Reply To: telepatija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast telepatija Reply To: telepatija

#23853
glas
Participant

ozelot wrote: Kdo pa lahko z gotovostjo trdi da razmišlja svoje misli?

Nad nami je ena taka gosta siva gmota (ki prekriva vso Zemljo..), iz katere črpa večina ljudi 99% časa vse svoje misli in ideje,.. Ljudje večinoma ne mislijo svojih misli, le pravajajo jih iz te sive gmote.. Zato pa so zaključki mas tako vibracijsko podobni..
Tudi vsakdanje misli v naših lastnih glavah, ki si jih ponavadi lastimo za naše ali jih razumevamo kot nekaj inikatnega in izvorno našega so le stare ponavljajoče, dokaj obrabljene misli in miselni vzorci, ki so na eni točki vstopili v nas in tukaj ostali,.. Če se recimo spustite v ”normalni” dnevni tok dogajanja in ko tako v umu sočasno teče ”naraven” tok misli,.. kakšen je ta tok? a so to misli in stavki ki jih pomislite prvič, na novo, ali ponavadi premlevate eno in isto stvar 100x, 1000x ali že leta se pojavljajo podobne reakcije, misli in čustveni odzivi ?
Resnični navdihi namreč pridejo iz ”modrega neba”, ki se nahaja nad to sivo zastirko..
Recimo ko uspeš spustiti navdih ali to ”izvorno misel” od tam, do sebe tukaj, jo spustiš še vedno od nekod, do sem..
Zdaj lahko to razumevaš kot, da je prišla ta misel iz višje vibracijske ravni in si jo le spustil od nekod do sebe; lahko razumevaš kot da je ta ideja bila posredovana do tebe od nekega višjega bitja iz tiste realnosti; lahko pa tudi, da je to ”ideja” tvojega Višjega Jaza, ki ti jo je poslal.. Mentalna obrazložitev tega je praktično nepomembna (na tej točki), je le nekaj kar daš umu zato, da se pomiri (da tačas gloda to svojo kost, ki mu jo daš in te zato v tem procesu odpiranja ne moti,..)
Pri temu procesu je pomembno le to, da si najprej približno zapomniš filing v telesu (filingi po celotnem telesu, nato vibro (bzzzz) v glavi, odtenek svetlobe, barv ki ga opažaš v tem stanju v svetu okrog sebe, ipd..), ko si odprt za takšen proces.
Bolje si zapomniš te podrobnosti, lažje nato ponoviš to stanje zavesti, lažje ponovno vstopaš v to stanje ali načrtno vzpostavljš povezavo z to realnostjo iznad,..
Fajn si je tudi zapomniti, kateri balast tukaj in zdaj, ti onemogoča, da vstopaš v to subtilno obliko bivanja, in tudi katere življenske poti te podpirajo pri vzdreževanju tega stanja odprtosti za izvirni tok misli, katere dejavnosti ti širijo ta pretok in katere dejavnosti v življenju ti ga ožajo, onemogočajo,..
Poznavanje vsega tega ti nato lahko zelo pomaga, da si življenje usmerjaš in kreiraš tako, da te le to podpira v tej smeri odpiranja za

strelka wrote: Je pa res …kako tisti ki veste, ločite med samogovorom in telepatijo oz da ste dejansko v stiku z nekom?

Na začetku ti je to stališče kot izvorni izziv ali kot tvoj lastni poligon, kjer to ugotavljaš.. To kar si sedaj izpostavila je namreč popolno izhodišče, kjer začneš to raziskovati.. igraj se naprej v to smer..
Fajn je včasih izvedeti za kako potrditev od koga, drugače pa tudi na to se ne splača preveč obešati, saj je treba v sebi raviti občutek, ki ti je nato vedno pokazatelj, tega kar JE,..
Osvoboditi se je treba tudi potrebe, jaz ŽELIM vedeti.. ker je to namreč kot neka blokada, da nato ne zmoreš vedeti – vsaj telepatsko ne.. Telepatija ima svoj tok, takoj, ko si jo zelo želiš, jo že prekinjaš!
Ali se z svojim stanjem štelaš nanjo ali se z nepravo vibro odklopljaš od nje.. tako jaz poznam to pot do tja..

snowcat :) wrote:

Točna definicija …kaj naj bi telepatija bila ……Telepatija beseda je nastala iz grške beseda tele ,ki pomeni (približno prevod) razdalja in pathe …to je občutek. Torej je telepatija govor dveh umov brez uporabe besed , simbolov …Še tole bom dodala: telepatija : neposredno izmenjavanje oz. prenos misli, hotenj iz zavesti v  zavest…

V tem primeru je moj post o IZVENČUTNEM zaznavanju.
Jaz pa ravno to imenujem ČUTNA zaznava.. Saj čuti, ki jih uči omejena biologija, so le naša omejena (okrnjena) oblika sebe.. Pravi naši resnični čuti se raztezajo mnooogo širše, kot bi si želeli nekateri, ki so napisali te knjige omejitev za nas..
Čutna zaznava pa zato:
– Ko jaz recimo začutim čustvo od drugega, to čustvo energetsko steče (zdrvi) skozi moje telo – ga toraj čutim in zaznam v svojem telesu in z svojim telesom..
– Ko enostavno VEM za ”tujo” namero; jo vem v sebi, toraj vem v svojem umu ali v svoji zavesti (kjerkoli že se pač nahaja Vedenje)
– Ko ujamem neko misel z drugo osebo (ali od druge osebe), tudi takrat to misel prepoznam v svojem umu, ne izven..
– …

Vse kar zaznavamo od ”izven”, zaznavamo namreč V SEBI.. (sprejemnik je v meni)

Če navržem tukaj še eno dilemo:
ali je toraj naša lastna notranja zaznava, ki le malo odpotuje izven nas in zazna to zadevo ”izven” lastnega telesa;
ali pride čutenje k nam in ga le zaznamo v sebi;
ali pa se v nas le odstrani umetno ustvarjena blokada, omejitev, ali ta zabloda ega, da je karkoli sploh ločeno od nas in na neki točki le začutimo to kar je v našem dosegu, a se ga poprej nismo zavedali..

Vsekakor se naše zunanje meje pomikajo konkretno navzven.. včasih je to lahko begajoče, nerazumljivo, za koga tudi ludnica, vsekakor pa zelo zanimivo.. glas2014-04-24 20:29:47

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”