Reply To: Problem odločitve

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Problem odločitve Reply To: Problem odločitve

#4555
AVATAR
Član

SVETLA…hm…si povzela te nick po tisti zvezdici, ki je padla z neba in so jo pogumni prijatelji vrnili nazaj na nebo?

Tvoje vprašanje o dediščini je na nek način “komično” … …Ne razumeš kaj so to sanje!… To kar si sanjala so zgolj PROJEKCIJE…in eden izmed scenarijev, ki se je pač pojavil, ker je tvoja zavest notranje obremenjena s tem vprašanjem.

Tisto na postelji ni bil tvoj oče…ampak zgolj njegova PROJEKCIJA…ki jo je ustvarila tvoja tvoja podzavest…torej ni realen… …bom malo liberalno napisal…če bi sanjala mene…kako z mano seksaš…bi res z mano seksala…ali zgolj z mojo projekcijo…ki z mano nima nič !?

Dediščine so ponavadi sranje…zaradi interesov dedičev…pride do konfliktov…bojev…in vsi izgubljajo energijo…to ne vodi nikamor… …Za sebe lahko rečem, da sem se dediščini vnaprej odpovedal…nič ne želim imeti…živim svoj svet.

Tvoj problem kot tudi problem ostalih dedičev…je notranja in zunanja pomembnost !!!…Tu ste vsi padli…vključno s tvojim možem…Ker ste odprli temo Transurfinga…lahko o tem tam napišeš kaj več… …Želim pa ti povedati…da vse kar te bremeni-duši…ti žre tvojo življenjsko energijo…kopa ti grob…Znebi-odpovej se-odvrzi vse…kar te bremeni-duši…v tvoje dobro…dokler v sebi ne začutiš miru…ne moreš dalje.

Lepo je če deliš