Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#21918
ozelot
Participant

Sem pozabil napisal včeraj ja da občasno pomigam s prsti. Ne stalno ker če sem zmatran ne morem. Film Kill Bill mi je bil naravnost nerealen ker tako kot je ona delala pač ne gre. Kar pa se tiče ostalega dela tvojega posta ga pa premalo razumem da bi lahko repliciral. Razumel sem kaj je rekel Glas in se delno strinjam. Stvar je pa veliko bolj kompleksna kot se zdi. Nikoli ni za eno posledico le en vzrok ampak cela piramida vzrokov. In že vsi vzroki so bili posledica nečesa.

Jest se trudim po svojih najboljših močeh izboljšati kvaliteto življenja vsak trenutek za vsaj milimeter. V okolju v katerem bivam nimam vseh pogojev ki bi jih želel da bi sledil svojemu navdihu preselit se pa tudi kar ne morem. Nisem lastavka. Imam en kup reči za zrihtat če se hočem preselit. Torej sem Tu, sem Zdaj, v 3D svetu in iščem vse svoje abilitete da jih bom izkoristil sebi v prid. Pomalem se mi na eni strani pojavljajo znaki zavedanja božanskosti v meni a na drugi strani sem večkrat popolnoma razčlovečen kot sit. Takle mamo. Imam jest fronte na drugih bojiščih odprte katerih se človek, ki ni v tem, enostavno ne zaveda. In prav je tako.

Četudi imam z uspešno žensko marsikaj skupnega imam za dilat še z eno veliko zadevo katere ona nima. Razlika je v tem med nama da ona lahko jaz pa ne morem. Pa ni to izgovor ampak dejstvo. Jaz ne morem skoraj nič zaradi fizične omejenosti. Ona se vedno lahko fizično umakne kar je pa ful pomembno. Še na zrak ne morem če mi paše. .. lahko bi našteval pa se nočem fokusirat na neželjene reči. Povdarek je na “trudim se po najboljših močeh..”

ozelot2013-11-11 15:32:07

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem