Reply To: Maksim Osipov

#22037
janko
Član

ozelot wrote: Le potrudi se pa razlož lepo po kmečko da bom še jest imel kej od tega. LOL

Sej nimam kej razlagat. sej sem te le uprašu.
Samo mal mi je čudno, ker se mi zdi, da se ukvarjaš s stvarmi, za katere že u naprej veš, da ti ne bodo dale rezultata, ki ga želiš. če seveda ugibam, da vem, kaj si želiš in to je, da bi bil srečen, vesel, zdrav in bogat, kar je že dolgo časa tudi pomoje točno to, kar si vsak želi in točno temu pravi grabovoi NORMA, ki je normalno stanje človeka.
če grem na ta primer… z osipovom, h kateremu boš šel.
Kaj misliš, da ti lahko osipov naredi? pričakuješ nek čudež, ali malo izboljšanja ali mogoče celo nič? in zakaj misliš, da nekdo-osipov, nekomu drugemu lahko naredi kej takega, kar si ta drugi sam pa ne bi mogel, če bi imel navodila kako. seweda, če ima namero nekaj naredit.
In kolkor do zdaj jes razumem tiste tehnologije nove zavesti, pa so tam navodila, kako se lahko na informacijskem nivoju obnoviš in kako prideš v stik s svojo dušo. in ja… pomoje je točno to ves point.
če rečem drugače…
popravlaš in flikaš en star avto, za katerega že ves čas veš, da tudi, če ti ga bo uspel popravit ali malo pošminkat, ne bo to tisto, kar želiš.
imaš pa vse možnosti si nabavit novega. in to točno takega, kot si želiš in potrebuješ. če ne veš niti tega, kakšnega si želiš in potrebuješ, so tam tudi navodila, kako se lahko povežeš s svojo dušo in stvarnikom.
in me je pač zanimal, zakaj si ne ubodeš novega avta.
kot, da uživaš ves zašmiran razbijati in ropotati po starem…
itaq pa… sem samo uprašal, ker se meni ne zdi logično.
če pa misliš, da tiste grabovoijeve kode ne delujejo, pa me seveda zanima, zakaj si mislil, da u brazijiji pa nekomu nekaj deluje… ali da osipovu pa nekaj deluje…

imam seweda nekej idej, zakaj to počneš, ampak je pa to seweda čist tvoja stvar in bom držu gobec.
sploh pa, ker sem jaz in se mi zdi… da smo vsi na istem, samo iz drugačnih štartnih osnov in imamo na nivojih duše drugačne želje in naloge.

Lepo je če deliš