Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

#26201
AVATAR
Član

tadej pretner wrote:

Tele stvari glede ozemljevanja skozi delo so zmuzljive in diskutabilne. Sedaj ne govorim o tvojem pristopu, ampak o tistem, kar muči večino:

– Ozemljenost pomeni med drugim sposobnost, da skozi sebe prepuščaš energije. Tega večina ni sposobna, zato se čustvene energije sidrajo v “podzavest”. Tam jih zadržujemo s podzavestno kontrolo, ki se odraža predvsem v telesnih napetostih. Te napetosti v nas ustvarjajo nemir in zaradi njega večina v lajfu ne zna uživati, ampak počne stvari, s katerimi se zamoti, da jih ne čuti – eden od teh načinov je beg v delo. Ampak če ti stalno nekaj delaš, da ne bi čutil, da se v telesu ne počutipš dobro, s tem ne ozemljuješ, ampak bežiš od zavestnosti, ki pa je soočenje s temi napetostmi. Kakorkoli, bojim se, da ne gre drugače, kot da se teh napetosti lotimo sistematično in jih kenslamo skozi stalno soočenje z njimi.

Sposobnost skozi sebe prepustiti energijska sranja je pravo Hudičevo seme.
Za mater satansko se ne znebiš teh napetosti.
JA, večina folka se enostavno zamoti z raznimi opravili ali uživa alkohol in določene droge.
Poanta pa je ravno v tem, da bi se moral v svojem telesu počutiti sproščeno – lahkotno, tudi če bi ves dan samo pasel zijala ali ležal v travi.
Za sebe ne najdem primernega načina, razen zavestnega dihanja, te razne tehnike mi gredo težko od rok, ker mi ne ležijo, me dolgočasijo.
V zadnji knjigi je napisal, da lahko človek preživi celo življenje, ne da bi spoznal to kar duša hoče, po Tadejevo – bazični jaz.
Folk se v bistvu ves čas ukvarja z denarjam in udobnim načinom življenja, vsi bi radi bili bogati, da bi pobegnili iz dreka mizernosti v katerem so obstali, njihove namere – fokus so predvsem v to smer usmerjene.
Vprašanje je, komu bo res uspelo.
Čeprav ima nekako 5 % ljudi na tem planetu, pač neko srečo in jim stvari enostavno padejo v naročje.
Lepo je če deliš