Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

#26173
tadej pretner
Moderator

snowcat :) wrote:
Podpiram mnenje Ceres.

Zakaj pa ne. Če bi se vsi strinjali z mano, bi bil dolgcajt.

snowcat :) wrote:
Izjava tipa ,,denar …folk….pričakovanje,, meni deljuje zelo znoter polja, Tadej.

Pri izdajanju serije transurfinga prav gotovo gre za polje biznisa.

snowcat :) wrote:

Knjiga 2 razloži kako delovati znoter polja. Folk, ki si misli, da bo OBVLADOVALO polje, pa opozarja, da tega pa ne gre in če že…..boš plaval. prej ali slej……

Snowcat, že Ceres sem namignil, da s temi stvarmi ni moč upravljati mentalno (vsaj z večjim delom ne), saj imamo v telesu zapise, ki nas vodijo v navajeno delovanje. Poleg tega da Zeland ne daje praktičnih napotkov o metodah deidentifikacij in ozemljitve, pa po mojem ne daje navodil niti glede fokusa, kar je tudi ena ključnih stvari pri upravljanju s polji.

snowcat :) wrote:
Osebno si mislim, da razočaranje izraža folk, ki bere knjige s razlogom UPRAVLJANJA, NADZOROVANJA ….iz razlogov telovadnice svojih ujetih energiji (maščevanje, več denarja, zavist, brezmoč, …) …….takih tehnik pa res ni tam.

Jaz absolutno nisem razočaran. Princip je zanimiv, znanje o tem, kako se pa to naredi, je treba pa pač poiskati drugje.

snowcat :) wrote:
Je pa zanimivo, da se ne pritožujejo nad Grabovojem, ki pa PRAKTICIRA na full……….

snowcat

Če bi si Grabovoi vzel dovolj časa, da na poljuden način napiše in razloži tisto, kar zna, bi bilo res ql. Tako pa se zadržuje na nivoju skript za seminarje – tja pa pride bolj ali manj folk brez predznanja, zato stvari ne podajajo poglobljeno. Številke recimo so po mojem čisto polje in placebo, saj so to pokazali ne le moji poskusi, ampak tudi poskusi ene znanke. Glede na to, da se govori, da zna Grabovoi manifestirati organe, bi bil torej prej razočaran nad njegovimi pisnimi viri, kot pa nad Zelandovimi, od katerega pravzaprav nekih velikih praktičnih stvari nisem nikoli niti pričakoval, pa ne znam pojasniti, zakaj.

Lepo je če deliš