Reply To: Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM Reply To: Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

#19537
fosgen
Član

z

Ceres wrote: Zdravniki vsekakor ne znajo izmeriti zastrupitve s tezkimi kovinami. Vem iz izkusenj z mojim sinom, avtistom. Tezke kovine naj bi bile eden pokazateljev avtizma. Pri nas o tem sploh nic ne vejo, v tujini testirajo z analizo las, mi smo njegove lase poslali v Avstralijo, tam so ugotovili, da je pol zivega srebra in smo ga dali na celacijo, naslednjic je bilo bolje.

In je prišlo do kakšnega bistvenega izboljšanja zdr. stanja pri sinu?

Potem pa me je razsvetlika se bioresonancna terapevtka, namrec po novih raziskavah vsebnost tezkih kovin v laseh nic ne pomeni oz samo to, da telo ze samo izloca tezke kovine, ker je problem tezkih kovin to, da se sploh ne izlocajo in ostajajo v jetrih in so nasli folk s ful tezkimi kovinami v jetrih, v laseh pa ne. Jaz bi sedaj sla na analizo zive kapljice krvi (pod mikroskop gre kri takoj ko gre iz telesa) in tam se prisotnost tezke kovine lepo vidi. Izvajajo jo v Ank studiu. Aja, vidi se se marsikaj drugega….pa ne me kregat, da kaksno reklamo delam ker to tukaj ni moj namen.

Kaj pa zgolj z bioresonanco se da učinkovito dokazat preobčutljivost na živosrebro?

Hvala vsem za te koristne info.!

Lepo je če deliš