Reply To: Politika-usoda naroda

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Politika-usoda naroda Reply To: Politika-usoda naroda

#20092
Robert
Član

Hvala Cares

Vesel sem , da je tudi tebi do resnice in da nisi pripravljena preprosto sprejeti mnenja nekega blogerja al pa kakšnih zgodbic iz rumenega tiska. Premalo takšnih. Za podeljevanje nezavarovanih kreditov ali pa njihovih odpisov , ne bi v celoti krivil vlade. O tem odločajo bankirji. Predstavniki nadzornega sveta in upravnega odbora bank. Strinjam pa se , da je v teh odborih tudi roka politike , najlažja pot je preko ministrstva za finance , medtem ko tudi druge niso izključene.
Verjetno veš , da je bila Alenka Bratušek od leta 2006 do konca 2011, generalna direktorica direktorata za državni proračun. Verjetno veš tudi , da je leta 2009 in 2010 bila članica nadzornega sveta NKBM in vemo kje je ta kreditna banka danes. Kar pa se finančnega ministra G. Čufarja tiče , pa je bil vse od leta 2004 na čelu centra za finančno upravljanje NLB , zadolžen za bilanco uspeha in stanje banke.Ni dvoma , da je imel s tem položajem odličen vpogled v stanje NLB-ja oz. njen položaj. Če se ne motim , je do leta 2009 sedel tudi na sejah kreditnega odbora Nove Ljubljanske Banke.
Na tej povezavi je raziskava ekonomista Financ Stanislava Kovača , podkrepljena z nekaterimi dejstvi in grafi , ki nazorno opisujejo stanje naših financ zadnjih nekaj najbolj kritičnih let.
Hvala , ker ti je mar
Lepo je če deliš