Reply To: Ljubezen kot vibracija srca

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ljubezen kot vibracija srca Reply To: Ljubezen kot vibracija srca

#21197
snowcat :)
Participant

ozelot wrote: …….Celo življenje prosimo, molimo ali kako drugače hrepenimo da bi ljubezen, nežnost, sočutje, milost… vstopili v naše življenje a ko se pojavi prilika najdemo vse mogoče izgovore da tega ne sprejmemo…..

Obstajajo pa ljudje, ki niti to ne prosijo. Zdaj pustmo stat primer posilstva. Po razmisleku sem ugotovila, da to je enostavna /beri – ponuja vse vzorce v celi paleti/ zgodba in imas prav glede ,,povej in pusti stat,,.

Jaz govorim o lakoti duse pri ljudjeh, ki imajo vse pogoje. Misljeno – imajo starse, ki vzgajajo h samostojnosti, ne tezijo za vsako dlako, podpirajo lastno mnenje, materialno ponudijo osnove. Otroka gledajo iz vidika – cist, nahranjen, zdrav, samostojen in izobrazen. Ptica, ki lahko sama iz gnezda leti. Ponuja se vprasanje a ne ?? Kaj mu lahko fali ??

Tak clovek je lahko preprican, da ni druge povezave, samo dobro olikano obnasanje, pravilna komunikacija, urejenost in pozitivno razmislanje v smislu – resitve obstajajo. Premika snovne stvari v snovnem svetu. Sploh ne dojema vibracije svoje ali drugih okoli sebe, da ne omenjamo naravo. Pac konflikt je trenutno stanje, ki ima resitev. Pac razlike so in toleranca je vrlina. Sprejmi ali se umakni ali se prilagodi. Cisto zdravo /beri – ne skoduje drugim/ mentalno stanje. Besede tipa – oprosti, prosim in hvala, so dobra vzgoja. Beseda tipa – hvaleznost – ni znana. Ampak nima posebnega odnosa do pretiranih materialnih potreb. Besede tipa – ljubezenj – je razumevanje, nekonfliktno stanje. Bog je abstraktno bitje, ki je samo za ljudi, ki rabijo berglo….za tiste, ki nimajo zdrave samozavesti in odnosa do svoje odgovornosti. So prijazni, veseli, tu in tam jezni in nemirni. Nemir iz neznanega razloga….

Potem tak clovek ima otroka in ta otrok se upira vsem tem dejansko prijaznim osnovam. Nekaj zahteva in temu cloveku ni jasno KAJ. Vibracije srca ni. Vsaka snov je SAMO snov, brez vibracije, brez zivljenja, brez sporocila na subtilnem nivoju interakcije med zivimi bitji. Lahko je uspesen in ima dobre prijatelje – na podlagi zakona privlacnosti – je pozitiven, ne zameri, nese odgovornost, nima predsodkov, svet gleda s pozitivnim pogledom…. samo ta nek nemir je okrog njega tu in tam videt in cutit…..

O tem jaz govorim. In o tem – kaj se mora zgoditi, da spregleda, da svet ni samo snov in da med zivimi bitji tece se nek drug nivo komunikacije ?? In da ta clovek je del te celote in da sam ne/oddaja vibracijo.

Do se malo ces eden teden nazaj – nisem imela pojma. Zivela sem v cisto snovnem svetu. Tusi kadar sem meditirala sem dojema vse to zelo snovno. Pac drug tip energije od elektrike. Saj magnetizem tudi ne vidimo in ne cutimo …Samo ta nemir. Zdaj pa vem in cutim. Pobuda ?? Otrok. Vsi ljudje, ki sem do zdaj srecala so potrdili star rek ,,kadar je ucenc pripravljen, pride ucitelj,,

Ljubezenj je vibracija. Ki ne daja samo zivljenje, ampak v glavnem kvaliteto zivljenja – ali srce poje ali samo pumpa kri.

snowcat

Lepo je če deliš