je bil kakšen je pač bil..in njegovih knjig ne berem…mi niso zanimive…in Bog mu žegnaj vse bejbe, ki jih je podrl in udobje, ki ga je imel.
Orgazem je praznitev…olajšanje…sprostitev…Velja tako za moške kot bejbe…Če ti to ni jasno, naj ti Tadej razloži….Dober seks vpliva sprostitveno…tako na psiho kot telo..Ženske niso tu nobena izjema.