Reply To: telepatija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast telepatija Reply To: telepatija

#23880
glas
Participant

snowcat :) wrote:

TIn tako se igramo nekaj časa, dokler me sin ne vprašal ,,ma, mama, kako ti veš ??,, Jaz pa rečem ,,kaj naj vem ??,, in on reče ,,saj vsakič poveš prav !!,, Kaj je sledilo ?? Nič več nisem ,,uganila,,

Prej je bila sproščenost, bilo je spontano, kar pomeni, da si naravno sodelovala v ”procesu” in itak nisi vedela, če je prav ali ne.. Takšen je toraj naravni proces naš ko VEMO..
Ko si zvedela, da ti uspeva vedeti/brati, se ti je takoj vklopil ego, takoj je hotel poskrbeti, da še naprej zadaneš in s tem hotenjem preprečil narvni tok sodelovanja v procesu,.. Toraj želel je prevzeti nadzor in uničil osdelovanje! Naložil je tudi naenkrat veliko pomembnost, JAZ ŽELIM ZADETI, kar je tudi takojšen ubijalec tega naravnega procesa, ki dejansko poteka samodejno, subtilno, če se nam le ne vmešavajo naše grobe frekvence zraven..

snowcat :) wrote:
Moje vprašanje pa je:
kaj se je zgodilo, da smo zaznali ?? Torej kaj je povzročilo to spremembo stanja ??
Ali smo mi samo zaznali nekaj, ki je že bilo v gibanju (veter na obrazu…) ??
Ali smo mi preko lastne kreacije priklicali enako_privlači_enako že obstoječe ??

Kako priklicati to ”nekaj” na obisk?
Ne da se..
Da se le čistiti hišo, da ko ”obisk” dejansko pride, da bo sploh želel vstopiti..
Kako čistiti ”hišo”?
Rahljati vpetosti v prepričanja, spuščati in prevajati vse zastale čustvene gmotice in vsako čustvo sproti prevajati skozi telo, da ne zastaja notri.. Soočanje s strahovi.. Meditacija, kot trening za vzdrževanje alfa stanja (tudi v vsakdanu).. Bivanje v naravi, saj nas narava sama premika v ta stanja, kjer so takšne povezave (obiski) naravni..
Rzstrupljanje telesa, vnašanje lahkih stvari v telo, da je telo čimbolj pretočno.. Strupi v telesu = energetske blokade v telesu..
itd itd..
To je kot nek začetek, osnova..

Ko povezave že potekajo, ko je ”obisk” že pri tebi, gre kasneje bolj za vzdrževanje tega ali ohranjanje stanja, ko povezava poteka.. Gre tudi za učenje ponovnega priklica povezave, ki je bila poprej že nekajkrat vzpostavljena..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”