Odgovori na: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Odgovori na: 2012 –>

#62571
glas
Participant

Kot sem bral razlago dimenzij v Ra materialu je ravno tle razlika kot je ozelot omenjal, tam  je mišljeno 4D kot 5D v teh novejši tekstih, sicer so to pač samo neke oznake glede samega občutenja niča ga sam tudi doživljam kot čisto radost, svobodo prav evforično vzdušje, čeprav enkrat se mi je tudi zgodilo, ko je bil um popolnoma miren (sklopljen) da je bilo doživetje popolnoma brez vseh občutkov samo praznina,tema. So pa vse to dogaja spontano ,brez nadzora

Jaz Ra zapisov nisem bral..  in ko prihajajo razni opisi do mene, približno vem kdo kaj opisuje, recimo kar se dimenzij tiče..  In že zadnjič, ko si citiral tisti tekst v angleščini, “da bitja, ki s telesom prehajajo iz 3D v 4D gostoto, doživljajo občutke smrti…”   sem ti želel napisati, pa saj ti si že itak v 5D tako da ne moreš v 4D prehajati..   :-)

No vse to kar je opisovano glede smrti, se namreč dogaja ko je fizično telo na sredini med 4D in 5D, vibracija duše pa že preko magične meje 5,0..  In občutenje in vstopanje v Nič(nost), vse je del tega procesa in prehodov tukaj preko..

Ampak ko se bere te razne informacije o dimenzijah, je že v štartu fajn zaznati kako ima kdo lestvico zasnovano ker pač eni 4D opisujejo enako kot drugi 5D..   Tako da če se bere raznorazne spise, je dobro to upoštevati, da vladajo pač ta dvojna merila opisovanja enih in istih zadev..  Čeprav pa vibro osebe se zazna dokaj lahko..  no ja, pri enih malo lažje, kot pri drugih..

Vibracija duše/zavesti je pa ponavadi višja od 0,5 – 0,8 od vibracije telesa..  tako da edino to je lahko tista razlika med “dimenzijo” in “gostoto”, ki jo je omenjal Ozelot..  Ampak zavest lahko čez dan švigne tudi do 6 ali 7, ampak če je tvoja domača cona 5, potem tam ne bo ostala zelo dolgo..   Telo ki pa se nekako prebija šele med vibracijo 4 in 5 pa te nato kot sidro “vleče dol”, ti pa njega vstrajno vlečeš gor, ko se ves čas posvečaš temu kaj je prioriteta, ko vzdržuješ ustrezna stanja zavesti čez ves dan ali tudi ko kaj še bolj usmerjeno delaš na sebi..   Drugače pa telo ni ovira in je tudi kot sidro ja, da te prehitro ne odnese v sfere, ki jih še ne obvladaš..  In prizemljevanje se dogaja počasi in vztrajno.  Tako ta dinamika, ki nastaja med vibracijami zavest/telo, je kot hibrid, ki predstavlja dva dela, ki popolno sodelujeta med sabo in drug drugega ves čas uravnovešata..   Nekateri so to opisovali včasih kot boj duhovno proti fizično in vse stare religijske zmote, se še danes projicirajo v svet, da moraš zanikati telesno če želiš biti duhoven,vbistvu je pa ravno obratno..  Duhovno se lahko utelesi le če se spoštuje tudi telesnoraven in predvsem če se telesno usmerja in uporablja v namen duhovnega, ter se telesno počasi dviguje in približuje duhovnemu, ki vodi v posamezniku..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

2 uporabnikov se je zahvalilo avtorju.