2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
5. 2. 2017 ob 8:53 #62559glasParticipant
NOW AS THIS TRANSITION CONTINUES INTO FOURTH-DENSITY ACTIVATION, IN ORDER TO INHABIT THIS FOURTH-DENSITY SPHERE IT WILL BE NECESSARY FOR ALL THIRD-DENSITY PHYSICAL BODIES TO GO THROUGH THE PROCESS WHICH WE REFER TO AS DEATH. IS THIS CORRECT?
RA:I AM RA. THIS IS CORRECT.Koliko jaz poznam procese, ki so v teku..
3D je v transformaciji v 4D ja, ampak to kar je že sedaj 4D je pa v transformaciji v 5D.. 6D je tudi že na Zemlji ampak res mini odstotek.. za višje nima smisla govoriti sploh..
4D sam dojemam kot brezčasje, enost vseh bitij, eko samooskrbne skupnosti, raj na Zemlji.. In po mojih izkušnjah je treba iti skozi smrt komaj na meji iz 4D v 5D ali nato še globje, ko je treba iti skozi izničenje samo.. ko moraš preiti v neobstoj, kar je najgroznejša izkušnja kar jih je, čeprav pa poznam nekoga, ki mi je rekel da mu je bila pa to najbolj ekstratična izkušnja kar jih je.. tako da..
Ko pa greš enkrat skozi to, pa smrt postane zavedno del tebe ali tudi hodiš skozi ta proces dnevno.. Od tukaj naprej si bolj in bolj živ in bolj in bolj mrtev hkrati.. poziciji Nič / Vse se izmenjujeta in obe stanji naravno prehajata skozi tebe.. Samo najprej moraš iti v obe skrajnosti do konca, da se to lahko nato dogaja..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
5. 2. 2017 ob 11:05 #62562ozelotParticipant5. 2. 2017 ob 15:13 #62563glasParticipantse pogovarjata o 4D dimenziji al gostoti?
Kaj je razlika?
Čim na širše prosim..
5. 2. 2017 ob 19:48 #62565ozelotParticipant5. 2. 2017 ob 22:23 #62566glasParticipantDimension and density. Ljudje se nahajamo v 4. dimenziji in gremo v 5. dimenzijo. Istočasno smo v 3. gostoti denziteti in gremo v 4. Jest tega nevem razlagat je pa na YT polno tega.
Jaz recimo poznam to, da zavest lahko potuje, tekom dneva, na trenutke tudi mnogo višje, kot je tista bazna vibracija.. ali ponavadi imenovana kar vibracija duše.. in če je recimo vibracija duše 4,2, je potem vibracijatelesa nekje 3,7, ker telo sledi dvigu vibracije duše.. Kar pomeni ko bo vibracija duše 4,6, bo vibracija telesa 4,1.. Fizično telo je zadnje nagostejše telo, ki se najpočasneje prilagaja spremembi in zato je treba to zelo upoštevati.. Včasih je za sprememebe, ki se nam zdi da jih zmoremo v enem letu treba čakati leta, ker telo porabi toliko časa da se tem spremembam prilagodi..
6. 2. 2017 ob 12:17 #62567AnonimnežNedejavnoKoliko jaz poznam procese, ki so v teku.. 3D je v transformaciji v 4D ja, ampak to kar je že sedaj 4D je pa v transformaciji v 5D.. 6D je tudi že na Zemlji ampak res mini odstotek.. za višje nima smisla govoriti sploh.. 4D sam dojemam kot brezčasje, enost vseh bitij, eko samooskrbne skupnosti, raj na Zemlji.. In po mojih izkušnjah je treba iti skozi smrt komaj na meji iz 4D v 5D ali nato še globje, ko je treba iti skozi izničenje samo.. ko moraš preiti v neobstoj, kar je najgroznejša izkušnja kar jih je, čeprav pa poznam nekoga, ki mi je rekel da mu je bila pa to najbolj ekstratična izkušnja kar jih je.. tako da.. Ko pa greš enkrat skozi to, pa smrt postane zavedno del tebe ali tudi hodiš skozi ta proces dnevno.. Od tukaj naprej si bolj in bolj živ in bolj in bolj mrtev hkrati.. poziciji Nič / Vse se izmenjujeta in obe stanji naravno prehajata skozi tebe.. Samo najprej moraš iti v obe skrajnosti do konca, da se to lahko nato dogaja..
Lepo je če delišKot sem bral razlago dimenzij v Ra materialu je ravno tle razlika kot je ozelot omenjal,tam je mišljeno 4D kot 5D v teh novejši tekstih ,sicer so to pač samo neke oznakeglede samega občutenja niča ga sam tudi doživljam kot čisto radost ,svobodo prav evforično vzdušje,čeprav enkrat se mi je tudi zgodilo,ko je bil um popolnoma miren (sklopljen) da je bilo doživetje popolnoma brez vseh občutkov samo praznina,tema.So pa vse to dogaja spontano ,brez nadzora1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
6. 2. 2017 ob 22:54 #62571glasParticipantKot sem bral razlago dimenzij v Ra materialu je ravno tle razlika kot je ozelot omenjal, tam je mišljeno 4D kot 5D v teh novejši tekstih, sicer so to pač samo neke oznake glede samega občutenja niča ga sam tudi doživljam kot čisto radost, svobodo prav evforično vzdušje, čeprav enkrat se mi je tudi zgodilo, ko je bil um popolnoma miren (sklopljen) da je bilo doživetje popolnoma brez vseh občutkov samo praznina,tema. So pa vse to dogaja spontano ,brez nadzora
Jaz Ra zapisov nisem bral.. in ko prihajajo razni opisi do mene, približno vem kdo kaj opisuje, recimo kar se dimenzij tiče.. In že zadnjič, ko si citiral tisti tekst v angleščini, “da bitja, ki s telesom prehajajo iz 3D v 4D gostoto, doživljajo občutke smrti…” sem ti želel napisati, pa saj ti si že itak v 5D tako da ne moreš v 4D prehajati..
No vse to kar je opisovano glede smrti, se namreč dogaja ko je fizično telo na sredini med 4D in 5D, vibracija duše pa že preko magične meje 5,0.. In občutenje in vstopanje v Nič(nost), vse je del tega procesa in prehodov tukaj preko..
Ampak ko se bere te razne informacije o dimenzijah, je že v štartu fajn zaznati kako ima kdo lestvico zasnovano ker pač eni 4D opisujejo enako kot drugi 5D.. Tako da če se bere raznorazne spise, je dobro to upoštevati, da vladajo pač ta dvojna merila opisovanja enih in istih zadev.. Čeprav pa vibro osebe se zazna dokaj lahko.. no ja, pri enih malo lažje, kot pri drugih..
Vibracija duše/zavesti je pa ponavadi višja od 0,5 – 0,8 od vibracije telesa.. tako da edino to je lahko tista razlika med “dimenzijo” in “gostoto”, ki jo je omenjal Ozelot.. Ampak zavest lahko čez dan švigne tudi do 6 ali 7, ampak če je tvoja domača cona 5, potem tam ne bo ostala zelo dolgo.. Telo ki pa se nekako prebija šele med vibracijo 4 in 5 pa te nato kot sidro “vleče dol”, ti pa njega vstrajno vlečeš gor, ko se ves čas posvečaš temu kaj je prioriteta, ko vzdržuješ ustrezna stanja zavesti čez ves dan ali tudi ko kaj še bolj usmerjeno delaš na sebi.. Drugače pa telo ni ovira in je tudi kot sidro ja, da te prehitro ne odnese v sfere, ki jih še ne obvladaš.. In prizemljevanje se dogaja počasi in vztrajno. Tako ta dinamika, ki nastaja med vibracijami zavest/telo, je kot hibrid, ki predstavlja dva dela, ki popolno sodelujeta med sabo in drug drugega ves čas uravnovešata.. Nekateri so to opisovali včasih kot boj duhovno proti fizično in vse stare religijske zmote, se še danes projicirajo v svet, da moraš zanikati telesno če želiš biti duhoven,vbistvu je pa ravno obratno.. Duhovno se lahko utelesi le če se spoštuje tudi telesnoraven in predvsem če se telesno usmerja in uporablja v namen duhovnega, ter se telesno počasi dviguje in približuje duhovnemu, ki vodi v posamezniku..
2 uporabnikov se je zahvalilo avtorju.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.