Odgovori na: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Odgovori na: 2012 –>

#62559
glas
Participant

NOW AS THIS TRANSITION CONTINUES INTO FOURTH-DENSITY ACTIVATION, IN ORDER TO INHABIT THIS FOURTH-DENSITY SPHERE IT WILL BE NECESSARY FOR ALL THIRD-DENSITY PHYSICAL BODIES TO GO THROUGH THE PROCESS WHICH WE REFER TO AS DEATH. IS THIS CORRECT?
RA:I AM RA. THIS IS CORRECT.

Koliko jaz poznam procese, ki so v teku..

3D je v transformaciji v 4D ja, ampak to kar je že sedaj 4D je pa v transformaciji v 5D..  6D je tudi že na Zemlji ampak res mini odstotek..  za višje nima smisla govoriti sploh..

4D sam dojemam kot brezčasje, enost vseh bitij, eko samooskrbne skupnosti, raj na Zemlji..  In po mojih izkušnjah je treba iti skozi smrt komaj na meji iz 4D v 5D ali nato še globje, ko je treba iti skozi izničenje samo..  ko moraš preiti v neobstoj, kar je najgroznejša izkušnja kar jih je, čeprav pa poznam nekoga, ki mi je rekel da mu je bila pa to najbolj ekstratična izkušnja kar jih je..   tako da..

Ko pa greš enkrat skozi to, pa smrt postane zavedno del tebe ali tudi hodiš skozi ta proces dnevno..  Od tukaj naprej si bolj in bolj živ in bolj in bolj mrtev hkrati..  poziciji Nič / Vse se izmenjujeta in obe stanji naravno prehajata skozi tebe..  Samo najprej moraš iti v obe skrajnosti do konca, da se to lahko nato dogaja..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”