Reply To: Prehrana za krepitev imunskega sistema

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Prehrana za krepitev imunskega sistema Reply To: Prehrana za krepitev imunskega sistema

#26123
strelka
Participant

Jaz pa samo to vem ..če jem zanič hrano ..da se čudno počutim

velika občutljivost na aditive; Ker jem tudi meso .( nisem strašni mesojedec ampak mi včasih prav paše) ne prenesem mesa ob kosti.
se spomnim da mi že od malega smrdi …zadnje čase pa ugotavljam da mi je ves meso začel mal smrdet . Oz kljub temu da mi diši šnicel ..ko ga jem kar ni takega okusa kot ga je imel včasih , čeprav ga učke še vedno z užitkom pogledajo -pohanček npr.Big smile
Tako da ..se kar ne morem ravno strinjat da je vseeno kar poješ…
Ker telo ti samo pove, kar ne prenese…
Pa še nekaj po moje je tako ..večja občutljivost na hrano ….bolj čist je organizem ( govor o hrani – industrijsko predelana z dodatki .kemijo itd)
bolj zapacano je telo ..manj porajta na te zadeve …ker je itak že vsega hudega navajen Embarrassed.
enkrat ga pa samo zabaše …
En fajn meni doakaz zato je ta novica .
Ko je neko pleme južno ameriško -amazonka…prišlo v civilizacijo, po pomoč ( bojda so rabili orožje , da bi se uprli prekupčevalcem z mamili , teh je baje v amazonskih gozdovih sedaj ogromno in pobijajo ta ljudstva) , so jim namesto orožja ponudili hrano -banane.
Vsi so zelo močno zboleli ..celo pleme.
najberž ker niso navajeni takih banan ( vemo,da so te banane zelo špricane), pa tudi niso navajeni “civiliziranih” ljudi njihovih izločkov.( švic , dih …itd)

strelka2014-09-02 13:14:39

Lepo je če deliš