Reply To: telepatija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast telepatija Reply To: telepatija

#23823
Vesna
Član

snowcat :) wrote:

Vesna,

to je zelo zanimivo. Glede na to, da jaz imam družino čes pol Evrope in smo odvisni od telefona, sem lih pred kratkem razmišljala kako to narediti, da lahko komuniciraš brez telefona ali pisanja pisem. Ok, sem pomislila kristalna krogla ali posoda vode ali ogledalo. Nisem sicer testirala. Praksa, ki ti navajaš je mi zelo privlačna. A bi se dalo mi dati malo več infa ? Dejansko bi rabila način, da dobim informacijo opisa situacije v kateri se človek nahaja in da rabi pomoč.

Hvala lepa
snowcat

S sinovoma sem bila kar dobro “na vezi” nekako do konca njune mladeniške dobe. Po moje je bistvena čustvena bližina plus poseben dogodek, npr. važen izpit ali preteča nezgoda. Pač nekaj nevsakdanjega, ker ob vsakdanjih dogodkih še nisem doživela prenosa informacij med nami tremi. Večinoma se je prenos pojavil spontano, čeprav sem ob planiranih zadevah (izpit) lahko tudi sama pripomogla z razmišljanjem o dogodku.
Tu gre za paket informacij z občutki vred. Pri mentalni telepatiji pa gre za prenos golih informacij, občutkov pa kot da ni zraven.

Lepo je če deliš