Reply To: telepatija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast telepatija Reply To: telepatija

#23811
snowcat :)
Participant

Vesna wrote: Ja, obstaja čustvena in mentalna telepatija.
Čustvena poteka med bližnjimi ljudmi, npr. mati – otrok, pa med živaljo in človekom, in tudi rastline imajo veliko od tega, če mislimo nanje. Ko so bili otroci še mlajši, smo bili kar dobro “na vezi”.
Z mentalno t. imam tudi malo izkušenj, toliko da vem, da dobiš paket informacij v enem kosu, ne besedo za besedo, ampak vse naenkrat. Tako kot po prebrani knjigi, veš sočasno celotno vsebino. Tudi odnos pošiljatelja do vsebine je zajet, pa še njegov odnos do prejemnika. Ko sem poslala povratno informacijo, sem tudi vedela, kako je bila sprejeta.
Lažje gre v meditaciji podobnem stanju, s koncentracijo na vsebino.

Vesna,

to je zelo zanimivo. Glede na to, da jaz imam družino čes pol Evrope in smo odvisni od telefona, sem lih pred kratkem razmišljala kako to narediti, da lahko komuniciraš brez telefona ali pisanja pisem. Ok, sem pomislila kristalna krogla ali posoda vode ali ogledalo. Nisem sicer testirala. Praksa, ki ti navajaš je mi zelo privlačna. A bi se dalo mi dati malo več infa ? Dejansko bi rabila način, da dobim informacijo opisa situacije v kateri se človek nahaja in da rabi pomoč.

Hvala lepa
snowcat

Lepo je če deliš