Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kronična zastrupitev z živim srebrom-AMALGAM

 • Avtor
  Prispevki
 • #19516
  fosgen
  Član

  Pozdravljeni!!!!

  Zanima me, če je kdo tukaj na forumu, ki ima izkušnje z odstranjevanjem amalgamskih plomb. Namreč že nekaj časa, me pestijo nekateri “čudni” simptomi, ki se skladajo s kronično zastrupitvijo z živim srebrom in zdaj me že pošteno zanima, da bi zadevo preveril, če drži kaj vode. Simptome, ki jih imam so večji del vezani na centralni živčni sistem.( izredno slab kratkoročni in dolgoročni spomin, težave pri tvorjenju stavkov,.. , ), skratka vse spoznavne funkcije so zelo oslabljene. Kot da, bi se mi IQ zmanjšal za 80% :). fak včasih sem z veseljem prebral kakšno knjigo in užival branju, zdaj pa je to postalo praktično nemogoče, saj takoj pozabim kaj sem prebral in pol se moram vedno vračat na že prebrano, v čemer res ne uživam. Podobno z gledanjem filmov. Na vprašanje kako se mi zdi ta ali on film, prepogosto rečem,da ga nisem gledal, ker se enostavno ne spomnim za kaj se je šlo. Poleg teh naštetih simptomov me redno in čedno obiskujejo suicidalne misli v družbi z prijeteljico depresijo in tesnobo. in tu je še razdražljivost, nihanje razpoloženja, manične faze, ko se mi trga, skratka ni da ni.. res dobra družba. A je kdo, ki ima ali je imel podobne težave in jih je odpravil z odstanitvijo amalgamskih plomb in detoksifikacijo živega srebra in težkih kovin iz telesa.
  ja in zakaj sumim na živo srebro? po prebranem spodnjem sem si reku:”tu je pa kar strašljivo podobno meni”.

  My Dental Amalgam Mercury Poisoning Story

  http://hgpoisoned.wordpress.com/2010/07/21/my-dental-amalgam-mercury-poisoning-story/

  No, zej sem malo pojokal in potarnal, ampak je končano. Zdaj bi pa prosil vse, ki imajo kakršnekoli izkušnje in znanje z opisano problematiko, naj se oglasijo in posredujejo kakšne uporabne informacije v taprvi fazi z diagnosticiranjem zastrupitve in pole še z zdravljenjem oz. detoksifikacijo tega dreka. Nekaj sem že seznanjem postopki, ki jih izvajajo v tujini( razne kelacije, pa te fore), mene pa zanima konkretno kaj se da narediti tukaj v naši alpski deželici in ali so čemaževe tinkture edino težko orožje, ki ga imamo( ja mal sem skeptičen)!?. hvala vam za vaše odgovore. sem jih že pošteno lačen.

  Lepo je če deliš
  #19517
  ozelot
  Participant

  Kolikokrat si moral prebrati tale članek da si si zapomnil vse? Pomoje enkrat samkrat. Ko bereš nekaj kar te resnično privlači nobeno pomanjkanje vitaminov ali višek nečesa ne vpliva.

  Vsi omenjeni simptomi so lahko posledica tega da delaš nekaj kar ne želiš delat. Sam se mi zdi da zelo razumem kaj pišeš. Tudi sam se ne spomnim filmov niti ljudi niti ničesar kar me resnično ne zanima. Se pa spomnim raznih detajlov raznih situacij katere je še bog pozabil. Ostali simptomi ki jih naštevaš pa kot sem rekel. Ko človek dela nekaj kar ne želi je žalosten, jezen, bolan, in karješetacga.. to je tudi lomljenje duše. Mogoče imaš s prijateljico odnos ki ga v sebi ne želiš…bi ga rad spremenil…

  …ali pa enostavno nimaš dovolj pozornosti že iz mladosti in bi rad na vsak način našel nekaj na sebi kar bi bilo zanimivo drugim makar bolezen, mogoče rad druge spravljaš v nerodne situacije da morajo misliti o tebi kako bi ti pomagali. Enostavno dolgčas ti je in iščeš članke iz konca sveta tacajt ko jih je v slovenščini dovolj,..

  Lahko je vse našteto ali nič.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #19518
  ozelot
  Participant

  Zdej se se spomnil. Koloidno zlato odpravlja take simptome.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #19519
  fosgen
  Član

  ozelot wrote: Zdej se se spomnil. Koloidno zlato odpravlja take simptome.

  tenk ju za tvoj drugi odgovor. če je še kdo, ki ima kaj izkušenj s tem naj se prosim javi.hvala

  Lepo je če deliš
  #19522
  glas
  Participant

  Razstrupljati se da z mnogo stvarmi..

  Glina, alge, ječmenova trava, drugače pa živa hrana, idi na Breussovo dieto: http://www.ekomagazin.si/Zdravje/Zdravje/Breuss-post.html

  Potem radikalna in burna metoda z MMS kapljicami – imaš temo tu na foromu..

  Če pa hočeš koloidno zlato pa ga imam še doma nekaj.. ga ne rabim več..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #19523
  fosgen
  Član
  Lepo je če deliš
  #19524
  fosgen
  Član

  glas wrote: Razstrupljati se da z mnogo stvarmi..

  Glina, alge, ječmenova trava, drugače pa živa hrana, idi na Breussovo dieto: http://www.ekomagazin.si/Zdravje/Zdravje/Breuss-post.html
  r
  Potem radikalna in burna metoda z MMS kapljicami – imaš temo tu na foromu..

  Če pa hočeš koloidno zlato pa ga imam še doma nekaj.. ga ne rabim več..

  preden bi js karkoli začel,bi se rad prepričal ali gre sploh za preobčutlivost na živo srebro. zanima me kateri je najboljši način da bi se to diagnosticiralo.nekaj sem prebral o bioresonanci,ki naj bi pokazala ali gre za preobčutlivost ali ne. Ima kdo izkušnje s to metodo? je to zanesljiva stvar? kakšne so pa kaj druge možnosti za preverit to zadevo?

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.