Reply To: Ljubezen kot vibracija srca

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ljubezen kot vibracija srca Reply To: Ljubezen kot vibracija srca

#21230
snowcat :)
Participant

ozelot wrote: Če bi človek razumel ljubezen do kakršnekoli mere nebi zgubljal niti sekunde v življenju brez uporabe ljubezni.

Ta vikend sem se prvič udeležila družinskih postavitev kot opazovalec in tudi sodelovala v vlogi. Več in več vse kaže (beri – moje razumevanje, dojemanje, ….) na to, da ljubezenj kot vibracija iz srca je dejansko neznana ali nezavedno neprepoznana vibracija. Posamezniki dajo ogromno pozornosti drugim in ogromno pozornosti gre v opazovanje drugih. Načeloma iščejo razloge za obstoječe stanje občutka pomanjkanja. Neka zelo globinska praznina (lakota duše, mi je zelo všeč, kot opis). V postavitvah se je potrdilo, da razlog je bil v nesposobnosti predaje ljubeznji. Vzrok za to pa je nastal v verigi prej.

Tudi če človek razume ZAKAJ, mu nič ne pomaga, da začuti. Nekaj se mora zgoditi v emotivnem polju posameznika, da začuti. Nekaj se mora zgoditi, da posameznik prične pri sebi, ne glede, da vzrok je lahko nastal v verigi prej. Več in več ugotavljam, da UM je ZELO močna zadeva. Da lahko potencionalno ,,nadomesti,, občutek ljubeznji v posazmeniku. Da obstaja ogromno načinov in potez, da posazmenik sploh ne ve in ne bo vedel, da je njegovo srce samo črpalka. In to gre iz generacije v generacijo v generacijo v generacijo….

In da ne omenjam, da v postavitev NOBEN ne nese s sabo svoj priljubljen avto….

snowcat

Lepo je če deliš