Reply To: Pasti na duhovni poti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Pasti na duhovni poti Reply To: Pasti na duhovni poti

#19770
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Tadej…torej po tvoje ni mogoče, da bi dobival človek jasna navodila, ki bi ga usmerjala.

Sem nekako pomislil, da se je povezal s kakšno ” entiteto-bitjem ” …V nadaljevanju piše, kako poteka dialog med njim in še nekom…Zanimivo je to, da naprimer opisuje ” polja realnosti “…meni je to bilo takoj jasno in kako plivajo na človeški razum…Ta njegov rokopis, ki ga je sam pisal na pisalnem stroju, je iz 30 let, 20-stoletja…Sam takrat nekako ni mogel priti do teh informacij.

Nisem napisal, da ni mogoče; napisal sem tole: “Redkokdo je dejansko slišal kak glas, da bi se po njem ravnal – običajno gre za delovanje “iz sebe”, za stik s svojim bazičnim jazom ali če hočeš, z dušo in takrat postaneš med drugim zelo spontan.”
Izhajajoč iz tega, kar o ustroju vesolja vemo danes, je mogoče prav vse. Vendar pa se je takrat, ko vzpostaviš vizualni, slušni … kontakt s kakšnim “bitjem” treba vprašati, s kom si ga vzpostavil, ne kar levo in desno lepiti etikete Boga. V glavnem gre za bitja, ki delujejo v okviru arhetipa otroka.
Če izpostavim še navedbo mikrobiologa B. Liptona, da naša podzavest vsako sekundo zazna 40 milijonov dražljajev, v zavestni del pa jih pride le cca 40, se lahko vprašamo, kakšna je šansa, da imaš lahko izven okvirov 3D objektivno videnje. To je tudi glavni vzrok, da me niti najmanj ne zanimajo razna kanaliziranja, takšni in drugačni “jasnovidci” ipd (razen včasih ko gre za diagnostične zadeve, a nikakor karmične).
Dejstvo namreč je, da je trenutek, ko popušiš videnje nekega “jasnovidca” hkrati trenutek vstopa v polje realnosti, ki ga je “videl”. In potem se ti začne dogajati realnost tega polja, ki je determinirana. Tvoj um je ujet …
Majko mu, sem že enkrat vse napisal, pa je šel tekst v maloro (ne prvič). Res se splača pisati na ekstra dokument in šele potem tekst preseliti na forum,
Lepo je če deliš