Maksim Osipov

 • Avtor
  Prispevki
 • #22000
  ozelot
  Participant

  Ima kdo kake izkušnje z njim?

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #22003
  ozelot
  Participant

  Odgovori so povsem jasni

  LOL

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #22011
  janko
  Član

  oj.
  če je to ta osipov, ki deluje na pohorju nekje in v ribnem pri bledu, pol jes poznam enega, ki hodi k njemu.
  ima eno redko bolezen, k je menda edini v sloveniji in da jih je v celi angliji samo 6. vsaj rekel je tako, ko je pač iskal, če ima še kdo tako bolezen. skratka, kar na lepem mu je začela “odmirati” roka. najprej dlan in nato aprej do komolca. star ni niti 40 let. zdravijo ga med drugim tudi z nekimi biološkimi zdravili. med vrsticami, če sem ga prav razumel, pa se počuti bolj kot poskusni zajček. enkrat so mu celo rekli, kar po telefonu, da mu nimajo več kaj, dokler se stanje ne poslabša. potem enkrat, da ni denarja za zdravila, da je kvota ali neki takega porabljena, potem ga spet naročijo (to mora biti en teden v bolnici in je na infuziji. ne vem sicer, če preko infuzije dobiva ta zdravila, ampak pač povem, kar je on meni) in ko pride tja na naročeni dan z zobno ščetko in alan fordi, ga odslovijo, da niso dobili zdravil… no, take fore ima.
  skratka… hodi tudi k osipovu in ga pohvali. pravi, da se mu zdi, da se počuti bolje, čeprav bistvenih izboljšanj na roki pa ne čuti. res pa je, da je bil pri osipovu šele 2x. in pravi tudi, da ga pohvalijo tudi ostali, s katerimi je govoril (nekaj dela individualno, nekaj pa skupinsko). mislim, da je rekel tudi, da ni oderuško drag. cene sicer se ne spomnim, lahko pa ga vprašam. mislim tudi, da je rekel, da bo verjetno večkrat v sloveniji, ker se tu dobro počuti, ali čuti neke dobre energije ali neki tacga. tut nisem ziher točno kaj je reku. no, tolk sem jes slišu o njem.

  Lepo je če deliš
  #22016
  ozelot
  Participant

  Ja ena moja prijateljica je tudi zadovoljna z njim. Drag ne drag,.. 30 evrov plus hotel Ribno 12 kar znese (za tiste ki ne znajo računat) okrogloh 42 evrov. Jest grem mal v izvidnico decembra če se bom počutil OK ker trenutno sem nekam kilav. ..

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #22033
  janko
  Član

  ozelot…
  sej vem, da je off topic, ampak useen, pa nej se zbriše, če bo moteče…
  ne bom spraševal, čemu ti tolk vsega tega…
  ampak… grabovoia sem videl, da poznaš…
  tudi sam ga mal ovohavam… in od vsega kar poznam in sem sprobal…
  mi je tisto prvo, da se mi res zdi logično in smiselno…
  vse tole… je na materialnem… ali energijskem nivoju…
  a ni tisto bolj smiselno, da greš direkt na informacijski?
  hočem rečt… kaj misliš, da loh tale osipov ali kdorkoli… na teh “nižjih ” nivojih, ki dobivata komando od višjih? a ni tole na nižjih mal tko… no, sej ne rečem…
  ampak bolje bi bilo iz vrha.
  pa me resno zanima, zakaj ti očitno misliš drugače?
  uf, kuko sem štorasto napisal. ampak se mi ne lub popravljat Clown

  Lepo je če deliš
  #22035
  ozelot
  Participant

  Le potrudi se pa razlož lepo po kmečko da bom še jest imel kej od tega. LOL

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #22037
  janko
  Član

  ozelot wrote: Le potrudi se pa razlož lepo po kmečko da bom še jest imel kej od tega. LOL

  Sej nimam kej razlagat. sej sem te le uprašu.
  Samo mal mi je čudno, ker se mi zdi, da se ukvarjaš s stvarmi, za katere že u naprej veš, da ti ne bodo dale rezultata, ki ga želiš. če seveda ugibam, da vem, kaj si želiš in to je, da bi bil srečen, vesel, zdrav in bogat, kar je že dolgo časa tudi pomoje točno to, kar si vsak želi in točno temu pravi grabovoi NORMA, ki je normalno stanje človeka.
  če grem na ta primer… z osipovom, h kateremu boš šel.
  Kaj misliš, da ti lahko osipov naredi? pričakuješ nek čudež, ali malo izboljšanja ali mogoče celo nič? in zakaj misliš, da nekdo-osipov, nekomu drugemu lahko naredi kej takega, kar si ta drugi sam pa ne bi mogel, če bi imel navodila kako. seweda, če ima namero nekaj naredit.
  In kolkor do zdaj jes razumem tiste tehnologije nove zavesti, pa so tam navodila, kako se lahko na informacijskem nivoju obnoviš in kako prideš v stik s svojo dušo. in ja… pomoje je točno to ves point.
  če rečem drugače…
  popravlaš in flikaš en star avto, za katerega že ves čas veš, da tudi, če ti ga bo uspel popravit ali malo pošminkat, ne bo to tisto, kar želiš.
  imaš pa vse možnosti si nabavit novega. in to točno takega, kot si želiš in potrebuješ. če ne veš niti tega, kakšnega si želiš in potrebuješ, so tam tudi navodila, kako se lahko povežeš s svojo dušo in stvarnikom.
  in me je pač zanimal, zakaj si ne ubodeš novega avta.
  kot, da uživaš ves zašmiran razbijati in ropotati po starem…
  itaq pa… sem samo uprašal, ker se meni ne zdi logično.
  če pa misliš, da tiste grabovoijeve kode ne delujejo, pa me seveda zanima, zakaj si mislil, da u brazijiji pa nekomu nekaj deluje… ali da osipovu pa nekaj deluje…

  imam seweda nekej idej, zakaj to počneš, ampak je pa to seweda čist tvoja stvar in bom držu gobec.
  sploh pa, ker sem jaz in se mi zdi… da smo vsi na istem, samo iz drugačnih štartnih osnov in imamo na nivojih duše drugačne želje in naloge.

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.