Reply To: Videnje cakre

#3012
tadej pretner
Moderator

Zbillarow wrote: Pozdrav,

Zanima me kaj pomeni, ce clovek vidi cakro z fizicnimi ocmi..? In sicer, ko se stemni, vidim violicast vrteci se krogec, kdaj je mocno roza kdaj pa moder..

Zjutraj podnevi, ce bolje pogledam vidim pa rumen se vrtec krogec,.. Izgleda kot valovi, ker se ne vidi dobro..

To se mi dogaja natancno od lanskega leta, ko se mi je senzitivnost zaznavanja, se lahko recem : podvojila..ne bo nic narobe ce recem: potrojila..

za odgovor vam bom Hvalezna

Lp

Na splošno materialna realnost ni takšna, kot jo vidimo. Verjetno veš, da med posameznimi sestavnimi delci kateregakoli materialnega objekta/subjekta prevladuje prazen prostor. V resnici gre pri materialni realnosti za energijska polja determiniranih oblik in lastnosti. Naša percepcija se naslanja na informacije, ki jih dobimo od petih čutov in realnost, ki jo zaznamo, je kompilacija signalov, ki jih možgani dobijo prek čutov in nato interpretirajo. A zakaj zaznavamo realnost ravno takšno, kot jo?
Bit zgodbe se dogaja na ravni DNK. Tudi DNK lahko interpretiramo kot energijsko polje – je osebno polje vsakega od nas, je naš energijski pečat, nekakšen softwere, ki predstavlja nas. Nastane s fuzijo polj očeta, matere in energijskih vplivov v obdobju nosečnosti. Smo torej kompilacija polj družinskih linij. AMpak to ni vse. Naša DNK vsebuje t.i. tudi božanske gene (odkril jih je biolog Dean Hammer), ki so pri večini bolj ali manj speči. Aktivnejši so pri ljudeh, ki se ukvarjajo z duhovnostjo oziroma pri tistih, ki imajo boljši/jasnejši stik z dušo. In aktivnost božanskih genov v DNK vpliva na percepcijo. Ljudje, ki dobro zaznavajo energije, ki imajo sposobnost empatije, ki – kot ti – vidijo čakre, imajo aktivnejše božanske gene, kar vpliva na njihovo percepcijo. Možgani so namreč kot procesor, ki procesira le polja, ki jih odreja DNK !!!!!!. Ne gre torej za nikakršno anomalijo, ampak za višjo kvaliteto percepcije.
Kar pa se tiče barv, ki jih zaznavaš, je dobro, da veš, da niso objektivne. Vedno, kadar barve čaker zaznavamo z odprtimi očmi ali kadar recimo fotografiramo avro, je treba vedeti, da na barve, ki jih zaznamo/dobimo na fotografiji, vpliva t.i. ekološka optika (zaradi različno močne svetlobe ob opazovanju čakre, pride do različnih odbojev svetlobe od sosednih predmetov, kar vpliva na naše prepoznavanje barv, ki prevladujejo v čakri.

Lepo je če deliš